- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #20891 üzenetére
Elvileg csak áramtalanítani kell a modemet 1-2 percre, majd vissza a 220-ba, és ha az már online, akkor mehet a router is a 220-ba!
-
válasz
GeneraL_XTX #20874 üzenetére
N csak a szabvány jelölése, ezen belül is van 300, és 150Mbps-re képes példány is, és fentebb mint ha írtad is volna, hogy Neked 150Mbps van! Nos, annál pedig nem sokkal 50 felett van az elérhető plafon...
-
válasz
GeneraL_XTX #20870 üzenetére
Ez nem így működik, egyszerre nem lehet két hálózatot használni wifi-n (megoldható de nagyon bonyolult).
Tedd a Cisco-t bridge módba, kapcsold ki rajta a wifi-t, használd normál router-ként a TP-Link-et. Megfelelő beállítások és ellenoldallal többet is ki lehet hozni mint 40. -
jerry311
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20868 üzenetére
Nagyjabol ugy ahogy mondod. Mondjuk a 3 halozatot feleslegesnek tartom, de ahogy tetszik.
Viszont lehet, hogy az 5 Ghz meg annyira sem fog atmenni a falakon, mint a 2.4.
Kis "aprosag" 120 Mbps-t soha nem fogod kihasznalni WiFi-n, foleg ha tobb mint 1 eszkoz van. -
canniball
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20866 üzenetére
Nem a helyére kell kötni, hanem rá.
-
kabelmania27
félisten
válasz
GeneraL_XTX #20341 üzenetére
El van osztva a koax (ha igen nézd meg milyen osztóval van elosztva) vagy direktbe megy a modembe? Nézd meg a modem jelszintet. Van csillapító?
Zin: Jelszinteket nézd meg mate3553 által leírt módon. Tőled is megkérdezném, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e nálad csillapító?
ledgeri: Te is nézd meg a modem értékeket esetleg megnézhetnéd az osztót és hogy van-e csillapító. -
spider80
őstag
válasz
GeneraL_XTX #20343 üzenetére
a 120 megás net csak kábelen fog maximumon menni, n-es wifivel kb 80-90 megabit. Erre készülj fel. És ez routertől függetlenül kb. az összes wifire vonatkozik.
-
Mate
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20343 üzenetére
Hát akkor próba cseresznye. De lehet hosszabbtávon érdemes összedobni egy erősebb wifivel rendelkező routert.
Intruder2k5:
2 címke van. Beállításoknál viszont vagy 2,4 vagy 5. Dual Band nincs.
Hallottam már korábban én is, hogy van de még nem sikerült találkoznom vele.
Nem lehet, hogy T-nél van dual-os? Elég okos kis ketyere, csak UPC és T is eléggé megnyirbálta a tudásukat.
-
Mate
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20341 üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond. A wifije nem túl erős, de ahhoz képest, hogy nincs antennája nem rossz. Ha jó helyre tudjátok rakni ki fog tudni szolgálni.
Gondolom asztali gép, ps3 kábel, a többi wifi. Úgyhogy nem látom akadályát annak, hogy kiszolgálja őket
Telefonok mind iphoneok?
-
válasz
GeneraL_XTX #20337 üzenetére
Nagyobb családi házakban szoktak panaszkodni, hogy kevés a WiFi jel, ami gondolom a beépített antennáknak köszönhető, de kisebb térben tökéletes, szerintem nem lesz vele gond!
-
Mate
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20337 üzenetére
120-al tökéletesen megbirkózik. Nekem nem volt vele komolyabb gondom.
De függ attól is, hogy mik a terveitek. -
válasz
GeneraL_XTX #20333 üzenetére
Igen, mint azt előttem is írták, minden bizonnyal egy CISCO EPC3925 lesz az áldozat, aminek az újabb fajtája Dual Band-es!
Viszont ha jól tudom, bár ez nem 100%, akkor nem szimultán, tehát választhatóan vagy 2.4GHz-en, vagy 5GHz-en működik!
-
Mate
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20333 üzenetére
Nem dualband-es.Cisco 3925 gondolom, rá van írva az elejére.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest