Hirdetés

Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Superman #4142 üzenetére

    Nálam is eléggé érdekes jelenség alakult ki.
    Március 1-én emelték a sebességemet 3MBitről 5 MBitre(DN). Minden rendben is van, megvan a le 5Mbit, fel 0.7MBit, pingek rendben.
    Na most volt egy Chello kimaradás olyan március20-a körül (+ - 1-2 nap). Este 22 óra körül teljesen rendben volt minden a nettel, 23 óra körül elment a net és másnap délután 13 órakor jött vissza. Szóval egész éjjel és másnap délelőtt nemvolt Chello.
    De amióta visszakapcsolták akkor délután 13 óra körül, azóta nem tudok kinyúzni belőle 4.5 MBitnél többet. És ingadozik a sebesség 4 és 4.5 Mbit között. A feltöltés rendben.
    Várpalotára a fejlesztés befejezése ápr. 26-ra volt kiírva, mondom oké, megvárom. Mára ez az időpont eltűnt, gondolom befejezték a fejlesztéseket. De a helyzet nem változott. Sőt, a ping értékek rosszabbak lettek.
    Ez így nem tudom milyen fejlesztés, kár volt fejleszteni, de a lényeg hogy 3 hétig minden rendben volt, akkor most miért nem?
    Végül is nem annyira nagy a probléma, sőt nem is nagyon reklamálhatok, mert ugye a szerződést teljesítik, és azért nem mondhatni a 4 - 4.5 MBitre, hogy használhatatlan, csak zavar a tudat, hogy tudna többet is, hiszen 3 hétig mindent a max.-on hozott.Csak a visszakapcsolás óta ''lassult'' be.

    http://www.diesel.com

Aktív témák