Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
bambano #3146 üzenetére
a kérdésedre a válasz (az évek és a rutin, amit a UPC-nél szereztem), hogy az erősebb kutya baszik. A UPC-nél általában a marketing az erősebb kutya, tehát ha marketing azt mondja emelés lesz, akkor lesz. A dátumot is a marketing határozza meg és az emelés mértékét is. A műszakiaknak van beleszólásuk ugyan, de eddig az összes emelésnél alulmaradtak a marketing osztállyal szemben, csak minimálisan tudtak módosítani a marketing elképzelésein.
Szomorú, de ezzel inkább rombolják a cég megítélését, hiszen egy-eyg emelés után az van ami most is.
Jól írtad, valamelyik hsz-edben: maga az emelés tesztekkel együtt 20 perc. Cfg fájl felmegy a TFTP szerverre a régi helyére és nevével, felbootoltatnak egy-egy modemet az új csomagokból. Ha megy akkor jó. Pont. Itt a vége az emelésnek.
A chellonál azért tart az emelés 2 hónapig, mert.. Az előbb írtam le. Sok helyen fizikailag is bővíteni kell, nem elég a modem cfg fájl csere és ez bizony nem 20 perc és nem is ingyen van mint a cfg fájl csere.
Szóval pár nap / hét és jó lesz.
UI: biztos utánaszámoltak, hogy hol mekkora terhelés emelkedés lehet, de valószínűleg ott sem tudtak időben új CMTS-t berakni ahol nagyon kellett volna. Pl. Pécsről sokan panaszkodnak.
Szóval pár nap / hét és jó lesz megint. Akinek nem tetszik, írjon köszönőlevelet a marketing osztálynak. (nem én mondtam, kényszerítettek fegyverrel hogy ezt az utolsó mondatot beírjam)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Xbox Series X|S
- MSI notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hegesztés topic
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest