Hirdetés

Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

Hát bazzeg! Hagyjátok már ezt a 250 gigás limit sírást! (Tisztelet a kivételnek, és a továbbiakban is!) Hazajövök, és egy egész oldal azzal van tele hogy – már megint – ez van meg az van! Már megint olyanok is pofáznak bele ebbe a szerencsétlen CHELLO topikba, akiknek nem is ez van! Nem az baj, csak ne oltogassatok már FOLYTON, ÖRÖKKÉ a szar ADSL-el, meg tré $z@r, meg fo$ netetekkel, mert az nem korlátos! Igen! És én itt kimondhatom a CHELLO-s topikban, hogy az adsl egy shit, meg a többi is egy rakás sssz..., mert senkit nem érdekel, mert ez a CHELLO topik! Hagyjátok már! A f***om kivan, hogy itt jöttök a nagy képetekkel mert ennyire meg annyira értetek hozzá, és csak fikázni tudjátok az egészet, mert ti olyan okosak vagytok, hogy akár 10 rugót kifizettek a ratyi adsl-ért, mert nincs korlát! :C Itt leszarja mindenki vazzeg! Én nem fikázom az adsl topikban az adsl-t, pláne nem floodolom el ezzel!
    Aki meg CHELLO-s és az is sír, mert jajj, havi 55 DVD nem elég, meg ~200 óra webtévé, meg 1000 óra webrádió meg mittudomén milyen *zar indokokat hoz fel, az VEGYEN MÁR BÉRELT VONALAT!
    Aki chello-s és továbbra is sír mert havi 250 giga korlát, az nem tudom mért hisztizik, ha alárírta a szerződést! Senkinek nem kell chello-snak lennie, nem kötelez rá senki!
    Ennyi!
    Elég már ebből a soha véget nem érő vitából! Úgyse juttok semmire ezzel, a szolgáltató az úr, ti pedig fizettek neki! Már aki. Aki meg fizet, az legyen elégedett, vagy ne fizessen, és akkor sírni sem kell!

Ez szól minden olyanhoz, aki ilyen, akihez szól, tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge, ne vegye magára!

Aktív témák