- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CPT.Pirk #183 üzenetére
Nincs, szerencsére jó még teljesen.
Időközben amúgy kíváncsiságból feltettem az arch-ot helyette.
Pár órát eltartott, hogy már arról írhassak, és még sok mindent be kell lőni benne, de sikerültnagyon jó a dokumentációja.
Majd ezen felteszem az LXDE-t is, mert azzal csak jobban fog menni ez a "régi" gép, de alapból azért a KDE-t tesztelem ezen is. Csak mert eléggé pattogós azzal is és tetszik a sok grafikus beállítópanelelvégre nem vagyok - és nem is akarok - konzolhuszár lenni, annak ellenére, hogy elboldogulok azért vele.
De csak jobb ha csak olyankor kell elővenni ha nem találok más lehetőséget egy beállításra.
(Remélem ezen fel tudom majd tenni a gwhere-t. A Chakra-n nem tudtam mert hiányolt valami gtk-config fájlt, pedig fent volt a gtk is minden cuccával).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest