Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
#25237004 #302 üzenetére
spec nálam meg az Elden az ha órabért fizetének is inkább dolgoznék valamit
RDR2-vel más bajom volt, pl. hogy a főküldetések alapvetően interaktív mozik, vagy a fapados játékmenet, pl. zavart hogy nem éreztem hogy én irányítom, mert minden egy animáció mintha csak nézném hogy játszik vele valaki
másfelöl viszont lenyűgözött, imádtam csak bóklászni, lovagolni, vontatottan élvezni a tájakat, elővilágot, gőzösöket, naplementéket egy letűnt korban..
Gta hypepot már én sem tudom értelmezni, nálam nem sokban különbözik egy nonplus egyedik Farcrytól, csak ebben még az is állandó hogy ugyanabban a városban kell gengszterkedni..trollkodni érdekes benne negyed órákat, de kb. ennyi
-
DeathAdder
veterán
az árazás oké, ennyit a sok remegésről, meg a kínai leakekről..
am örül annak bárki, hogy a 2025-ös csúcs kártyákon az a legnagyobb fícsör, hogy be kell kapcsolni a mégjobb upscalet meg framegent, mert a natív nem elég a 2 millás konfigon sem?
Lehetne ez egy baromi jó opcionális dolog, főleg a régebbi/gyengébb kártyákon.. de helyette úgy optimalizálnak, hogy kötelező legyen használni, mert különben használhatatlan lesz. Ennek a csökkentett VRAM használatnak is az lesz az eredménye hogy a fejlesztők mégjobban tenni fognak az optimalizására.
Remélem raszterben legalább 20% upgrade meglesz a 80-ason, arra nem elég hogy vigye amit a 4080 már nem bír, de szinten lenne tartva a gép.
Jövőre meg jöhet majd valami a hatalmas űrbe a 80 és 90 közé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az RTX 50-es sorozat asztali és mobil szintre is érkezik idén.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest