Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Fent van, minimal telepitesen GUI-val, 2 server megy rajta virtual box--on, teljesen jo cucc, tetszik nagyon.
Majd megnezem egy 30 napos trialban (Red Hat) mi a kulonbseg kinezetben a ketto kozott. LFCE a cel minel hamarabb, oda kell a kis lab

2 eve beszelgettem a Centos agytrosztjevel Dublinban, akkor nem nagyon kovettem a Centos-t, par napja fedeztem fel, nyitottabnak kell lennem ugy erzem

-
törölt tag
Pedig nem rossz az, velem az szeretette meg a Linux-ot. Most kezdtem el a Contos-t nyomkodni es eddig elegge meg vagyok elegedve.
Lehet valahogy rugalmasabbnak kellene lennunk a distrokkal kapcsolatban, minden honapban par nap erejeig belekostolni egy masikba 
Red Hat-nal mi a fizetos, a disztro maga vagy a support hozza vagy mindketto? Feldobnek egyet tesztelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs