- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Igen, agrár kutatással foglalkozom. Elsősorban DNS szekvenálással, ami során rengeteg adat halmozódik fel a számítógépen és azokat kellene rendszereznem és analizálnom ezekkel a programokkal. Eddig ubuntu alapú disztrókat használtam erre a célre. Biolinux és társaik...de elég elavultak lettek mert már nem fejlesztik őket igazán. Az újabb programokat már nem fordítják bele. CentOS, Scientific linuxra mentek mostanság nagyon rá, De nekem még eléggé szoknom kell ezeket a RedHat alapú disztrókat mert más egy kicsit, mint az ubuntu.
Ez a tároló CenOS-el nagyon jó lenne mert pont azok a programok vannak benne amik kellenek, de valami nem stimmel vele
Megpróbálok írni a repó készítőjének hátha valamit kiötöl. Jelenleg VirtualBox-ban futtatom a CentOS-t, így egyszerűbben próbálgatom a dolgokat, a 6.6-ot is kipróbálom, hogy felteszem az agr-free repóból a progikat majd utána frissítek. 6.6-os verzió valahonnan letölthető? Ahogy néztem a CentOS honlapját 6.7 van csak fent.
Repo priorities-el nem lehet gond mert beállítottam a linked alapján amit adtál. Működnie kellene elméletileg.
Fordítgatással, vagy manuális installal nem szenvednék...egyszer már megcsináltam ubuntuban még régebben és 1 hetembe tellett mire mindent feltettem függőségekkel együtt
De legvégsőbb esetben úgyis az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Könyvajánló
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest