Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
jackpcsm
üzenetére
Én érdekesen vagyok ezzel a hüttővel.Nekem 775-ös alaplapom van,kellett hozzá egy 775-ös Zalman keret.De akárhogyis húzom meg a csavarokat,a hüttő elmozdul a procin
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.
Az előzőhöz pedig igen,feszemeléssel magasabb frekvenciát lehet elérni a ramnál és persze a procinál is.Nálam az Abit lapban a 2.8-as Celeron D 1,45V-on ment 3,6Ghz-en,a ram 2,7V-on 440Mhz-en.Az Asus lap beállításait annyira nem vágom,még sosem volt olyanom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Micro Four Thirds
- Óra topik
- További aktív témák...
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.