Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
jackpcsm
üzenetére
Én érdekesen vagyok ezzel a hüttővel.Nekem 775-ös alaplapom van,kellett hozzá egy 775-ös Zalman keret.De akárhogyis húzom meg a csavarokat,a hüttő elmozdul a procin
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.
Az előzőhöz pedig igen,feszemeléssel magasabb frekvenciát lehet elérni a ramnál és persze a procinál is.Nálam az Abit lapban a 2.8-as Celeron D 1,45V-on ment 3,6Ghz-en,a ram 2,7V-on 440Mhz-en.Az Asus lap beállításait annyira nem vágom,még sosem volt olyanom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Konteó topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- IT Megoldások és szolgáltatások
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.