Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
jackpcsm
üzenetére
Én érdekesen vagyok ezzel a hüttővel.Nekem 775-ös alaplapom van,kellett hozzá egy 775-ös Zalman keret.De akárhogyis húzom meg a csavarokat,a hüttő elmozdul a procin
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.
Az előzőhöz pedig igen,feszemeléssel magasabb frekvenciát lehet elérni a ramnál és persze a procinál is.Nálam az Abit lapban a 2.8-as Celeron D 1,45V-on ment 3,6Ghz-en,a ram 2,7V-on 440Mhz-en.Az Asus lap beállításait annyira nem vágom,még sosem volt olyanom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viccrovat
- SSD kibeszélő
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.