Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mady
csendes tag
válasz
üzenetére
Princoölő!
Ha meglátnálak az utcán, szembeköpnélek!!!!
Te magyarázol, hogy nem mentegetőzől, csak megmagyarázod a dolgot?
Ez a szánalmas!! Az elején megmondtad a magadét, nem kellene több szöveg, már halálra magyarázol mindent és a végén már a magyarázatodra adsz magyarázatot. Az ilyen embereket kellen egyszer összezárni egy helyre, mint amilyen te vagy! Asszem megőrülnétek egymástól, mert ''megfolytanátok'' egymást. Te azért baszol ki a másikkal, mert valami nem tetszett, valami ''kár'' ért, amit kiküszöbölhettél volna, de nem vedted a fáradtságot... Aztán a másik veled mert csak, és a végén meg megmagyarázzátok egymásnak, hogy ennek így kellett lennie (így láttátok helyesnek), és nem érdekel az, hogy a másik mit gondol, ''csak legyen legalább egy ember, akinek jót csináltál'', azaz saját magad!!! Persze és az a szép benne, hogy végül is egy oldalon álltok, mert azt hiszitek jót csináltok valakinek... Undorító!
Arra pedig, hogy aki ebből él meg, vagy próbál meg megélni... Erre csak azt mondom, hogy:
1. mi a f*sz közöd van hozzá?
2. mi van akkor, ha azért nem megy el dolgozni, hogy megint csak az államot gazdagítsa, aki tényleg nem ad, csak elvesz
Utálom az ilyen fajta ''jóakarókat'' mint te. Inkább jobb lenne, ha becsukott szemmel járnál ilyen esetekben, és nem ütnéd bele a nózidat olyan dolgokba, amik nagyobbak nálad, kívánom, hogy kapd meg érte azt ami jár. (szívesen beküldenélek az intenzívre...) = ha neked elégtétel volt, hogy bezártak egy boltot - nem mondom, hogy miattad, de te is közre játszottál - akkor nekem is elégtétel, ha ott kötsz ki. ;) Na mit szólsz.
Nálam is ezek a fránya elvek...
Szemet szemért, ... - rosszat rosszért.
Megmondom őszintén szeretem a hazámat, de amint elérkezettnek érzem az időt, elmegyek! Nem az országgal van bajom, hanem az ilyen maradi emberrekkel - mint TE! - és a májkrémszájúakkal, akik mindenbe beleakarnak nyúlni, amibe csak tudnak és a pénzt zsebredugdosni (lásd kormány) => ezt ennek adom, mert szépen nézett rám - ezt annak adom mert már gyerekkorom óta ismerem - amazt meg megtartom magamnak, mert még nincs elég... persze ez máshová való téma.
Nem tudom ki írta, hogy itt mennyi %-a az embereknek tisztességes. Megmondom hogy ők is csak részben. ''Fehér'' ember ma hazánban? Röhej... Ilyen állapotok mellett? ''Fehér-szürke'' talán...., szürke.... nagyon sok, ''szürke-fekete''... van belőlük elég - (számomra te is ide tartozol), ''fekete''... túl sok.
Én is beismerem, hogy nem vagyok angyal - egyáltalán nem. De ha a saját fajtáddal kibaszol, akkor még annyi sem vagy mint ők. Ez olyan lenne, mint hogy melyik ujjamat harapjam meg, ha már az egyik fáj. Szart csináltam magamnak csinálok még jó soknak.
Sajnálom a wbteam-eseket még ha nem is rendeltem tőlük, pedig terveztem, de ezek után...
És hogy rossz minőségű dvd-t vettél? Mit áltatod magad, hogy nem volt időd megnézni, vagy nem volt rá lehetőséged, hogy megnézd melyik a jó és melyik nem? Ez a lényeg, nem is érdekelt!!! Mert kevés pénz, azon a 2800 Ft-on annyira ne sírjon már a szád, mert másnál ahogy a 100-200-dik hozzászólásoknál írogattad, hogy másnak az 5000-e sem számít. Csakhogy ő kénytelen-kelletlen megvenni mindig annyival drágábban és ők mondjuk vannak 1000-en, tehát ha akar venni, akkor x*5000*1000!!!! ez pedig már elég sok a te picsa 2800-odhoz képest.
1. lehetőség: vettél volna egy párat, vagy kértél volna valakitől (biztos akadt volna, aki ad egy pár darabot)
2. lehetőség: te saját magad kérdezed meg a boltban, hogy mennyire ajánlják, és nem a sült halra vársz (te mint bolti szervizes, vagy eladó, vagy mit bánom én mi, mindig kiszopod a kisujjadból, hogy a vevő éppen mit akar majd tőled kérdezni?)
3. lehetőség: több fajtát veszel egyszerre még próba gyanánt is
Szeretném, ha erre nem írnál vissz, mert nincs értelme.
Csak felb*sznál agyilag magam.
Én csak szeretném berakni közszemlére, te pedig csak gondolkozz el rajta.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de ez bennem volt
Mady
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez a szánalmas!! Az elején megmondtad a magadét, nem kellene több szöveg, már halálra magyarázol mindent és a végén már a magyarázatodra adsz magyarázatot. Az ilyen embereket kellen egyszer összezárni egy helyre, mint amilyen te vagy! Asszem megőrülnétek egymástól, mert ''megfolytanátok'' egymást. Te azért baszol ki a másikkal, mert valami nem tetszett, valami ''kár'' ért, amit kiküszöbölhettél volna, de nem vedted a fáradtságot... Aztán a másik veled mert csak, és a végén meg megmagyarázzátok egymásnak, hogy ennek így kellett lennie (így láttátok helyesnek), és nem érdekel az, hogy a másik mit gondol, ''csak legyen legalább egy ember, akinek jót csináltál'', azaz saját magad!!! Persze és az a szép benne, hogy végül is egy oldalon álltok, mert azt hiszitek jót csináltok valakinek... Undorító!