Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
válasz
üzenetére
Figyelmesen elolvastam amit irtal, es nagyon erdekesnek talaltam. Elöre szeretnem leszögezni, hogy teljesen objektiv vagyok a temaban: soha nem vasaroltam - es mar nem is fogok - a fennt emlitett ''cegtöl''.
Velemenyem szerint te egy fantasztikus ember vagy, aki segitett nagyon sok embernek abban, hogy ne juthasson princo dvd-hez (ha jol ertettem a feljelentesed okat). Mivel nem voltam sohasem ''vasarlo'' igy nem tudom, hogy pontosan milyen princo lemezeket arultak. Ha egy kicsit erdekel a dolog beavatlak: letezik olyan princo lemez, amelynek TDKG02 az alapanyaga. Ha nekem nem hiszel lasd Bővebben: link.
Visszaterve: nagyon sok emberen segitetettel. Azon elgondolkoztal, hogy hany embert tettel tönkre? Itt nem a leendö, vagy a mar meglevö ''ügyfelekre'' gondolok, hanem a sracokra, akik ezzel foglalkoztak. Remelem, hogy akkor is ilyen melegseg önt el, amikor rajuk gondolsz, es hogy milyen tortura var rajuk. Öszinten remelem, hogy kampany körutad itt nem fejezödik be, es folytatod sikertörteneted. Mas területen. Ilyen alapon ugyanis az összes silany termeket forgalmazo boltot feljelentheted. Csak hogy ne menjek messzire: Tesco gazdasagos termekek.
Kivanom, hogy legy nagyon boldog, es büszke ember eleted soran.
Üdvözlettel: Blackmate -
lancellott
tag
Sziasztok!
Én csak azt szeretném hozzáfűzni a dolgokhoz, hogy mint felhasználó nagyon sajnálom, a wb.team megszűnését, már csak azért is, mert itt voltak 2 háznyira tőlem, és nagyon rendesek voltak a srácok.
Az hogy nem írták a princo mellé, hogy rossz minőség, az inkább figyelmetlenség, mint szándékosság. Annak idején a Polimer kazettákat is vették mint a cukrot, mégis tudta mindenki, hogy macskát dobálni lehet vele, csak arra nem jó amire rendeltetve van. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki princo cd-t vesz, és rájön, hogy tré, akkor nem vesz mégegyszer, már ha nem korlátolt az illető. A másik része a dolognak az, hogy a weboldalon is világosan fel volt tüntetve, hogy ha nem jó a cd, akkor 1 héten belül kicserélik, ha visszaviszi az illető, tehát már ezért sem értem ezt a húzását princoölőnek. AMúgy nekem is van vagy 20 db princo cd-m megírva, és semmi baja nincsen. Úgylátszik jó szériát fogtam ki.
Személyeskedni nem fogok, mert ahogy a feljelentő magára vállalva a dolgokat, illetve ahogy a levelet megfogalmazta, arra utal, hogy amúgy sem lenne értelme. Annyit azért elmondanék, hogy remélem abba is belegondolt, hogy az őszerinte nemes cselekedettel (mentsük meg az embereket a princo cd-ktől) megmentett egy két hozzá nem értő embert a pénzkidobástól, viszont a többszörösének okozott ezzel keserűséget.(és itt nem a boltosokra gondolok elsősorban) Aki ezt teszi gonosz, keserű ember, aki valószínüleg ebben éli ki emberutálatát, és a szabadidelye is megengedi, hogy ilyesmivel foglalkozzon.
Ne bántsátok! Sajnálatra méltó személyről van szó. Nem éri meg.
Amúgy már jó lenne, hogy ha kinőnénk ebből a feljelentgetősdiből.
Inkább fordítsuk az energiánkat valami szépre, vagy jó cselekedetre.
Biztosan lesz majd pár ember, aki szóba áll velünk, és nem kell majd feljelentgetős leveleket írkálni unalmunkban, keserűségünkben.
Sziasztok!
Ezt most bemásolom a bm-es oldalra is. kiváncsi vagyok, hogy moderálják-e. -
WrongWay
csendes tag
válasz
üzenetére
A princokról:
Szerintem,aki tényleg ért egy kicsit a számtechhez az előbb utánaolvas a dolgoknak,és CSAK aztán megy a boltba lemezt venni. Az interneten pedig az ember minden rendes fórumban megtudhatta volna hogy a princo lemezek 1 nagy rakás sz@rral egyenlők.
Aki meg csak úgy a szerencsében bízva megvette a legolcsóbbat, meg is érdemelte.
Én szépen utánanéztem a dolgoknak, amikor dvdírót vettem.Megtudtam hogy a Verbatim/T. Yuden/Ritek G04 lemezek azok amik érdemesek megvételre,úgyhogy tudom hogy nem vettem zsákbamacskát.Aki pedig a wbteamen keresztül vett valamit,igen nagy eséllyel a neten ismerte meg a boltot, innen pedig egyértelmű hogy körül tudta volna járni a témát.
SŐT!!! Sokszor találkoztam olyan emberrel,aki lesz@rta amit tanácsoltunk neki(miszerint ne vegyen princot mert eltűnik róla az adat),aztán később jött sírni...mert nem volt hajlandó plusz 40 forintot kiadni egy Ritek G04re dvdre...az ilyen sztem meg is érdemli... -
törölt tag
Sziasztok! Most olvastam végig a hozzászólásokat. Mármint azokat amik az enyém után jöttek ma.
Véleményem a következő: Megértem azokat akik elítélnek, de...
Engem igazából egyedül a princo lemez zavart. És nem igazán az árusítása, hanem az, hogy nem írták oda: olcsó, de szar. Sokan írtátok, hogy aki megvette annak úgy kellett. Na persze nem így, de ez volt a lényeg. Most akkor joggal kérdezem szerintem, hogy aki ilyet állít az nem érzi magát szintén gecinek, hamár engem annak tart? Miért bukjon el bárki 5000-10000Ft-ot. Mert itt a legtöbb ember több darabot vett, hogy olcsóbban kijöjjön. Aztán meg szívott. Rájuk senki nem gondol. Mindenki csak arra gondolt, hogy eddig kapott 60-80Ft körül szar lemezt (ami van akinél rendesen ment én nem állítom az ellenkezőjét) és kaszált rajta. Mert így többet tudott számolni a dvd írásért. Esetleg, ha vissza is vitték neki akkor meg azt mondhatta ''szar a lejátszód vegyél újat'' mert az íróba téve a lemezt persze tökéletesen működött. A számlázással semmi gondom nem volt. Az csak azért kellett megemlítenem a bejelentésben, hogy valaki figyeljen végre oda. Ugyanis azelőtt a BM-es bejelentés előtt már két hónappal írtam egy két helyre levelet. És ahelyett, hogy történt volna valami, magánemberektől kaptam levelet, hogy kapjam be. Nem azon lepődtem meg amit írtak, hanem azon, hogy nem nyíltan az internetezőknek írtam mint a bm-es fórumban, hanem emailt a vpop-nak, apehnak, rendőrségnek, bmnek. Ez azt jelenti, hogy valakik tőlük írtak vissza. Ami viszont korrupciónak tűnik kicsit. Merthát megy a feljelentés ők meg visszaírnak nekem freemailről és szépen eltusolják a dolgot. Ezért írtam nyílt fórumba, hogy ne lehessen eltusolni. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy ennek lett meg az eredménye, hiszen a bolt bezárása és a fórumba való írásom között eltelt közel egy hónap. De aki azt mondja, hogy emiatt volt én azt is elfogadom. Túlzottan nem érdekel már a dolog. Tudjátok bűnös meg a méltó büntetése.
Azokat az üzleteket nem írom le amikről még tudomásom van és az előző hozzászólásban említettem, mégpedig azért mert többen megvádoltak, hogy konkurencia vagyok azért nyomtam fel a boltot. Nekik üzenem, hogy átlag felhasználó vagyok aki szívott a princoval.
Legyetek jók, szídjatok nyugodtan (úgysem mentek vele semmire).
Ja és tudom bizonyítani hogy én voltam. Merthogy ebben is volt kételkedő. Valaki a topic elején írta, hogy írt nekem emailt. Ha megírja nekem mit írt v. bármelyikőtök ír nekem akkor szívesen idézek. Merthogy az emailcím az enyém és így megtehetem.
Nyugodalmas ...! -
Break
senior tag
Érdekwség képpen
: Bővebben: link -
Tif
tag
http://www.dvdrohlinge24.com/
Munkatársam rendelt tőlük, és az volt az érdekes, hogy a doboz amiben jött, Zala népe újsággal volt kibélelve. Szóval megbízhatóak, és nem lehet felnyomni, mert full legális... -
hcstuning
tag
Én is szerettem ezt a boltot, tesóm hozta a cuccokat, mert ő Pesten tanul aztán olcsó meg jó is. De kár, hogy márcsak múltidőbe tudok beszélni erről.

hcs -
Tif
tag
válasz
üzenetére
Sztem kamu, egy hozzászólása van az arcnak.
ha nem kamu akkor most otthon fényesíti a dzsoisztikot, hogy mekkora übermájjer popper csávó vagyok....
Sajnos ha ilyen, fórumokba irogató emberek hatalomhoz jutnak, nagyon sok embernek megkeserítik, az élatét....Áhhh de kit érdekel én mit mondok egy ilyen emberről, és kit érdekelnek ilyen problémák mikor az amerikai elnökválasztást is egy ilyen ember nyerte meg, és ezért a kisebb GDP-vel rendelkező országokban újraélik a II. világháborút....

[Szerkesztve] -
honey007
csendes tag
válasz
üzenetére
Aztán ne csodálkozz, hogy valaki téged is feljelent! Valamiért, vagy bármiért, esetleg csak! Indok bármire lehet! Vagy lehet, hogy nem is te voltál? Csak beírtad az ismert mail címet? De ha te voltá, egy találos kérdés: agyagból van és népművészeti edény, folyékony anyagot tartanak benne!
-
WrongWay
csendes tag
hmm. Ugye-ugye...??
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Elarulnam, hogy Nemetorszagba nem csak a kereset mas. Hanem a cd-k dvd-k arai is. Egy kis izelitö:
Memorex 10 DVD-R + ajandek DVD-RW (10es rolling) 5,99 euro = 1510 huf
Sony, Emtec DVD+R 25 henger 17,99 euro = 4534 huf
Verbatim, Sony, Memorex 50es CD-R henger 9,99 euro = 2518 huf
A fent emlitett arak MediaMarkt es Saturn üzletekböl szarmaznak.
Ez mivel magyarazhato? Több a fizetes, es olcsobbak a lemezek? Hogy is van ez?
[Szerkesztve] -
WrongWay
csendes tag
Igen, így van, nem is állítottam az ellenkezőjét. De azért gondolom te is belátod,hogy van valami abban amit írtam.
-
WrongWay
csendes tag
Hmm...
Vazz, miért nem jelented fel akkor azt a másik 5 boltot is??
Tudod, a dolgok máshogy vannak mint ahogy te azt gondolod.Egy nyugati régióban élő ember,például egy német, kb 5ször annyi pénzt keres mint amennyit egy magyar átlagember.Így lehetséges az, hogy egy német ember anyagilag meg sem érzi amikor bespájzol dvdkből, míg nálunk erősen meg kell gondolnia a kedves delikvensnek hogy hány darab 500ft-os lemezt vegyen.Ezért nem értem,hogy téged mit zavar az, hogy más egy kis örömöt is tud az életébe vinni úgy, hogy ''ügyeskedik'' egy picit?
Itt jön képbe Bicsu véleménye :''Akinek nem telik Fila cipőre az akkor ne is hordjon cipőt, hiszen a piacos wink törvényellenes?''
[Szerkesztve] -
Diego2002
tag
válasz
üzenetére
Akkor azt az 5-öt nyugodtan felsorolhatod nemde?
Mert ott adnak gondolom számlát és nem árulnak (amúgy tényleg szar) Princo cd-t + dvd-t... Bár senkit nem kényszerítettek arra, hogy ilyen diszket vegyen...
Mert aki hülye az haljon meg...
Szóval kíváncsian várom az 5 hasonló árkategóriás online boltot, ahol cd-t, dvd-t lehet rendelni... -
törölt tag
No most, hogy vége a szabinak és megint dolgozom megtaláltam ezt az aranyos fórumot. Véleményem szerint jó, hogy ők eltüntek a piacról. Van sok másik, hasonló árfekvésben. Most is tudok legalább 5-öt. Van mindenhol postai kiszállításra is lehetőség. Tehát nem bántam meg a dolgot, hogy .... Azt, hogy mit nem bántam meg??? Aki megnézi a mail címem úgyis tudja.
U.i. altctrldel részére: Ha el tudtál ajándékozni 12000db-ot akkor neked mit számít mennyibe kerül?
[Szerkesztve] -
törölt tag
majd az lesz, mint a benzin turizmusnál, megyünk dutyifríbe!
-
harry
veterán
Azért itt a PH!n is elég sokan árulnak lemezeket, nem kell félni, h nem lesz több olcsó dvd... Bővebben: link
-
altctrldel
csendes tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Soha semmi baj nem volt a lemezekkel, kb. 600 lemezt írtam amit tőlük vettem és legalább 12000 darabot adtam tovább... soha nem volt panasz.. De javaslom megtúrni egy kicsit a TDK beszerzéseit és valami hihetetlent fogsz ott látni a beszerzések helyéről és a használt anyagról.
Jut eszembe a lemezekre amiket írtam, csak saját adatokat égettem és kizárolag saját ill. otthoni felhasználásra, a lemezeket amiket továbbadtam, pedig mindenki ajándékba kapta & no comment. -
_Volkovy_
nagyúr
Azért ennyire nem kéne kiakadni szerintem se..
Ennyire fontos nektek a lemezenként 200 ft spórolás?Cserébe lehet hogy kaptok egy kalap szar lemezt,ami 2 hét múlva már visszaolvashatatlan. -
mg105
senior tag
válasz
altctrldel
üzenetére
itt a ph!-n is árul egy-két ember!
-
lesaux
veterán
válasz
altctrldel
üzenetére
Boltból?

-
altctrldel
csendes tag
Tényleg, annyira magamba roskadtam, hogy eszembe sem jutott honnan fogok ezentúl lemezt venni... Szerintetek?
-
altctrldel
csendes tag
Sírni tudnék...ez egy ilyen ország. Az volt a leg-Tutibb kis bolt amit valaha láttam, ha megtudtok róluk valami érdemlegeset írjatok ide! ..ha mást nem küldök be nekik egy kis kávét meg cigit...
( -
DVDdriver
csendes tag
bocsi rosszul fogalmaztam, időben zártak be, de még a mobil egységük müködik!!!!
http://dvdstore.tuti.hu/ -
_Volkovy_
nagyúr
Gáz..
-
DVDdriver
csendes tag
hello!!!
van egy rossz hírem a Róna utcát is felnyomták(http://dvdstore.tuti.hu/)
vagyis leltároznak az APEH-esek!
hajtóvadászat folyik a szegény emberek( pl: mi) ellen, kik a kis zsebpézükből olcsó DVD-re és CD-re költenek!
magyar bunkók, azok dobják fel ezeket a boltokat, kik nagyobb haszonnal dolgoznak, és matricás CD-t, DVD-t árulnak!!!!
BORZALOM, nehogymá tescocd-t vegyek papírtokban 150FT-ért, és Verbatim DVD-t 500-600ft-ért!!!!!!!!!!!!! -
törölt tag
Bírtam azt a boltot.
Ez van....
Egy korszak lezárult
-
Side_
aktív tag
Hi!
őket nem lehet elésni esetleg emailben? http://dvdstore.tuti.hu/ mer csak egy mobilszám van.
Szal van boltjuk is, meg email, vagy vmi? esetleg
ThnX -
Shodan
őstag
DVDrohlinge24.com innen már rendelt valaki, ha igen akkor megbízható?
-
Biarritz
csendes tag
A véleményem annyi, hogy aki akar az most is másol, csak drágábban. Nem lesz kevesebb kalóz cucc a piacon attól, hogy 1 forrás megszűnt. A lemezek árában pedíg nem csak áfa van, hanem az a k*csög szerzői jogvédő is lenyúl, igen rendesen. Én is tőlük vettem a lemezeket, abszolút saját részre. Ugyanis mint zenész, nekem számít, hogy mennyiből jön ki 1 lemez. A szerzői jogvédőtől pedíg 1 Fillért se fogok kapni. A pénzemet meg elrakják. Barátomnak tudhatok jónéhány ismert zenészt és ők sem kapnak semmit belőle. Bezzeg a BMG...
-
ferec
tag
ennyi erővel jelentsük fel a kínai piacot, mert az új ahogy van illegális, a bevándorolt kínaiakkal együtt...
-
n0tr3adY
tag
felolem meglehet de wbteamnek csak ez a szolgaltatasa volt

-
Hequila
őstag
Azért attól ímélben talán meg lehet súgni azt a nem létező 2. szolgáltatást, nem?

-
Dominator
aktív tag
Hehe
Itt volt a boltjuk a szoszéd házban. Már nincs 
-
n0tr3adY
tag
nincs semmilyen masik szolgaltatas. ez volt. ugyhogy a temat szerintem be is fejezhetitek
-
WrongWay
csendes tag
pls valaki magyarázza el mailben hogy mi volt az a ''másik'' szolgáltatás....
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Hogy az apja kerüljön közelebbi, sexuális kapcsolatba azzal, aki felnyomta őket! Szerintem még csak nem is a komkurancia volt, hanem valamely elégedett vásárló, akire esetleg csúnyábban néztek, mint szerette volna. Szerintem (remélem) nem nagyon fogják a potenciális vásárlókat bagzolgatni nagy számuk miatt. Arra a ''más'' szolgáltatásukra én is kíváncsi volnék, mégha mélben is!
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
foxy_mulder
üzenetére
Milyen hamisító?
Nem az a hamisító, aki CD/DVD-t árul, hanem aki legyártja a hamis anyagot.
Bár a hozzászólásod színvonala alapján nem vagyok benne biztos, hogy ezt megérted.
[Szerkesztve] -
c0yr
csendes tag
Tényleg korrekt áraik voltak.
Aki meg feljelentette őket, rohadjon meg!
Ha esetleg tudtok hasonló árfekvésben CD-DVD-t légyszi
osszátok meg velem is, akár mailban is. -
Gomba
senior tag
Annak aki meg felnyomta őket, remélem kellemes éjszakái lesznek, hogy ilyen hősies tettet vitt véghez a haza nevében...
-
Gomba
senior tag
Tényleg jó kis bolt volt.
Szerettem odajárni vásárolni, csak az eladók voltak kicsit flegmák, de hát nem azért mentem oda hogy jópofizzak velük.
Ők is az Etele úti ''dvd bolt'' sorsára jutottak.... -
válasz
foxy_mulder
üzenetére
Persze ha érdekedben állt volna, akkor most anyáznál...

-
törölt tag
csak nem te voltál az?
mert ugye te minden termék után adót és áfát is fizetsz?
csak így tovább!
gyarapítsd a politikusok zsebét! -
foxy_mulder
csendes tag
Nagyon helyes,hogy mexüntették őke!.
DD Így kéne tenni minden köcsög hamisítóval! 
-
törölt tag
ismeri valaki azt népművészeti anyagedényt, aki ezt tette velünk - nemcsak email cím!
Arra persze nem gondolt a baromarcú, hogy ezzel a potenciális vevők is veszélybe kerülnek! -
Petes
tag
Tudtok még valami hasonló helyet ahonnan olcsón lehet rendelni?
A DVDstore és a DVDRohlinge (vagy mi) már szerepelt itt, esetleg még valami? Jó lenne egybegyűjteni az ilyen olcsó dvd rendelő helyeket! -
simonzé
addikt
Már bocs, de egy átlag vevő honnan a tüdőből tudná, hogy valami nem stimmel az olcsó árak körül? Aki az MDF piacon vásárol mondjuk álló ventillátort, annak be kell jelenteni, hogy a piaci ár feléért vette? A kínai piacon ugyanezt eljátszhatná bárki cipővel. Attól, hogy valami olcsó, még nem gyanús. Vagy csak én nem vagyok elég gyanakvó? A vevőt nem lehet felelősségre vonni azért, mert az olcsón kínált terméket megvette...
-
_Hunter_
őstag
Azért remélem, hogy a régi megrendeléseket nem tartották meg ugyanis nincs kedvem hogy elővegyenek, meg tanuskodás vagy mit tudom én.
-
törölt tag
Sziasztok!!!
Valaki írta,hogy leltár miatt zárva BRFK!! Igen ez igy igaz.Ha tudjátok felejtsétek el és ne is telefonáljatok és ne is írjatok nekik.Ugyanis nem ők viszik már a boltot.Remélem igy elég érthető!!!
DODI -
_Hunter_
őstag
És szerintetek akik vettek tőlük azoknak lehet valami kára ebből?
-
Hege
tag
Egon, Pimpit!
Mail ment!
Légyszi segítsetek!
Üdv.:Hege -
-
Hege
tag
Hi All!
DVD ügyben tudom ajánlani a DVDrohlinge24.com-ot.
Én onnan szerzem be a cuccot!
A WbTeam-et sajnálom. Föleg a ''masik'' szolgaltatasuk miatt jártam hozzajuk. Errol tud valaki valamit?
Üdv.:Hege -
pimpit
csendes tag
Nemtom mi van velük de a wbteam másik ága még mükszik

-
lesaux
veterán
Mivel foglalkoztak ezek, amíg működtek?
-
simonzé
addikt
Írtam neki egy véleményt. Bővebben: link
Biztosan eltűnik, kimoderálják ezt is... -
kamikaze boci
őstag
Egyszerű a képlet. A többi (legális) CD/DVD forgalmazó felnyomta őket. Szabályos szövetséget szerveztek ellenük az elmúlt hónapokban, ami valahol érthető is (annak ellenére, hogy én is vettem wbteam-es anyagot).
-
Balinov
titán
Ja,én is néztem a bm-es fórumot.felkéne iratni valami spamlistára...vagy valami kis mélbomber..
-
WuDu
tag
Ha érdekel, ő az egyik lehetséges bejelento: tgubicza@hotmail.com
Megerositesul: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
supercow
őstag
hasonló kategória:
http://dvdstore.tuti.hu/ -
Balinov
titán
majdnem 100%-ba biztos vagyok benne,hogy az a irogató patkány az konkurencia volt. ettől függetlenül én is kitaposnám a rohadtnak a belét,mittomén,1 uthengerrel.
tipikus magyar mentalitás,dögöljön meg a szomszéd tehene ,hamár az enyém is +döglött!
pláne,hogy anonimus-nak hívták a feljelentőt! ez ismét sokat elárul a gerincességéről. -
codec
senior tag
Kösöznet az infokért!
Sajnálom őket, mondjuk azt nem tudtam hogy illegálban nyomják a bizniszt.
Hiába az embernek mindig akadnak jóakarói.
A google-s cikk nagyon érdekes. Ha tehetném kit@posnam a belet annak az ''Apehnak és a Vám- és Pénzügyörségnek'' irogató patkánynak.
Mégcsak véletlenül se talátam hasonló árfekvéssel értékesítő üzletet.
Szomorú dolgok ezek.....
-
shift+ő
senior tag
Leltár miatt zárva! A leltárban segítséget nyújt a BRFK.
-
codec
senior tag
Sziasztok!!!
Tud valaki valami közelebbit róluk, hogy most mi van?
Gyönyörűen megszünt az oldaluk, és nem lehet őket elérni.
Pedig egész olcsó kis hely volt.
Ha valakinek van infója kérem jelezze!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:

''Ügyeskedni'' mindenki ügyeskedhet ahogy kedve tartja - csak aztán ne sírjon a szája, ha utána elszámoltatják. Ennyi.
(

DD Így kéne tenni minden köcsög hamisítóval!