Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Bobojsza #157 üzenetére

Én soha nem is írtam, hogy garanciát kéne, hogy adjatanak lemezre. Sőt ilyet nem írt senki. Olyat írtak, hogy a cd.wbteam garanciát vállalt a lemezekre. Csak sokan felejtik el hogy nem az elejétől kezdve és nem mindegyik típusra.

''Az a nagyfene igazsag, hogy az nekem is bassza a csorom, ha valaki annak tudataban tesz rosszat arul szart vag at valakit, hogy tisztaban van vele mit tesz.
    Maskent: Uriember biztosra nem fogad!'' De azért mindenki és te is hagyod hogy fojtassa a dolgot. Ha látod hogy valakivel rosszat tesznek, de nem teszel semmit csak becsukod a szemed, az véleményem szerint olyan mintha te is benne lennél. Egyébként meg a tettenérés megvolt csak én nem voltam ott. És nem azért mert nem merném bevállalni a dolgot, mert itt is nyiltan írok a dologról. Hanem azért mert nem hiányzik a bíróságra meg a rendőrségre járkálás és ez csak így volt megoldható. Ezen kívül azért ilyen dolgoknál némiképp tart az ember attól, hogy kinek a bizniszébe nyúl bele. Nem hiányzik, hogy megfenyegessenek, agyonverjenek meg ilyesmi, de ettől függetlenül én a szemem sem szeretném örökre csukva tartani mint egyesek. Vakondnak érzitek magatokat? Vagy struccnak? Ha földbe dugod a fejed akkor nem látod más baját és akkor az nem fáj?

Belátom azt is, hogy van akit ezáltal én károsítottam meg. De ők majd találnak maguknak más beszerzési forrást és minden megy számukra is a régiben. Ez a probléma sem megoldhatatlan csak mindenki szereti magát sajnáltatni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák