Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bobojsza
üzenetére
Én soha nem is írtam, hogy garanciát kéne, hogy adjatanak lemezre. Sőt ilyet nem írt senki. Olyat írtak, hogy a cd.wbteam garanciát vállalt a lemezekre. Csak sokan felejtik el hogy nem az elejétől kezdve és nem mindegyik típusra.
''Az a nagyfene igazsag, hogy az nekem is bassza a csorom, ha valaki annak tudataban tesz rosszat arul szart vag at valakit, hogy tisztaban van vele mit tesz.
Maskent: Uriember biztosra nem fogad!'' De azért mindenki és te is hagyod hogy fojtassa a dolgot. Ha látod hogy valakivel rosszat tesznek, de nem teszel semmit csak becsukod a szemed, az véleményem szerint olyan mintha te is benne lennél. Egyébként meg a tettenérés megvolt csak én nem voltam ott. És nem azért mert nem merném bevállalni a dolgot, mert itt is nyiltan írok a dologról. Hanem azért mert nem hiányzik a bíróságra meg a rendőrségre járkálás és ez csak így volt megoldható. Ezen kívül azért ilyen dolgoknál némiképp tart az ember attól, hogy kinek a bizniszébe nyúl bele. Nem hiányzik, hogy megfenyegessenek, agyonverjenek meg ilyesmi, de ettől függetlenül én a szemem sem szeretném örökre csukva tartani mint egyesek. Vakondnak érzitek magatokat? Vagy struccnak? Ha földbe dugod a fejed akkor nem látod más baját és akkor az nem fáj?
Belátom azt is, hogy van akit ezáltal én károsítottam meg. De ők majd találnak maguknak más beszerzési forrást és minden megy számukra is a régiben. Ez a probléma sem megoldhatatlan csak mindenki szereti magát sajnáltatni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Kompakt vízhűtés
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest