Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Blackmate
üzenetére
És te belegondoltál abba, hogy aki ezáltal ''tönkrement'' az a más kárán gazdagodott? Nem tudom ugyan mennyi volt az össz eladásból a princo és, hogy azok közül is mennyi lehett az amit úgy adtak el, hogy valaki megszívta. De most kamatostul fizetik vissza. Erről csak ennyit. Egyébként szerintem kerestek annyit, hogy nem kell őket sajnálni. Egyszer azt mindták, hogy napi 20-30ezer db lemezt adnak el. Ha ez igaz és mondjuk dbján csak 10ft-ot nyertek az napi 200-300-Ft tiszta haszon, hiszen ez után nem adóztak. És a másik fele a dolognak, hogy kötve hiszem 10Ft volt lemezenként a haszon. A dolog egyébként nem tölt el melegséggel, nekem ettől nem lett jobb és rosszabb sem. De ha csak egy ember van akit megkíméltem a bosszúságtól számomra már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest