Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Great_Muta #15329 üzenetére
Igen, mert a hiba multiplayer játék közben jelentkezik.
-
Zoo123
senior tag
válasz
scope2007 #15313 üzenetére
"egyébként én se értem hogy lehet ilyen drivert kiadni? mert sztem könnyű lenne tesztelniük.. vesznek vagy 10 különböző konfigurációt.. [intel-amd proci és ati vga mindegyikbe és a legújabb játékokat csak elindítgatnák és kiderülne mi hogy megy nem?"
Látod hogy nem, mert van aki szenved vele, nekem pl nagyon jól működik a 11.10 prev3 és a végleges 11.10 WHQL driver is, csak felraktam a CatalystAplicationProfiles röviden CAP4-es profilt és megy a Crossfire mint az álom!
A 11.9-el is megy minden faszán csak a CAP4-et kell felrakni, mondjuk a CF úgy nem az igazi, de alapvetően műxik.Szerintem rakd fel a 11.9-et a 11.9 CAP4 profillal, ha valami nem okés akkor meg a 11.10 prev3-at azzal nekem semmi gubanc nem volt.
A bf3-nak van egy ismert hibája: Ha ablakban indul már indulásnál hajlamos kifagyni, a bf3.exe tulajdonságoknál állítsd be hogy "teljes képernyőn" induljon.
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy most nem foktok szeretni, esetleg már én vagyok az 59. aki ezt kérdezi, de ATI 5770-es vga Witcherben grafikai hibákat vét: "a karakterekből színes csíkok indulnak ki mindenfelé amik betöltik a képernyőt".
Tapasztalt valaki hasonló hibákat, mi rá a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest