- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
válasz
Stirlitz #30811 üzenetére
Nekem egy kérdésem lenne, már kb. egy hete megy, hogy ezek a Beta-ként titulált driverek amúgy ugyan azok mint a WHQL aláírással rendelkezők csak ez a kis aláírás hiányzik...
1. A már most ezt valaki olvasta is valahol, hogy valóban így van vagy csak úgy írjátok?
2. Egy ekkora cégnek nem hiszem, hogy az aláíráson kéne spórolnia, az Nvidia mégis ki tudja köhögni azt az összeget.
Nekem pl. GTA5 alatt a Beta 15.5 driverrel sokkal rosszabb lett a teljesítmény sőt a textúra 80% többször is eltűnt így ez szerintem mégis csak Beta ez...
Én sem veszek több AMD-ATI-s cuccot soha. -
gears27
aktív tag
válasz
Stirlitz #30751 üzenetére
táp 550w és minőségi. Hütéssel sincsen gond mert terhelés alatt is max 60-65 fokos, a videókártya, proci meg olyan 45 fok kb. És ami érdekes, hogy nagyobb gépigényü játéknál nincs gond pl.: battlefield 4, gta 5, cod: ghost stb.. de pl: fifa 14 ami a kedvencem, nagyon szaggat. amd beállitásoknál mikor a játékot optmalizálja a fifát érdekes mód, fullra teszi de hát hiába mert szaggat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest