- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
raubisoda #31225 üzenetére
Gyanús volt nekem azért az a HKC550. tápos fórumban keresve, ezt találtam. Egy kupac kaki. Ez az igazság. Az a VGA nem kap rendesen tápot jó esélyel.
-
irhejja
tag
válasz
raubisoda #30675 üzenetére
Hát...
Witcher 3: akár 10% teljesítménynövekedés R7 és R9 videokártyákon (egy GPU-s rendszereken).
Project Cars: akár 17% teljesítménynövekedés R7 és R9 videokártyákon (egy GPU-s rendszereken).+
Witcher 3 kapott CF profilt.
Azért ez nem túl sok, ahhoz képest, hogy mennyit kellett várni rá.
-
vlevi
nagyúr
válasz
raubisoda #30561 üzenetére
Ha minden igaz, ez a driver a Project Carshoz készült.
-
törölt tag
válasz
raubisoda #30561 üzenetére
aki innen felteszi annak egészségére
aztán lehet sírni hogy nem jó
egyébként valami nagy sumákság lehet a néha a színfalak mögött hogy pl. a gta5-höz amit nem egy hét alatt dobtak össze fura mód nem jött ki hivatalos driver csak bétának minősített
van egy tippem; ámerikánbiznisz?
valszeg nem is igazi béta itt a béta
na de a hivatalosan meg sem jelent bétát feltenni -
vlevi
nagyúr
válasz
raubisoda #30547 üzenetére
Na, akkor már ketten vagyunk. Igaz, én Win7-el hasonlítottam össze, de nálam is lassabb 10-en, mint hetes win alatt. És úgy, ahogy nálad, az Alttab nálam sem működik. Lekapcsolja a monitort (annyira, hogy a power ledje is bealszik a monitornak), miközben a gép megy tovább...
gog: Természetesen a játék "csak" DirectX11. DirecX12-re azért nem érdemes gyúrniuk a gyártóknak driverekkel, mert még nincs, ami támogassa. Egyébként, hogy nagyon OFF legyen, az Nvidiának már van WHQL drivere Win10-hez.
-
janos666
nagyúr
válasz
raubisoda #30293 üzenetére
Nekem a Win 8.1-el volt régóta gondom. Eleve nem voltam vele kibékülve a 8.0-hoz képest, főleg az Update1 óta lassabb volt a gép és csinált furcsaságokat, az Update2 telepítő pedig ki is nyírta úgy, hogy nulláról kellett újratelepítenem. De ezután sem volt az igazi, például rendszeresen lefagyott a display driver, amitől elszállt a Direct2D-s böngészőablak, stb. Aztán kipróbáltam egy tartalék HDD-n a Win10-et, tetszett, gyalultam az SSD-t és feltoltam erre is.
Az első pár WDDM 2-es driver hulladék volt, de ezzel, aminek a verziószámát írtam lentebb, olyan stabil kis HD5-ös, mint még Win8.0-al volt. Ezzel még egyszer sem állt le és indult újra a display driver, azt pedig nem is tudom, hogy ebben a Win10 TP-ben még mindig kék-e a "kékhalál", mert még sohasem láttam, bár az sohasem volt nálam gyakori vendég (esetleg ha tuningot feszegettem).
Nem, nekem nem fogja kilistázni, mert ehhez a kártyához szándékosan régebbi driver-t rendelt hozzá az MS. Egy olyat, ami stabilabb, mint a kezdeti WDDM 2-esek, de semmivel nem jobb, mint bármelyik Win8.1-es. Végül is jó feltevés volt, hogy a WDDM 2-es beta-k még sokáig instabilak lehetnek, a régi kártyáknak pedig úgysincs szüksége WDDM 2-re. Viszont a friss WDDM 2-es meglepően jó párosítás a HD5-höz. Legalább is nálam. Jobb, mint a Win 8.1-es driver-ek.
-
janos666
nagyúr
válasz
raubisoda #30286 üzenetére
Nekem ezzel a Win10 driver-el semmi bajom, bár az én kártyám WDDM 1.3-at használ (de nem ezen múltak azok a hibák, amik mindenkinél előjöttek a korábbi Win10 driver-ekkel, így nálam is): 15.20.1012-150227n-180971E-ATI
Fura, hogy ezt a driver-t fel sem kínálja nekem a WU, hanem egy durván 1 évest tesz fel helyette, amiben csak a CCC a friss, hogy fusson a Win10-es .NET-el is, pedig nagyon szépen muzsikál (le kéne tesztelni, mert szerintem kicsit jobban, mint a Win8-asok, és nem csak én vélekedem így ; talán "kompatibilisebb" lett mindennel, amikor elkezdték kipucolni a DX12-vel értelmüket vesztő feature-öket).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest