- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz dzoli87 #33330 üzenetére
"Core clocks may not maintain sustained clock speeds resulting in choppy performance and or screen corruption (Fixed with new Power Efficiency feature toggled to off)"
Power Efficiency Toggle: A new feature introduced in the Radeon™ Settings Gaming tab for select AMD Radeon™ 300 series and AMD Radeon™ Fury X available under "Global Options". This allows the user to disable some power efficiency optimizations.
Na végre! lehet akkor kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hegyirabló
veterán
válasz dzoli87 #33821 üzenetére
Szerk: Megoldva, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Lacccca87
addikt
válasz dzoli87 #36613 üzenetére
Nálam hibátlanul felment egyszerű rátelepítéssel, és tökéletesen működik.
Amit még hozzátennék hogy én most kezdtem el használni a Chill funkciót és nagyon meg vagyok elégedve vele. Kevésbé és akkor is jóval később melegszik fel a VGa, vagyis kevesebbszer hallani a ventiket dolgozni. Illetve reszponzívabbnak érzem a játékokat (CSGO,DOTA2). Minimum FPS értéket játéktól függően állítom pl CSGO 100, Dota2 75, Single nem fps játékoknál 60, a max meg 105-120 között.
Aki még nem próbálta az próbálja ki mindenképpen, és ha nem teszik menet közbe ki lehet lőni a korlátozást alapesetben az F11-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest