Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Te meg mit osztod az észt? Felraksz egy drivert de azt sem tudod mi benne mi. Össze vissza irogálsz ráadásul hozzáértőnek titálod magad. Aztán eszed nulla.
Gratulálok! 4éves Prohardveres pályafutásodnak csúcspontja ez a mondat. Nem az én hozászólásomra reagáltál, ergó ez nem nekem szól. Márpedig ha nem nekem szól, minek olvassam el? Elég feldolgozni azt a szemetet amit nekem írogatsz. Próbálj megnyugodni, és beletörődni abba hogy olyan vagy amilyen. Legközelebb ha gondod van, sem itt, sem máshol ne kérj segítséget, mert rajtad kívül ügye mindenki hülye. Lassan le is állhatsz, mert nem kívánok veled és a stílusoddal foglalkozni, azt hiszem ez érthető
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest