- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mystic303
újonc
Jól olvastam, már csak az kap 400gemet frissítés után, aki az előző nap be volt lépve?! Kiszűrték a több accos "majhakapokelpörgetemmásik10accon" felhasználókat és azt kell, hogy mondja erre: picsába! Én is ilyen voltam, csak akkor jelentkeztem át, amikor felgyülemlett a gem és PD után kutatva pörgettem.. Nos, nem mintha eddig sikerrel jártam volna..
-
Mystic303
újonc
Azt vettem észre, hogy a diamond falurendezés, F-es HBM-nél már nem annyira alkalmas, hallottam az úgynevezett "BOX" elrendezésről, de nem tudom pontosan miről van szó, tudna valaki erről egy képet linkelni, illetve alátámasztani a feltevést, miszerint ez jobb elredezés 6/9-es hősökkel?!
-
Mystic303
újonc
Helló!
A 6. hősről és a bossról tennék fel pár kérdést, engedelmetekkel.. A 6. hősről azt szeretném tudni, hogy azt mindenhol használhatjuk-e majd, mert látom arénában már mehetek hat hőssel, de helye még nincs a falumban? Pontosan akkor mi is kell hozzá? 4 arany illetve manna bánya lvl 16, 4 arany és manna tároló lv16 és ezen felül? Esetleg TH? vagy heroes altar? A bossról meg annyit szeretnék tudni, hogy mi jár a legyőzéséért, meg hogy megy egy egész klán ellene? Szeretnék belépni valami klánba, de sajnos nem tudok rákeresni egyre sem, mert nem hozza fel a billentyűzetet, hogy beírjam a keresett klánt, pedig láttam, h van felvétel sok helyen, szóval, ha valaki látja ezt a felhívást, aki klántagot keres, ez a játéknevem is, vegyen fel, ha lehetséges.. Jelenleg 15 ezer might-om van, hőseim: Paladin 120, TG 120, druid 120, Subuccus 114, Champion 108, Ninja 100, Assasin 100, Immoterp 80! Köszi!
-
Mystic303
újonc
válasz
Thorus22 #2866 üzenetére
Mi a rák lett a játékkal??? Mióta frissítettem(1.2.4), azóta kidobál, 5 percnél tovább nem marad bent, buktam 160 shards-ot, ki tudja mennyi xp-t és farmolás közben is kidobott ezáltal buktam még vagy 100 csillagpontyot..
idegesítő! csak nekem lett ilyen szar vagy tapasztalt valaki még ilyet? esetleg vmi megoldás?
még jó, hogy vasárnap összegyűlt az immóra, mert most szétbaszna az ideg, hogy nem tudom összeszedni a maradék shardot, mert nem visz végig ez a kulaság egy HBM-et sem :@ Vki? Köszi -
Mystic303
újonc
Ja és én sem kaptam még sosem legendary hőst, pedig elpörgettem már vagy 10 ezer rubintocskát.. bár sosem voltam egy szerencsés típus, pedig nagyon szeretnék egy pumpkin duke-ot!
az új hősöket nem nagyon ismerem, a shardsokkal még megvehető utolsó 3-at, azokról tudtok mondani vmit? melyiket érdemes megvenni?
-
Mystic303
újonc
Köszi az infót! Közben kipróbáltam a dolgot..hát..gondolom nem kell beszámolnom milyen eredménnyel..
Egyébként milyen kötelezettségekkel jár egy klán, mennyi might kapható érte és az hogy oszlik szét mondjuk klánon belül? Én egy darabig nem is építettem semmit, még nem volt ez a might alapján ATK %-os rendszer az arénában és így könnyű volt fejleszteni a hősöket, csak lerohantam az ellenfeleket, sereg nélkül, csak a hősökkel és kaptam a pontokat, de ugyebár ez megváltozott pár hónapja így már építkezem is. Érdemes lenne akkor beállni egy klánba? Köszi
-
Mystic303
újonc
Helló! Mi az értelme a klánoknak, nem vagyok benne egyben sem, pedig játszom már egy ideje?! Hősök: Paladin: 110, TG: 108, Druid 106, Subuccus 99, Champion: 91, Ninja: 76, bérgyilok: 92(elite)! 80 hb-t kapok óránként általában, rekord 3218. És mi az a boss harc? Itt olvastam róla, de fogalmam sincs mi az?! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest