- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
mondomén #3566 üzenetére
Igen, én is nagyon praktikusnak tartom ezt a méretet. Mostanában nagyon rákattantam a gyermekkorom Casio óráira. Bár mai szemmel kis méretűek, de a 80-as években ekkora volt a férfi óra.
Engem nem zavar a méretük, az ismerőseim 99%-a pedig le sem sz@rja milyen óra van a csuklómon.
-
max1965
tag
válasz
mondomén #3458 üzenetére
Upsz! Ezt ahol néztem, nem mondták. Most rákerestem, megnéztem rendesen, és tényleg.
Vagyok bajban.
Most már meg kell vennem.Hoppá! Egy kibúvó mentség most beugrott, csak 5 bar.
Hááát akkor lehet, hogy mégsem.
De lehet, hogy még is.
Tud valaki ilyet, vagy egészen hasonlót, 10-esben?
Mert akkor tényleg muszáj lesz. -
-
válasz
mondomén #3160 üzenetére
Arra is lehet esély. Nekem is 5610U van, öcsémnek sima 5610. Eddig bevált a széria. Ha mégsem tetszik a delikvenanek, akkor majd kitalálunk valamit. Most egyszerűbb hogy nem kell évente kétszer állítani, és elemet cserélni benne. Automata órák mellé nekem nagyon bevált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest