- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
caveman1
tag
Alapvetően portréra gondoltam az 50 f1. 8-at, illetve rosszabb fényviszonyok között utcán, beltérben közelebbi témákhoz, bár tény hogy elég szűk lenne a látómező. Használtan olyan 30e Ft körül láttam az ef-et, újban olyan 50 körül, az rf verzió olyan 90-100e Ft között. Rf-et használtban nem igazán találtam. Nappali körülmények, jó fényviszonyok között egyenlőre elvagyok a kit obival, nekem most ez is nagy ugrás képminőségben. 🙂
-
caveman1
tag
Köszi a választ! Igen, a másik kiszemelt egy Ef 50 mm f/1.8-as lenne, használtan már egész jó áron ki lehet fogni. Néztem az rf verziót is de az jóval drágább. Mindenesetre kezdésnek próbálok sokat gyakorolni a meglévő kit objektívvel, én most még (mobilról váltva) ennek a teljesítményét is teljesen szupernek làtom, de később biztos lesz igény valami jobbra! 🙂 Mostmár csak az kéne hogy kisüssön a nap, mert mióta megvan a gép egyfolytában rossz idő van. 🥴
-
Sleek
senior tag
Canon ezt írja .
Elektronikusan vezérelt, fókuszsíkban lévő redőnyzár11(Mechanikus első redőnnyel nincs felszerelve) és elektronikus zárfunkció az érzékelőn
Elektronikus 1. redőny: 30–1/4000 mp (1/2-es vagy 1/3-os lépésekben), Bulb, Elektronikus: 30–1/64 00012 (1/2-es vagy 1/3-os lépésekben 1/8000-ig, majd 1-es lépésekben 1/16 000ig) (Teljes záridőtartomány. A beállítható tartomány a felvételi módtól függ.)
Az r 10 meg ezt
Típus Elektronikusan vezérelt redőnyzár és elektronikus zárfunkció az érzékelőn Záridő Mechanikus: 30–1/4000 mp (1/2-es vagy 1/3-os lépésekben), Bulb, Elektronikus: 30–1/64 000 (1/2-es vagy 1/3-os lépésekben 1/8000-ig, majd 1-es lépésekben 1/16 000ig) (Teljes záridőtartomány. A beállítható tartomány a felvételi módtól függ.) -
zodo
nagyúr
Nem ahogy írják a többiek csak ki kell tölteni és várni de 340k lesz a vége.
Jelenleg 650k ami Big Shot után 492k de szülinapi akcióban lesz 498k és így lesz 340kSajnos az obiknál nem jelzik a Big Shot akciót csak a -20% és kiegészítő részleteket ezért rákérdeztem.
r3dsnake
Legyen úgy, nekem nem volt ennyire egyértelmű.
Szerepel ugyan a Big Shot akció de minden terméknél más-más átvételi lehetőség vagy időtartam és R8 kapcsán tisztán le van írva szóval inkább megkérdeztem. -
Joco_77
senior tag
Köszi szépen. Ezt 100 körül látom és nagyon dícsérik a hozzászólások:
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom
Webshop címét nem tudom szabad e linkelni így inkább nem.
Viszont én nem nagyon értek még a fotózáshoz, persze már vannak dolgok amik tisztulnak , de.....ezzel ha távolban lévő állatokat (őz, vaddisznó, szarvas, esetleg 1 helyben ülő madár) szeretnék fotózni(nappal) megfelelő? "Gyanúsan olcsó". Számomra megfelelhet szerinted az említett célokra? -
syC
addikt
Igazából azért vettem, hogy kipróbáljam, hogy érdemes-e váltani Sony-ról. Én csak videóztam vele, tehát csak ebből a szemszögből nézem a dolgot: nem túl jó a focus peaking ( és nem is elérhető mindig ) , nem mutatja folyamatosan az expot, csak ha előhozom. Focus nagyitas nem elérhető face/eye af módban. Nincs akksi %, csak 3(4) lépésben.Iso-állítást nem tudom a legfelső tárcsára customizálni.. Stb. Szóval sok ilyen pici apróság miatt inkább nem tartanám meg, mennék tovább sony vonalon. Prdig ez szebb videót készít.
-
JohnyBlue
addikt
Igaz! Csak elkapott a hév
akko' 16-35 és 70-200 f4 non is vagy ha sok a mani akkor mehet a stabis
ócsón lehet venni és ha nem tetszik bukta nélkül továbbadni
de én már teéljesen megvagyok zavarodva hogy kinek mit ajánlunk
hisz igazából a modern vázakkal a régi pontatlan üvegek megtáltosodnak és újból lehet "játszadoni" velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest