Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fejo

őstag

válasz BLOODSHOT #854 üzenetére

Kedves Bloodshot!

Nem igazán szeretem, ha kiforgatják a szavaimat és ha személyeskednek! :((
    Én pusztán annak a (szerintem nem meglepő) kiváncsiságomnak adtam hangot, hogy első DSLR-nek valóban a D300-e a legmegfelelőbb vétel, mert ezidáig egyetlen fotót sem láttam (láttunk) Tőled. Megnéztem az általad linkelt Flickr oldalt, nagyon jó szemed van a dologhoz, valóban itt az ideje egy jobb gép beszerzésének.
    Messze nem tartom magamat jó fotósnak, nagyon sokat kell még tanulnom, de igyekszem minél több témában kipróbálni magamat.

-"de ahhoz hogy rally autokat és repölőgépeket kapjak lencsevégre nem vennék 40D-t."

Gondolom a Flickr oldalam nézegetésekor Neked is feltünt, hogy ezeken kívül azért mást is fotóztam már... :U Az általad kiragadott két téma (Rally és Repülők) közül az egyik, jelesül a repülős képek nem a 40D-vel készültek. Autókat (pláne ilyen sebesség mellett) nem egyszerű profi módon fotózni, nekem sem sikerült, bár 1-2 kép szerintem nem lett rossz. Amíg nem próbáltál még hasonlót fotózni, inkább kisebb arccal véleményezz, mert butaság lehet a vége...

-"Ne haragudj, de lyen hozzáállással neked pl. tök felesleges a 40D"

Ezt nem igazán értem, kifejtenéd? Milyen hzzáállásom van ami miatt felesleges a 40D?

-"ilyen fotós háttérel mint neked van, semmi egetrengetőt nem lőttél vele."

Neked mi az egetrengető? A többszörös pályázat győztes képek? Valóban nem csináltam ilyet, mint mondtam csak egy lelkes amatőr vagyok.

Továbbra is azt mondom, hogy sokkal jobban megéri egy "gyengébb" váz minőségi objektívekkel, mint fordítva...

Sok sikert kívánok a további fotózáshoz és az új géped megvételéhez és kérlek, hogy a továbbiakban mellőzd a személyeskedést!

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák