Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerike0710
csendes tag
Hát nem pont ő kavart be!
Csak már hónapok óta olvasgatom a teszteket meg a topic-okat és mint ha a nikonokról több jót halottam volna. De ezt már lehet h csak magamnak akarom bebeszélni!
De mint ha a nikon többet produkálna belépő szinten.... Vagy nem?
Hát lehet télleg többet fektetek akkor bele... ha nikon akkor erősen gondolkodom a d3000-es vázon és max kap egy sigma obit mellé.... De viszont mindenképp ragaszkodom ehez a két márkához... (Nikon / Canon) de azon is gondolkodtam h összekaparok 120at és veszek egy vadi új canon eos 1000d-t
Legelőször az volt a tervem amugy is... de igazából főleg a pénz dominál... Sajna!
Csak a használt gépektől félek.. pont ahogy itt valaki leírta h átverték az expo-val!
amien szerencsétlen vagyok, kifogom az ország leg szétesebb gépét..és kidobok több ezreket az ablakon! Szóval Bizonytalan vagyok! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak már hónapok óta olvasgatom a teszteket meg a topic-okat és mint ha a nikonokról több jót halottam volna. De ezt már lehet h csak magamnak akarom bebeszélni!