- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
Ramnál nem jobb a 4gb? Az a max beállítható... Érdekes hogy nekem pl hogy a game fülnél a 1080p választható, pedig pubgm-nál 2k is lehetett. Ez most inaktív. Gép elég hozzá, ötlet?!
Többiek: Ha túl könnyűnek találjátok a multit, lehet menni rankedet, kicsit másabb
Amíg sima multit tolom,20-30 kill,rankednél 10-et ha ölök, és többször halok
-
jonnyjoker01
veterán
Most olvastam egy cikket, hogy nincs hivatalos kontroller támogatás mert nincs elég kontrolleres játékos, hogy külön matchmakingjük legyen és az érintőkijelzősökkel nem akarják egyberakni őket
@regener: én is arra gondoltam, de nekem nem égett a testük spawn protection alatt
Botok ellen most kipróbáltam és csak akkor kezdtek el égni, amikor elmúlt a spawn protection, szerintem véd a passzív lángok ellen is. Nem tudom neked hogy jött össze
-
regener
veterán
Nagyon baró a molotov, telibevágsz valakit és nem csak hogy elég még ott ugye át sem jön senki
Az E-re került plusz speckó fegyver (lángszóró, minigun, gránátvető) pedig plussz poén, egy Killhouse Frontline a lángszóróval enemy spawnon fenomenális, hiába a spawn védelem égnek és ha elmúlik a védelem bele is sebez ha még nem járt le a tűz ideje
Level 23-on járok, ott kapod meg az Ak47-et ami igen pontotatlanul lő amíg szűz, de FMJ-vel és silencerrel igen darálja az ellent.
Slussz poén hogy ha tudod hol kell túrni a falat a mapokon akkor igencsak el lehet bánni a bújkálókkal.A sniper (exdig csak interventionom van) pedig akkor lövi ki a töltényt ha felengeded a bal egeret, ami jó is meg nem is, tudaz előre célozni de szükséghelyzetben lehet pont annyival lősz később ami elég az ellenfélnek hogy ő találjon el, lévén egyhitel multiban az intervention.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
a pugb mobilnak tudtommal nincs "saját" pc emulátora)de lesz okt.10-től már pubg lite) hanem egy virtuális gépen androidot futtatva játszanak és ilyenkor szerintem nem választja külön... amúgy elég a Nox Playert leszedni, az egy "android emulátor", ugyan úgy be lehet lépni google fiókkal és szinte bármilyen androidos játék játszható pc-n. csupán ennyi a differencia...
mondjuk wot:blitz esetében emulátor sem szükséges, ha win10et futtat valaki gépen, mert van win10re is,de a wg meg tudta oldani...
bár én annyira nem bíznék abban, hogy a cod:m esetében is elválasztja a mobil irányításos játékosokat a pc-sektől
-
regener
veterán
Nálam megy, miután írtam akkor indítottam el
Észrevétel: az új MW részben elég volt 2 tár AK (nem a 74u, a rendes 47) az ellenség UAV-jába, itt 3 után is még az égen volt, pedig még FMJ is rajta van...
(#36) jonnyjoker01:
Esetleg hogy PC letöltés: https://gameloop.fun/Viszont ajánlott egy 3D profilt csinálni az alapértelmezetten "D:\Program Files\txgameassistant\ui" mappákon belül lévő "AndroidEmulator.exe" és "AndroidRenderer.exe" fájloknak, Maximális teljesítmény-re állítva az Energiagazdálkodást, máskülönben 2D órajelen megy a videókártyád és hiába vágysz a max 60FPS-re, a közelében sem leszel.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Microsoft Outlook topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged