- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
Delerium #3077 üzenetére
Nekem tök mindegy, hogy toborzunk vagy átmegyünk, csak legyen lehetőség nyomni. Azért időben szóljatok...
A váltás egyébként azzal jár, hogy azon a napon, mikor kilépsz csak 24 óra múlva jelentkezhetsz új klánba, és CW-ban azon a héten nem játszhatsz, mikor átléptél.
Természetesen az új klán szintjére lépsz át, nincs clan border. Ezért új klánt létrehozni hülyeség, mert lvl1-ről indul a klán, asszem max 20-25 taggal. -
törölt tag
válasz
Delerium #3058 üzenetére
Jaja, elvben jön valami új prestige jellegű rendszer fegyverekre is, bár ha camo nélkül érkezik akkor annyira nem lesz csábító
Simán betippeltem volna hogy úgy hozzák be a dark matter-t pl, hogy újra és újra ki kell maxolni a fegyót... Ez nyilván pörgette volna a játékidőt, és végre eltűntette volna a hegyekben álló xp kártyákat is azoknál akik damascuson vannak, dupla fegyver xp kártyák vásárlása, reklám nézegetés is megindult volna...
Én igazából azt nem értem miért nincs még mindig 150 lvl fölött élet, elég gáz hogy a kezdetek óta ehhez nem nyúlt kutya se. Simán lehetne hogy a battlepass maxolás után még 50-100 lvl-t bele tudsz pumpálni abba... Dehát majd egyszer -
gubacsino
aktív tag
válasz
Delerium #3055 üzenetére
És nem az orosz mackókon múlott! Azt gondolom mindent megtettünk, gyakorlatilag a csoport 3. (_Blood-Moon_) és a 6. ! helyezett (WINX*o*) kaparta ki nekik a gesztenyét.
Nagyot küzdöttünk velük fiammal! De nem hagyták magukat.A Blood-Moon Domination-ban eszméletlen pontot pakolt ránk a végén (50k vs 75k)
A Seson pass 20% + a 30% hogy klántárssal küzdöttek mérkőzésenként 500-1000 pont körül lehetett kaszálni, nekik is. Így délutánra hiába hoztuk be őket.
Az érdekesség a dologban, hogy az összesített harmadik helyük igysem, úgysem volt veszélyben. Minket, esélyük sem volt beérni. Ki érti ezt?
A WINX*o* is kitartott. A pontszerző helyért a BR node-ban (150 pont) folyamatosan résen voltak vasárnap. Meg se hagyták magát közelíteni.
Viszont azt hogy 12-en, így vagy úgy de részt vettünk benne, már önmagában siker!
És az hogy még mindig araszolunk felfele, egész szép teljesítmény! -
D@niel
addikt
válasz
Delerium #3049 üzenetére
Had menjen 4-el, már itt az elején. Rögzüljön be úgy. 2019 októberi hónapban toltam kettővel, azóta csak 4.
Szerintem, érdemes minél hamarabb váltani.Sajátom, 6,67-es kijelzőn. Kb. így volt 6,5-ön is. Jobb sarokban értelemszerűen a másik mozgás gomb - ami nem látszik. A láthatóságot érdemes magasra - itt az elején, aztán berögzül, és lehet halványítani.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Delerium #3046 üzenetére
Mióta játszol 3 ujjal? Nekem 2-ről 3-ra, majd 3-ról 4-re váltás után max. 1-2 hónapig volt ilyen problémám, ennyi idő alatt vagy megedződik az ujj, vagy tudaton kívül annyit változtat az ember rajta, hogy kényelmes pozícióban legyen végig... legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
-
PirosHello
senior tag
-
válasz
Delerium #2986 üzenetére
Igen, sok volt ez most, nálam kicsit a klán war-ok rovasára is ment a dolog a múlt héten. Persze amikor valamelyik nap zombis klán feladat volt, ott nyílván kapóra jött.
Még a Richtofen ranked meccses feladat nekem is jó lett volna, ha belefér, de már nem fogok tudni sajnos addig játszan a játékkal.
Azzal még úgysem lenne meg a skin, mert félúton vagyok csak hozzá. -
válasz
Delerium #2977 üzenetére
Közben nekem is meg az 50-es zombi "battle pass", a szép lila Dempsey skin-nel, plusz a Shorty skin.
A Richtofen-t elengedem.
Ahhoz legelejetétől kellett volna játszani a zombizást és figyelni mindig, hogy a napi feladatokért járó szürke kristályok lehetőleg mindig meglegyenek (de amúgy még úgyis necces lenne szerintem).Még ez a Dempsey skin is egy nagy dolog szerintem, szerintem nem sokan állnak rá.
A klánomból abszolút egyedüli leszek vele, de megtippelem, hogy ugyanígy lehetsz te is a Prohardver klánban. 🙂
-
válasz
Delerium #2970 üzenetére
Köszi!
Amúgy azóta sem tudom, hogy más fegyverre hogyan lehet szerezni ezeket az Aether camo kellékeket.
Ugyanúgy játszok, mint a Holger-rel, nyerem a meccseket, nappali módban szerintem simán ölöm a 25 zombit, Loadout-ból kivett fegyverrel és nem adja valamiért. 😔Tudnám mi a konkrét titka.
-
válasz
Delerium #2958 üzenetére
Neked már a Richtofen zombi skin is megvan már?
Most tartok 10ezernél a 21ezerből és félő kurvasok kristályt kellene bontani még hozzá és jöhet bármi tipp ezeknek a szerzésére.Az 50-es Talent után is ugyanúgy shard jutalmakat ad a jaték sikeres Hard meccsek végén vagy azok helyett már kristályokat ad helyettük?
Ugye max Talent szint után már a shard kristalyoknak mar nincs szerepük tudtommal.Már megy faszán a játék, rendre 4 maxolt turret-em szokott lenni meccsek végére.
Rámegyek minden gyűjtendő feladatra, airdrop-ok, side mission, különféle maxolt turret-ek készítése, stb... -
válasz
Delerium #2951 üzenetére
Az szép munka, grat!
Én kb úgy, hogy az elmúlt 2 napban kezdtem csak bele, így vagyok a Dempsey-es sávnál 18-as tier-nél, a másik, event féle sávnál meg 6700 pontom van.Szerencsére van a klánomban egy tag, aki jó ebben a zombizásbam, vele Hard fokon is tudunk nyerni, de ő leginkább este van és este meg nálunk inkább sima BR megy, szóval sokat lehet nem tudnék vele zombizni.
Esetleg ha innen valaki komolyan venné még a zombizást és Hard módban is játszaná, akár játszhatjuk együtt a nagyobb esély miatt.
TitanM.Ferenc néven játszok. -
Kbali
nagyúr
válasz
Delerium #2951 üzenetére
Nem nagyon vanidőm játszani, így még csak lvl12 vagy 13 vagyok zombifalván.
Egyetértek egyébként az előttem szólóval, hogy amíg ki nem próbáltam, nemigen tetszett a zombi mód. Valóban sokat teszt hozzá, ha a csapat együtt tud működni, nem össze-vissza rohangál mindenki. -
válasz
Delerium #2947 üzenetére
Igazad van, közben látom hogy kettő skin is van.
Az a baj annyira rossz véleménnyel voltak sokan, klánon belül is az egész zombizással kapcsolatban, hogy az egészet még csak ma próbáltam ki, viszont nekem bejön és szívesen meg is szerezném legalább az egyik skin-t, csak az a baj már csak 8 nap van hátra és legközelebb is már csak szombat este tudok vele játszani. -
gubacsino
aktív tag
válasz
Delerium #2924 üzenetére
Tényleg szép volt mindenkitől! 9 böl 5!
Szombaton az ellenlábasunk megpróbálta behúzni a Search DR-H node -ot.
(DR-H- val kellett S&D -ben kaszálni) Arra keltem h majd 2000 pontot ránk tettek. Kora délutánra sikerült megfordítani. Ekkor az állás ~9000 vs ~7000 pont volt. Vasárnap már nem is próbálkoztak.
Kezdetben szenvedés volt a DR-H-val sokat küzdöttem, bár nem hittem, de a Recommended attachments kivételesen jó tanácsot adott. A Hot Recommendation 1 kis módosítással egész használható. A No stock közelharcban is fordulékonnyá tette a fegyvert, így már nem volt probléma, egész jól összeszoktunk a végére.Bocs ha hosszú lett, de engem pont ez motivál a játékban, és a Clan Wars ban.
Egy feladat, adott körülmények hatékony megoldása. Jó móka volt ismét.
Bár a zombi mód látom nem lesz a kedvencünk. Lehet pont ezért... -
törölt tag
válasz
Delerium #2844 üzenetére
Nekem sem. Pedig a skinek egész jók, van egy dark matter feelingjük. Nekem egy multi plants vs zombies érzésem van tőle, ami elég jó lenne ha egyedül lehetne valóban, de bukni a kört a többiek miatt necc.
Lehet meglesem emulatoron, hátha ott értelmesebb csapatot kapok, este casualban három körből kettőben egyedül maradtam a végére kb...
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #2807 üzenetére
Szerintem érdemes lenne kimenteni a /storage/emulated/0/Android/data/com.activision.callofduty.shooter/files mappa alól a dolgokat, majd update után visszamásolni. Utána csak a hiányzó skineket kellene letölteni. Azért durva, hogy jelenleg 4,31 GB helyet foglal ez a sok köcélék.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Delerium #2783 üzenetére
Köszi, most már világos. Valamiért nem esett le hogy van ilyen fajta card is, meg olyan is ami duplázza egy bizonyos időre a weapon XP-t annál a fegyvernél amit épp használsz.
Más, eddig featured-nél ment a Ground Mission mód Aniyah Incursion map-on. Ezt a módot nem lehet valahogy előcsalni megint? Vagy esetleg 10v10?
33-as és Pro 1 szinten vagyok, nem tudom ilyenkor már látszk e minden mód, de kiválaszthatóknál nem látom sem a Ground Mission-t sem a 10v10-et. -
gubacsino
aktív tag
válasz
Delerium #2709 üzenetére
6-an csak összehoztuk! 3000 vs 2950 pont! Szoros volt!
A BR meg kicsit szívatós, hogy csak Shotival lehetett pontot szerezni. Nem éppen erre a játékmódra való a sörétes. Viszont így, a sok BOT ellen volt némi kihívás. Ha nem is sok.
És tényleg köszönet mindenkinek, hogy sikerült behúzni. -
Magnat
veterán
válasz
Delerium #2639 üzenetére
Köszi, Loadoutban megtaláltam, én Store-ban néztem csak előtte, így megvan nár.
vodrosjozsi: A Trap Master csak példa volt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Delerium #2538 üzenetére
Jaja én sem tudom melyiket vegyem meg, de egyikre tuti beruházok. McClane lenne jó tényleg, hogy mezítláb futkorászik, de valahogy Rambo karaktere részletesebb. Mindegy, este kideül melyik lesz. Egyébként Renetti nem nagy durranás. Nekem meglett a legendary skinje asszem harmadikra, de sokkal jobb a deagle. Ja, és Renettit nem lehet akimbo-ra állítani.
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #2538 üzenetére
Igen Bruce Willis mellé jobb fegyverek járnak, viszont Rambo jobban bejön. Ott Weapon Set van, előnnyel ha a 3/3 ki van egyszerre választva. De valószínűleg egyiket sem veszem meg. 2400 CP = 8990 Ft. Régebben vettem nem is egy Bundle-t, de most valahogy sajnálom rá. Ha jól emlékszem 5 vagy hatot. Ebből több 2400 CP volt, volt két 420-as karakter skin (2 db Ruin) meg 3 db 2400 CP-s fegyver csomag (GKS legendás csillámpónis, meg a két No Smoking bundle), egy Tengu, meg a Panda skin.
Hogy őszinte legyek az 1400 CP-s csajos bundle (Victoria vagy mi a neve) jobban bejön.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2516 üzenetére
Akimbo Deagle második felvonás, csak még durvábban
Nem értem miért nem tudnak normálisan fegyvereket balanszolni. Biztos vagyok benne hogy a skinek eladására megy ki a játék, de rohadt idegesítő hogy most megint egy sidearm meta fegyver opció lesz, hasonlóan ahhoz hogy most kb minden meccsben van egy vagy több olyan játékos aki a killjei nagy részét akimbo deagle-el szerezte (legendary rank, 8500 pont felett). Renetti viszont távolra is tud 1 burst-tel ölni a megfelelő attachmentekkel az akimbo deagle-el ellentétben úgyhogy szerintem még gázabb lesz a helyzet mint most.
Konkrétan ez a szaros kis pisztoly jobb mint a Pharo vagy az M16, úgy hogy azok primary fegyverek
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2486 üzenetére
Ebben a seasonben nekem 148 szint jött össze a battlepassban
Legendary persze alap mindegyik seasonben
Rááltam megint a giroszkópos irányításra és jóval jobban játszok vele mint simán érintőkijelzőn. Klánommal scrim-eken veszünk részt, vérprofik ellen gyakorlunk, tök élvezetes most nekem a játék (főleg hogy a qq9 és a dead silence kapott buffot). Következő update még jobb lesz szerintem, smg-k további buffokat kapnak.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2418 üzenetére
Egyszerű, minél több pontot raksz bele, annál jobban fognak nőni a ritkább itemek esélyei (epic és rare). Ha kihúzol egy itemet akkor pedig újra számolja simán az esélyeket (mivel nem tudod kétszer kihúzni ugyanazt).
Szerintem a rare skinek ebben most förtelmesek amúgy, úgy néz ki mintha egy óvodás 5 perc alatt csapta volna össze. Én arra megyek hogy kimaxoljam aztán kihúzzam az epic skint meg a charmot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2344 üzenetére
Tudtam hogy fejemhez fogod vágni megint
Tényleg befutottuk ezt a kört már párszor.
Most szerintem más a helyzet mert tényleg teljesen más érzés játszani, nagyon sima minden. Én közelharcos slayer vagyok, folyamatosan extrém módon mozgok, korábban iszonyatosan gyakori volt a fedezékben halás és a mozgásaim nem voltak szinkronban a szerverrel. Ma nagyon sokat játszottam és egy darab eset sem volt ahol furcsa, abnormális szituációban haltam volna meg. Hatalmas a különbség az én játékstílusommal.
A patch noteba szerepel hogy növelték a szerver tick rate-et és az enemy animációk fps-ét, ez a két dolog instant iszonyatos javulást hoz önmagában, amit eddig 1,5 év alatt nem tettek meg.
Nagyon remélem hogy nem neked lesz igazad, de benne van a pakliban.
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #2289 üzenetére
Ha a high alert perket használod, akkor pirossal kiemeli az ellenséget, mintha aura lenne körülötte. Ráadásbak rak a feje fölé egy élére állított, piros négyzetet. Így füst alatt is ki lehet szűrni bárkit. Mivel a silence perk nem ér semmit, érdemes a high alertet használni helyette.
A killcam meg semmit sem ér, mert az kiragadja csak az ölést, minden mást lehagy róla. Például sosem látod ha több ellenfél van körülötted vagy csapattárs. Akkor mutat egynél több ellenséget ha egyszerre ölted meg őket. Ahogy jonnyjoker01 írja ráadásul mindig mellécéloz, a valódi célzás helyett. Sokkal bénébban fest a lövés, mint amilyen valójában volt. Az assistot is lehagyja, így úgy tűnik olyankor, mintha csalna az ember és egy lövéssel ölne az ember, holott más besegített és elég kevesebb töltény.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2289 üzenetére
Ez nem így van, azt már javították egy jópár patch-el ezelőtt.
cellpeti: a sniper csak bemakkolta a lövést, a probléma az, hogy a killcamben nem látható a füst, mert egy szar a killcam és sosem megbízható így ne lepődj meg ha hülyeségeket látsz rajta.
Nekem a kedvencem, hogya sniperrel végzem a meccset és én vagyok a final killcamen, szinte sosem céloz be rendesen, mindig olyan mintha noscope lövést toltam volna, ami úgy hat mintha csaló lennék
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2266 üzenetére
Én a dead silence nerf miatt abba hagytam a játékot, egy ideje nem léptem már fel. Játékstílusomat kb keresztbe fosta ez a nerf, én egy rusholó smg / cqc kilo játékos voltam. Most meg mindenki campel rankedben, közel harc nuku és ha úgy próbálok játszani mint ezelőtt, akkor nagyon nagy hátrányba helyezem magamat a lépéshangok miatt. Ez a kempelősdi viszont nekem nagyon nem bejövős, azért szerettem a játékot mert tudtam pörögni ezerrel közelharcban. Mindenki levédi az angle-t ahonnan lépéshangot hall, esélytelen rusholni soloban vagy flankelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged