- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #1724 üzenetére
Na de pont ezen lovagolok már jó ideje, hogy ha lenne MIRE átmennem, akkor átmentem volna, de mivel nincs mire (és azt engedjük el hogy egy rahedli lemezes és digitális játékkal a birtokomban menjek át Sony-ról MS-re), ezért ne engem sz*passanak már azzal, hogy szarul megy a game, ráadásul direkt, nem azért, mert a hw nem bírja.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #1697 üzenetére
Tudom, de az arra vonatkozik, hogy ha magas FOV értéken játszol, akkor a magasabb FOV érték hatással legyen az ADS-re is, vagy a célzás maradjon a default értéken. Amire én gondolok az az, hogy egyes fegyverek optikája (remek példa az XM4) túlságosan nagy, mintha belenyomnánk az egész arcunkba azt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #1596 üzenetére
Annak idején én is ráugrottam a sztorira, de a BO2 óta nem játszottam egyetlen olyan kampányt sem, ami után karikázba hugyoztam volna a gyönyörtől. Egyedül az Infinite Warfare tetszett azóta jobban, de azért az se volt MW1/MW2/BO2 szint nekem, és egyetlen egyszer az is megtörtént, hogy totál nem érdekelt egy játék sztori módja, ez volt a WWII - itt mondjuk az egész játékot egy vacaknak ítéltem, alig tettem a multiplayerbe is 3 napnyi játékidőnél többet. Pedig nem a II. világháborús téma visszatérése volt a gond, a Brothers in Arms szériának nagy kedvelője vagyok.
-
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #1485 üzenetére
Na meg a töltési idők... Nem is értem, ezt hogy kívánják megoldani cross-play esetében. Csak úgy képzelhető el, hogy ilyenkor a next-gen gépek teljesítményét fogja vissza a játék, de az meg milyen már. Mondjuk azért ennyire nem elviselhetetlenek a töltési idők current gen-en sem.
Pro én se vagyok, szóval nem para.
Amúgy is a fun a lényeg.
oriic nem bólintott rá.
-
KaitouP
nagyúr
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Corpuscle #916 üzenetére
Jaja,irtózatosan telt az első 5 szint nekem is,míg nem lett loadout,mp5,és rá reddot+compensator+jobb cső.Ég és föld egyszerűen.Igaz majd élesben ha lesz HC,más lesz,ott ha van kis szórás,az még jó is,mert pontatlanabb célzásra is beadja a kósza golyót.TTK alapból gáz nagyon,a fentebbiekkel viszont már 1x sikerült 1 tárral 3 ellenfelet is lelőni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest