- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Foreo Kiwi Derma – pórus center
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
ha vérre menne nem HIGH klánokat hívnánk ki hogy elverjenek minket
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Tsunami73 #12395 üzenetére
reméltem is..khm...te kis cunamikirály...Caramell.. you know...küldjél jégesőt,zivatart...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Kazimír #12388 üzenetére
hát igen..mondjuik azért van még mit fejlődni de talán előbb utóbb meglesz az
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kazimír
őstag
válasz Sirandrish #12385 üzenetére
Hát akkor így járt. Legalább nem mindenki olyan golyóálló a játékban. Haladunk a realítás felé
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Sirandrish
legenda
válasz Kazimír #12382 üzenetére
jahj értem..neked az a baj hogy kedvenc tengerészgyalogosod meghal és az érdekel hogy nem-e tud elkuszni egy orvoscsoporthoz
Szvsz nem!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kazimír
őstag
válasz Sirandrish #12380 üzenetére
Persze, azzal nincs gond... csak azzal van, hogy.. ehh mindegy. Szóval akkor nem tudom megmenteni..
-
Sirandrish
legenda
válasz Kazimír #12379 üzenetére
hát nemtudom..de most a lényeg? tovább tudsz menni? ugyértem betölti a kövi mapot?
-
Kazimír
őstag
válasz Sirandrish #12376 üzenetére
Szerintem időben kimásztam és odakint még próbáltam is valamiféle kapcsolatba lépni a környezettel esetleg találni egy fegyvert (a sok lövöldözés után, már hiányzott a kezéből ). Botorkáltam vele fel s alá, majd elterült és - szerintem - meghalt. Dehogynem sajnálom, ő volt a kedvenc tengerészgyalogosom.
-
Balinov
titán
Üdvözlet a Ts néma levente klubból.Bocs fiuk,tegnap igencsak rövid ideig birtam fennlenni.más dolgom volt.
EzüstRókaOldtimerClub?
Gyerpi: PM ment
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gyerpi
aktív tag
Bocsi az off-ért de ahová tartozik nem segített senki
Szóval : van 1 ASUS P5N-E SLI, pentium 4 - 3200, 2x1 giga ram, 80 giga hard disk ATA, GIGA 7600 gt vkari gyári passzív hűtővel, olyan bajom van az egésszel, hogy bekapcsolom a gépet és elsőre nem bootol be soha szval felfut minden stb, stb de mikor a windows bejelentkezne újra indul. Ez csak akkor ha bekapcsolom a gépet már ha restartolom akkor nem - memória előírt az asus oldalróll szval olyan van benne.
No és láss csodát vasárnap semmiből semmi játék közben kikapcsolt nem újraindult kikapcsolt. No már most ha jól tudom ezt akkor csinálja ha valami melegszik és a gép védi a hardvert el ne füstöljön. Kapcsolnám be a BIOS-ig eljutottam de mikor felfutott volna a WIND akkor puff kikapcs. Hát szétszedtem a gépet a proci alatt a hűtőzsírt levékonyítottam mert sztem nagyon vastagan volt alatta. Láss csodát beindult de az első hiba megmaradt nem fut fel elősszörre csak másodjára.Ja tápot is cseréltem úgy sem megy, úgy hogy az kilőve. Amúgy működik minden utánna csak idegesítő meg persze lehet további meghibásodásnak a jele is vagy nem?
Szóval dióhéjban ennyi válaszokat vagy kérdéseket kérem priviben - ne offoljuk szét a topicotXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Sirandrish
legenda
válasz Kazimír #12375 üzenetére
hát most pontosan nem emlékszem mert nem most volt hogy végigtoltam de ugy emlékszem hogy ki kell kuszni egy darabig aztán megy a kövi pálya...nemtudom hogy meghal-e de az tuti hogy nem ott van vége ugyhogy ne foglalkozz azzal hogy meghal-e vagy sem...vagy az is lehet hogy azért hal meg (erre egyáltalán nem emlékszel hogy meghal-e) mert nem kuiszol ki eléggé időben...
-
Kazimír
őstag
válasz Sirandrish #12374 üzenetére
nincs vége a játéknak, de az a karakter meghal, nem? Vagy meg lehet menteni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kazimír #12373 üzenetére
nem az amikor duplán(vagy triplán?) látsz és ki kell kuszni az égő roncsok közé? csak mert ott még nincs vége a gamenak tudtommal
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz Zsolty #12370 üzenetére
Meg nem mondom melyik részben van (talán az első? ) Úgy indul a pálya, hogy egy Chinookról lövöldözöl gránátvetővel, majd a földön is gyilkolsz egy sort, azután visszaszállsz a helikopterbe, újabb intermezzo, lezuhan egy Cobra helikopter, amiből kimented a pilótanőt, vissza a helikopterbe ismét, majd mikor már éppen hazaindulnátok, egy nagy robbanás (szerintem atom) szeszedi az összes gépet az égről..
-
Sirandrish
legenda
válasz Zsolty #12370 üzenetére
de...a hídon mikor a Captain átcsusztatja neked a fegyot...legalábbis én így tudom...már 3szor toltam végig találjátok ki hogy van még 3 pálya
-
Sirandrish
legenda
válasz gyerpi #12369 üzenetére
énis 50es átlagpingel játszottam több mint két évig és ehhez is szoktam hozzá..csak karácsony előtt gondolom sokan netet kértek vagy nemtudom..nah azóta veszettül szarakodik főleg este és hétvége...mondjuk most javuló tendenciát mutat a dolog mert hétvégén sem volt sokat szar meg tegnap este sem...ugylátszik megérte már vagy 20szor telefonálni
-
gyerpi
aktív tag
válasz Sirandrish #12367 üzenetére
háát mondjuk én ehhez nem voltam hozzá szokva éltem a 48 pingesek átlag életét és bumm felugrott 60-80 -ra de még ez is elment volna de pár napja meg már 100 alatt nincs is
de már felhívtam a havert akitől veszem a netet azt mondta, hogy utána néz hát ahogy a vak mondta meglátjukXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Kazimír
őstag
A minap vittem végig a játékot SP-ként. A kérdésem az lenne, hogy az atomrobbanás, helikopterlezuhanós rész után mit lehet még kezdeni abban a pár percben? Kibotorkálok a tengerészgyalogossal a helikopterből, aztán egy perc és ő is meghal... Nincs valahol elrejtve egy orvoscsoport?
-
Sirandrish
legenda
válasz gyerpi #12363 üzenetére
ha Chellos lennél örülnél az átlag 100asnak is
én 100nál észre sem veszem már a késéstEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyerpi
aktív tag
helló
hát tegnap nem volt rossz ahhoz képest, hogy a pingem jó formán 100 alatt nem is volt de inkább 200 volt
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Sorry, de ezért reggelnem kellett! Hónapok óta olvasom a PH Cod-fórumjait, néha fanyalogva, néha mosolyogva! Olvastam a PH-s "balhékról", az örömökről! Először is gratulálok a klánnak az eddigi nyertes játékokhoz!
De most 10 perce ülök a gépnél és visítva kacagok a családom legnagyobb döbbenetére... és nem tudom abbahagyni! NY.E.L.... TTT Ha kell 1 golyófogó a nyugdíjjas klánba, akkor szeretném a járókeretemet betolni!
Üdv
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
BandiHUN
veterán
akar a tököm....de ha gondolod,jöhet 2 fénykép,tudod,egy az albumba,egyet meg cserélni egyébként lehetne PH!TerrorTaták is akár,mondjuk ×PH!TT× vagy ilyesmi....most ilyen terrortatásan érzem magam,eszembe is jutott a honlapra annyi témábavágó illusztráció....
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
TerrorTatákTeam ->TTT<-
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ovecs
senior tag
Na jó volt ez az esti móka, valamennyire megismertük a ts t és egymást is(kivéve gyik ), a többit holnap
Ja mindenki gondolkozzon vmi neven eddig a NYugdíjas Elit Veteránok a befutó[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
icons
addikt
válasz Boci_83 #12239 üzenetére
Oh, értem, hát akkor MSNen fent vagy nekem, én lennék a ferrarihis mailcímű.
mail: mycomputericons@gmail.com
Ahol akarod a kettő közül. Én nem ragaszokodom a fotókhoz, nem gondolom, hogy csíteltek. És jelenleg a többiek se erőltették, tehát ha akarod elküldheted, de nemkell. -
danati
senior tag
válasz Sirandrish #12336 üzenetére
Már megoldoldótt mert megjött a csekk az fgcklan-tól
-
Neró
őstag
Napster01)(gyiku
Ááá elönt a homok...rohadt szahara...[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Napster01
tag
meg is kaptam főnök, 50 slotos a ts, és ha kell akkor átírom a jelszüt meg csinálok nektek 1 szobát aztán bereggeltek h vissza tudjam majd vmikor írni a jelszót és nekem megfelel ha ottmaradtok, nem zavar senki, vagy elveszem az admin jogát - ha kell akkor még 1 pü-t kérek
_.(-.-)._
-
Sirandrish
legenda
válasz danati #12334 üzenetére
ugyértem hogy bérelsz egyet..tehát amit te kreálsz azt nem fogja szerokereső látni csak azt amit bérelsz..
-
danati
senior tag
válasz Sirandrish #12333 üzenetére
és hogy lehet nem gameban kreálni?
-
Sirandrish
legenda
válasz danati #12332 üzenetére
szerintem ha gameban kreálod akkor egyik szerverkereső sem látja...nem értek hozzá de így gondolom..
-
danati
senior tag
Miért van az hogy ha indítok egy szervert a haverjaim nem tudnak csatlakozni de külföldiek igen? Sőt haveroknak még az All Seeing Eye és az Xfire se látja hiába adok nekik ip-t.
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #12330 üzenetére
vannak bolondok..de én szeretem ha jó a hangulat..Sainten tudok még jókat kacagni
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12329 üzenetére
és ez csak a kezdet.Azt láttad volna,szombat este vmelyik magyar S&D szerón gyerek ilyet nyög be,hogy -Hova mennek a buzi kutyák randizni? - Hát a HotDog árushoz...meg ilyenek,egymásután 3x deglettem meg az első gránát esőbe ugy röhögtem a marháján..
Markos -Nádast hallgatok: tipp a maphoz: a Téeszelnököt elhajító Toldi Miklós szobra ...na az kéne a blahára
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12327 üzenetére
á,dehogy
-
Balinov
titán
csak reménykedek,hogy egy új mapeditor megoldja ezt a trollémát..
Kérdésem lenne: minap vettem észre a következőt:
1.5-s patch,multi. kábeltv-s net, 30-40-50 közötti stabil ping. FF 2.0.0.12 1-2 lappal böngészek,majd beröffentek egy S&D szerót (vagy a Ph!-sat,vagy KLT-sekét,nemtom,lényegtelen).Kivág,hogy server is for low ping players only! Mondom anyád,hát nem ló a pingem. Atl+TAB, böngésző bezár,konzol, reconnect egyből beenged, <40.-es ping. Máskor meg simán megy úgy,hogy egy gmail és egy phs- ablak van.ftp/http letöltés nem volt,torrent sem.Zavarni hálistennek nem zavaró,csak marha érdekes.Másnak nem tűnt még ez fel?
-
-
-
ekho
csendes tag
Aloha!
Annak akit esetleg érdekel: MP_BLAHA olyan 50-60% ... három nap elment bugfixxel és még nincs vége (persze munka közben weheheh..na jó a gép úgyis csak renderel)
Szóóóval a lényeg: hamarosan teszek ki publik screenshotokat!üdv:
ekho
...éljenek a hódok!...
-
Sirandrish
legenda
válasz fittypaldi72 #12319 üzenetére
zsir uj hsz.-re reagáltál
-
Balinov
titán
válasz fittypaldi72 #12319 üzenetére
bravóóóóóóóó,sikerült egy több mint 1 éves hozzászólásra válaszolnod! gratula.
-
fittypaldi72
csendes tag
válasz .:Kristian:. #28 üzenetére
magatoknál vagytok???!!?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz gyerpi #12312 üzenetére
még cod2 kapcsán volt pár obi-s favourite szerverem, ase/xfrie-ben is amiket láttam az vagy obinetes,vagy fgcklan-os...csak azért irtam,mert ezeket ismerem...én multiplayer kapcsán igencsak kezdő vok.
-
gyerpi
aktív tag
OFF:
Kinek van PN5-E SLI alapja? vagy ki tud segíteni írjon majd megírom priviben mi a bajomXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Boci_83
őstag
Na de jó! Én örülök neki hogy van igény még ilyenre, és ha bármiben segíhetek, gondolok itt majd esetleges szerver konfigolásra, vga ybármire, fordulhattok hozzám bátran segítségért!!
Remélem ez egy kicsit a ph-s feszültségeken is segít majd.
Mi is az Fgc től rendeltük a szerót, ez a közép árfekvés, itt is jár hozzá TS .
Sok szerencsét!**********
-
Sirandrish
legenda
azt az egy hetet már kivárom
Bali: igen pont olyanra gondoltam
-
ovecs
senior tag
Na eddig szépen alakul a dolog:
Gyiku
Balinov
Pyros
Gyerpi???
Yako???
Este 7 után leszek msn en, akkor majd megbeszéljükAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12305 üzenetére
pl. elüti egy platós ZIL?
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #12305 üzenetére
Raktáron jelenleg csak olyan van ami menekülés közben tarkón lötte saját magát.A jövő hétre igértek szívrohamosokat.
Úgy látom kezd agyamra menni a meló . -
Sirandrish
legenda
semmi gúny nem volt...nemértem mire gondolsz .a lófejet Preparálva kérem
szép kis paci..persze nem olyat amit lemészárolsz hanem ami természetes körülmények között pusztul elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #12303 üzenetére
Egy kis gúnyd érzek a szavaid közt .Aztán nehogy egy lófejet találj az ágyadban .
-
Sirandrish
legenda
meg mertem volna rá esküdni hogy te vagy...a csalááád
jó persze de szerintem nem kell beugróst keresned..mert lehet hogy ő se fog ráérni..majd ha kevesen vagytok szoltok valakinek...lehet éppen az uncsidnak is
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest