- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz MasterDeeJay #13199 üzenetére
Én is szoktam ugrani egyet, ez még nem bunny hopping.
A sreenshotodon eléggé látszik a házak élén az AA hiánya, fent a drótkötelek pedig ocsmányak.
-
Kérdés:
Bunny hopingnak számít-e az ha csak egyet ugrok és lövök közben? Tehát nem ugrálgatok csak lövés elött ugrok egyet. pl: egy sarokról ugrok az ellenfél felé miközben lövök.
Ugyanis sokszor írják külföldi szerveren hogy no bunnyhopping. Ez vonatkozik az én esetemre is vagy csak az olyanokra akik ugrándoznak balra jobbra? -
válasz athomi #13194 üzenetére
Ekkora felbontáson már nem látom annyira az élek recéjét, meg elég régi a moncsim ezért "hardveresen" mossa a képet
Ha folyamatosan mozgok akkor észre sem veszem hogy recézik, de ha megállok nézelődni akkor ha nagyon figyelek néhol látszik. Megpróbálok egy gyengébb 2x vagy 4x AA-t. -
athomi
veterán
válasz Sirandrish #13195 üzenetére
Le kell korlátozni az FPS-t 250-re a szervereken és akkor nem lesznek hangtalanul sikló emberek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #13194 üzenetére
nem is az de pl Kiflee hangtalanul fut mert szinte siklik a leveegőbe...ami azért waron pl giga előny...de nem csak az...gyerpi azt mondta hogy könyebb eltrafálni mert könyebben beadja plussz távolra is pontosabbak azok a fegyok amik amugy nem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
válasz MasterDeeJay #13192 üzenetére
Ha annyira igényes vagy, akkor nem ártana bekapcsolni az AA-t.
Sirandrish: Ettől nem kell félni, ha 125FPS-el mellélősz, akkor 250-el is.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #13191 üzenetére
de ez meg így tiszta szégyen..azért megy neked annyira néha mert elég mellé lőni is..
amugy ez nagy gec*ség hogy akinek jobb a gépe az előnybe van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nálam sokkal többet számít az hogy szép legyen a játék.
1280*1024 extra / minden on megvan a fix 125 eltekintve overgrownon néhány helyen.
1600*1200 extra 16AF driverben high quality lemegy néha 50-re is de játszható és nem érzem úgy hogy hátrányban lennék. A régebbi codokban többet számított az fps. AA-t nem használok mert nem érzem úgy hogy szükség lenne rá, a monitor képe úgysem tűéles hogy előjönnének a recék.Egy kicsit extrémebb beálítás: [tényleg maxon]
Na ez a kép 2048*1556-ban készült, de a szerencsétlen fraps levágja 1920*1200-ra. A lényeget látjátok. Na ezen még játszható (néha nagyon lemegy), de kevéske a videókari. Ha meglesz az SLI-m akkor így fogok játszani, feltéve ha kibírom a 75hz villogást a crt moncsimon. (vagy veszek másik moncsit, ha létezik olyan hogy 2048@85hz)
Azért megnéznék egy 30" laposon egy 2048 feltti felbontást, de az már nem 10-20e FT-s kategória.
Szóval szvsz csak a játék élvezetéért nem kell fix125, de egy waron ahol már számít a dolog ott érdemes.[ Szerkesztve ]
-
gyerpi
aktív tag
válasz athomi #13168 üzenetére
hát azt ígérték hogy nem fog, hááát de nagyon nem igaz ez is ugyan úgy fps függő lett mint az elődök és nem mind1 hogy 100 az is ingadozva vagy 250 nagyon nem mind1
nekem kb úgy száz körül mozog /pályától függően/ az mp5 szórása nagyon nagy lényegében csak közel harcra jó mondjuk a havernak 200 stabil mp5 olyan pontos még messzire is, hogy az valami hihetetlenXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
gti16v
őstag
egy hülye kérdés....vistán szebb lenne ez a játék a konfigommal?(assassins egy fokkal jobb azért kérdem)...vagy gyorsabb esetleg?....nem rossz csak ha nagyon -sokan vannak és minden robban egyszerre egy kicsit beszaggat...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
-
Devil Smile
őstag
válasz cucmalajmc #13179 üzenetére
A nettel nem hiszem h gond lenne mert 8M/512 es 7,5korul teljesit is..
de mondom mar az MP menu be is akadozba mozog az eger jatekba ez meg rosszabb...
varom a tovabbi 5leteket..Udv
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
MaciG
addikt
Hali
Valaki tudna nekem linkelni egy olyan oldalt ahonnan lehet lekapni lvl55-ös profilt? Mert az enyém elveszett a win reinstalkor
Előre is köszönöm
BANZAII
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #13182 üzenetére
én sose használtam csak annyira dumált mindenki hogy felraktam..talán 2szer már el is volt inditva az elmult 1 honapban
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #13181 üzenetére
Ugyan ezt mondom. Egyébként pár napja van ez a probléma. Vmi nem stimmel mostanság az xfire-vel.
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #13180 üzenetére
Nálam ha az Xfire el van inditva a COD el se indul..töltés kép, feketeség és asztal...amint bezárom már megy is
-
athomi
veterán
XFIRE bekavar a játéknak. Elindítom a játékot, de pár mp-el később ledob asztalra mint ha mi sem történt volna. Semmi hibaüzi. Xfire bezárása után minden rendben.
-
cucmalajmc
tag
válasz Devil Smile #13178 üzenetére
Internetével lehet a probléma.
-
Devil Smile
őstag
Hali All
1 haverom azzal a problemaval kuzd h SP tokeletesen megy neki 1440*900ba jo grafikaval
de MP viszont meg 800*600ba is olyan mint 1 kepregeny.. mar 2x ujratelepitette de nem valtozott.. mar az MP menube is akad az eger.. ha valakinek van vmi jo 5lete megkoszonnem
haver neveben is..Udv
SmileSteam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Pocak89
senior tag
A sniperes pálya nagyon bejött vagyis az első fele. Amikor menekülni kellett az már kellemetlen volt. Viszont amikor a mezőn kellett menni és jött a hadsereg. Szerintem nagyon jó, hangulatos játék.(mint az összes többi COD).
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
CséZé
őstag
válasz athomi #13171 üzenetére
Én nem bug-ra értettem hanem az fps problémára. Más játék simán játszható 40 fps-sel ez meg elég gyér úgy. Meg nem csak komolyabb játékosokat lehetetlen annyi fps-sel eltalálni hanem szinte mindenkit
mod: azért ahhoz már kemény gép kell h 333 fps-ed legyen ebben a game-ban...
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
Ti elhiszitek, hogy nincs olyan FPS bug a játékban mint az elődben? Én nagyon nem. Itt is számít az FPS!
[ Szerkesztve ]
-
cbr688
senior tag
válasz TomBoy1986 #13128 üzenetére
már 10 ember környékén vagyunk...de 1.5-el sokkal érdekesebb a játék,mintha kevésbé élethű lenne...
-
ekho
csendes tag
Hali!
Blaha update:
-Portalozás faszán műxik!(ahol eddig mondjuk volt 60 Fps ott most 100)
-aluljáró majdnem kész
-épületek közül az első kész (mármint amibe be lehet menni)hirtelen ennyi
üdv:
e.
ja mégvalami: screenshotok szerintem holnap este várhatóak!
[ Szerkesztve ]
...éljenek a hódok!...
-
Sirandrish
legenda
válasz RazorDaPro #13164 üzenetére
ez a baj pedig jegyzettömbe már csak 1-2 sor kelett volna és kész is
-
RazorDaPro
tag
válasz Sirandrish #13160 üzenetére
Ha megcsinálod, rögtön letiltják a fegyvert és kapsz egy szép ip bant Ja és persze a boltokban kiragasztják a képedet, hogy még véletlenül se tudj új cod4et vanni
Pixel 4
-
RazorDaPro
tag
válasz Richard #13101 üzenetére
Megnéztem a videót és valami kegyetlen jó lett! Így már elhiszem hogy annyi győzelmetek van A zene nagyon jó, a fragek között ritka szépek is vannak, az effektek pont akkor jönnek be, mikor kell, *****-os videó!! Az egyetlen ""hiba", hogy a képarány nem a legjobb, nem tudom ez azért van-e mert widescreen monitoron játszottatok és a cod2 nem támogatja, vagy csak a videó miatt konvertáltad ilyenre, hogy kiférjenek a nevek és a csillagok, de ez nem is igazán fontos. Csak gratulálni tudok!! Miután megnéztem, felmentem egy szerverre cod4ben és a videó hatására egyenesen megtáltosodtam
Pixel 4
-
ovecs
senior tag
Elindelt 20 slotos COD4 pub szerverünk! Mindenkit szeretettel várunk!
Szerver ip: 62.112.194.67:28964Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
válasz RazorDaPro #13154 üzenetére
hát igen..azthiszem csinálok magamnak egy M4et ak tüzerővel és MP5 gyorsasággal
-
Jadro
veterán
válasz RazorDaPro #13156 üzenetére
Majd csak megszerelik az illetékesek. Mondjuk a csipa is teljesen más a 4-ben. Ez a pálya pedig azzal jó igazán. Majd kipróbálom azért.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Neró
őstag
válasz RazorDaPro #13157 üzenetére
Ok,mert az egész mondatnak olyan kérdéses formája van.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
RazorDaPro
tag
-
Neró
őstag
válasz RazorDaPro #13154 üzenetére
"Te érzed h mi áll neked kézre, h melyikkel vagy a legjbb."
Ez kérdés vagy kijelentés?[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
RazorDaPro
tag
válasz Sirandrish #13152 üzenetére
Hát igen nagy dilemma de hát ilyen téren nem lehet tanácsotadni Te érzed h mi áll neked kézre, h melyikkel vagy a legjbb.
Pixel 4
-
Sirandrish
legenda
válasz RazorDaPro #13151 üzenetére
jah értem...furcsa is volt
-
Sirandrish
legenda
válasz RazorDaPro #13150 üzenetére
Én nemis azt mondtam hogy emiatt szar csak hogy emiatt nem lehet dönteni mert az egyik gyors a másik erős a harmadik meg pontos
-
RazorDaPro
tag
-
RazorDaPro
tag
válasz Sirandrish #13070 üzenetére
Na ja smgk-hez képest nyilván lassú de nem azokkal kéne hasonlítani. + az ak assault tehát inkább távol(abb)ra jó mp5 és tsai pedig a kzelharcosok álma. De az ak-nak akkora ereje van h 1 tár abból három elefántot is simán leterít
Pixel 4
-
Pitbullos
aktív tag
aki ki szeretne probalni az uj costum mappokat az kerese meg a honlapomot feltettem par ip-t a modokot es a mappokat a rendszer automatikusan letolti amikor a szervere kapcsolodsz.
http://www.pitbullos.extra.hu/
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Balinov
titán
válasz athomi #13146 üzenetére
jaj,hát ennyire hülyének nézek ki,athomi. átrakom majd a scroll lock-ra ,meg a backspace-ra és átrakom a multiban a nevem Balnov-ról Octopus-ra
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #13145 üzenetére
a consoleba csak egyszer kell beirni mindent..utánna ha lenyomod azt a gombot amire bindelsz már azt fogja irni amit bindeltél..
de amugy lehet cfg-be is de minek?
-
athomi
veterán
válasz Balinov #13145 üzenetére
Csak mondtam egy példát. Arra a billentyűre teszed a bindet ami neked kényelmes.
Nekem a köszönés a 3-as gombon van, nem a legszerencsésebb, mert a W-vel együtt le szoktam néha nyomni, aztán meg mindenki visszaköszön, de játék közben így a leggyorsabb benyomnom a köszönést anélkül, hogy gátolna a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #13144 üzenetére
aha,és ezt be lehet irni az mp cfg-jébe is,hogy ne kelljen ugye mindíg console-ból előhívni?
6-osra nem rakok semmit,az nem a radar/heli/airstrike gombja?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #13141 üzenetére
console le
/bind "amire bindelni akarod" say "amit akarsz bindelni"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #13140 üzenetére
És ezek mit jelentenek..a Blood az kell nekem de a többi? ha nem látható a minőségen mégis fps-t nyerek vele akkor jó cucc
szóval mik ezek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
hamár bind.van erről vmi leírás? betennék ilyen frázisokat,hogy szevasztok,meg ne dumálj,játssz inkább,meg köszönöm a játékot cuccot
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #13137 üzenetére
brass 0
drawsun 0
blood 0
corpsecount 1
Ezen kívül bind-eket tettem volna be.Nyugi, a /god nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
Átírtam egy-két dolgot a cfg-ben win-ből, de a játékban nyomát sem látom annak amit beállítottam. Egyedül játékban beírva működtek. Tapasztalt már más is ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz luw2win #13133 üzenetére
ezt most kinek és mire írtad mert ez így nekem nem tiszta
-
luw2win
őstag
Az automata csipákkal még a hülye is tud lőni de R700 meg alap csipa..ahoz kell vmi.Persze van kivétel
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Sirandrish
legenda
válasz Pitbullos #13130 üzenetére
Jó kis oldal..warokrol info nincs fennt vagy csak én nem találtam?
-
Pitbullos
aktív tag
rengeteg cod4 multiplayer mapp letoltes es meg sok minden mas
http://www.pitbullos.extra.hu/
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #13126 üzenetére
Ott nem de valami honlapon már néztem csak most nem tom melyik az
-
Sirandrish
legenda
megnézni nem lehet csak leszedés után? csakmert elég lassan jön
-
-
Sirandrish
legenda
akinek a COD4es pályfutásának 80%a Barett kkiséretében történt annak lehet nem nagy szám
-
ekho
csendes tag
Aloha!
Végre megint csináltam magamnak egy kis szabadidőt (ergo belehúztam a projectekbe és befejeztem mindent idő előtt) és nekiálltam az MP_BLAHA javítgatásának, tuningolásának.
A tervek röviden:
- PORTAL,PORTAL,PORTAL ez most a legfontosabb; muszáj annyira beportáloznom ( eheh jó szó) amennyire csak lehet hogy ne zabáljon fpst amikor keresztülnézünk az egész mapon.Eh ami elég nehéz tekintettel arra hogy bahahaharomira nagy a tér.De egyelőre úgy tűnik megy.
- értelemszerűen a bugokat kijavítani
- aluljárót befejezni
- amit sokan kértek, hogy belehessen menni az épületekbe; nos ha nem is mindegyikbe de azért megcsinálom. (legalább változatosabb lesz.)
- plusz 1-2 ilyen ööö kisebbfajta épületet berakok a mapra (pölö útmentén ellenőrzőpont vagy nemtudom...megintcsak azért, hogy megtörjem azt a full sík teret.IgyeXem majd visszafogni magam és nem betenni középre egy felhőkarcolót de valamit muszáj)Más nem jut eszembe hirtelen, most az első a portal.
Akinek van javaslata az írjon nyugodtan!!!Sőt kérem hogy írjatok!
üdv:
ekhoui1:igen benne lesz
ui2avasszal jön 3 új official IW-s map! (szerintem az 1.6-os patchbe becsomizva)...éljenek a hódok!...
-
cbr688
senior tag
válasz TomBoy1986 #12227 üzenetére
hello,hamachis cod4 szeróról van szó.nekünk is van egy
ha van kedvetek nyugodtan csatlakozzatokmi 6-7-en vagyunk
priviben megadom a nevét meg a jelszót[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
hát,a mai masinák enkódolási sebességét elnézve szerintem a siralmas - pár 10kbyte/sec-es upload-os - feltöltési sebességgel tovább tart feltölteni,mint megcsinálni.
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #13108 üzenetére
Innen válogathatsz kedvedre. Nekem már 8GB-nyi van. Apropó már láttam a RicHarD-ék fragmovieját is pár nappal ezelőtt.
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #13112 üzenetére
m21 nem nagy szo, pikk-pakk meg lett, dragut meg nem probaltam, es nem is fogom
hüllő
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #13111 üzenetére
jah..itt meg olyan kis gyökereknek is elég jól megy mint én
pedig sose voltam csipás de 2 nap alatt M21 meg Draguból 150-150fejes megvanNah mindegy..előbb utóbb csak fejlődök.
-
őstag
válasz Sirandrish #13110 üzenetére
Kösz Hát Cod2-ben még volt értelme csipázni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #13109 üzenetére
komoly lett a video...majd Zeee-t megfüzzük mert ő nagy szerkesztőbubus hírében áll hogy csináljon 1 ilyet valami nagy bukásunkról
Amugy ha te vagy Inv Akkor TANICCS MESTER!!!
-
őstag
válasz Sirandrish #13108 üzenetére
AZ egyik csapattársam (Lorder) és én (InV) jatszunk rajta. Én vagdostam ki demokbol és állitottam össze, meg effekteztem
Volt neten egy hatalmas Fragmovie-s oldal, de megszűnt sajnos. Azóta nemtudok énsem sehonnan.
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #13106 üzenetére
Nagyon durva ez a video ...van még ilyen?
a zene is nagyon el lett találva...
ezen a Videon ki játszik? vagyis kik mert ketten vannak?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #13105 üzenetére
Jaja. Összesen 36x war volt. Abbol 12-13 vesztett.
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #13104 üzenetére
Igen láttam..ahogy aztis hogy 140WARból 135öt nyertetek?
a Video 98%nál van..mostmár 100..nézem
-
őstag
válasz Sirandrish #13103 üzenetére
Nincsenek fennt a demok És igen az egy video.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #13100 üzenetére
a warokról demok vannak fent igaz? ahhoz kell a cod2 hogy letudjam játszani?
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest