- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
HA játszanál a játékkal nem írnál ilyet
..értem én hogy a bemutató videón tök jól néz ki, olyan fejlesztések amik nem pár év hanem 10 év után jöttek csak (pl. falonfutás, sarok váltás, stb.)
ezernyi operátor van a balance egyre nehezebb, a rombolhatóság még mindig nem okés bár a törekvés megvan, az tény, de új engine továbbra sincs és 10 év alatt azért illene már, nem? Ide nem X kellett volna hanem egy újragondolt 2.0
-
pRoject22
őstag
1500 óra R6 után kívánicsan várom, hátha megint neki állok
-
beef
őstag
Az összes R6 játékot megvettük haverokkal, a Siege az első amit nem voltunk hajlandók megvenni. Olyan irányba vitték ami nem jött be.
-
.LnB
titán
Összességében az Ubisoftot én is utálom. De a Siege nem véletlenül megy 10 éve. Ügyesen fejlesztik. Még ha vannak is bajok. Én emelem a kalapom a Siege fejlesztők előtt, de csak előttük!
Szerintem ma már minden játék a toxikus community-től szenved. Ez nem csak a Siege-re igaz. A Forntine, LoL, Dota is mind mind ilyen. Undorító. És ez már 10 éve elkezdődött, sajnos ma már általános.
-
5150head
senior tag
Hány évbe is telt a fejlesztőknek leprogramozni azt, hogy a lövés VALÓBAN oda menjen ahova a célkereszt mutat és ne random összevissza?
És hány verseny ment így le?
Én akkor amikor ez kijött nem akartam elhinni, hogy ilyen van.
Ubiról meg mindent elmond, hogy a játékban többször szereplő eventet (Outbreak) aztán pénzért akarták értékesíteni. (Milyen sikeres lett... ja nem)
Meg is érdemli az Ubi azt, ahol most éppen tart.
Toxic community, bugos, latencys pvp, csalók, akikkel nem kezdenek senkit. (bár R6-ban talán nem olyan szar a helyzet mint a Divekben)
Mondom ezt úgy, hogy sok Ubi játékom van, Div1-ben 1200, Div2-ben 6-800 óra körül. R6-ban is sztem kb ennyi, AC-kat meg már nem tudom fejből.
Az Ubi elérte azt nálam, hogy leszokjak minden PVP gameről. -
Heroes fan
őstag
Ez már mostantól játszható is?
-
.LnB
titán
Na a technikai oldalról nem sokat tudok, mert pár éve már nem játszom aktívan. Csak a The Invitational-t szoktam megnézni. Bár! Pár hete beteg voltam, és pont játszottam egy kicsit a játékkal. 2 meccs után olyan laggom volt, hogy 5-10mp-re megállt a kép. Először azt hittem szerver probléma. De miután düh-ből letöröltem a játékot, akkor futottam bele én is reddit-en a megoldásba.
De nekem a DX11-es verzió még játszható volt.A bemutatón, csak a bemutató részt láttam. Ilyen idióta streamerek bohóckodása nem érdekel. Még ha beaulo-ék nyomtak volna show meccset, annak lett volna relevanciája is.
-
herion
tag
Jah, tényleg nem semmi amit csináltak az elmúlt években a játékkal!
A legutóbbi és egyben a legjobb húzásuk, hogy megszűntették a Vulkan és a DX11 támogatást, ezzel elhozva a DX12 korszakot, ahol a millás konfigokon (is) folyamatosan dropol az FPS, mert inkompetensek megoldani a shader problémát.
Hónapok óta fennáll ez a gond, tele a reddit, és az R6Fix kommentek ezreivel, mégis lapít az Uborkaszoft mint az a bizonyos a gazban.Másik: megnéztem ezt a Siege X gameplay bemutatót... Lehet, hogy velem van a baj, de konkrétan a hányinger + szekunder szégyenérzet kerülgetett mikor láttam, hogy ÉLŐ játék közben valami takony hülye gyerek minden wounded playert Tbag-elt mielőtt megölte volna.
Most komolyan, egy ilyen eseményen amit néz több tízezer vagy akár százezer ember, ez simán belefér a Ubishit szerint? Ráadásul az observer többször is ezt a gyökeret mutatta, miközben Tbag-eli a földön fekvő enemyt.
Ubisoft 2025. -
.LnB
titán
Meg vagyok róla győződve, hogy az Ubisoftnál az összes értelmes ember a Siege-en dolgozik. Nagyon okosan nyúltak a játékhoz. Le a kalappal előttük. És nem csoda, hogy a szakállas fejlesztő úgy elérzékenyült a végén. Nem semmi amit csináltak az elmúlt 10 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ahogy a készítők korábban jelezték egy stream adás keretén belül ismerhetjük meg az újdonságokat.
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest