- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Foreo Kiwi Derma – pórus center
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Sziasztok!
PH! szerveren TDM nem szokott lenni? -
Boci_83
őstag
Ismét voltak ketten, akiket le is fülelt a pb. Nem fogynak el sohasem...!
Kick Command Issued (Cvar MOM_AIMBOT = 1) for (slot#4) 85.66.250.204:28960 7c57ddc3f85ab425f86abea797e16e7a Petike
Kick Command Issued (Cvar hax_AIMBOT = 1) for (slot#15) 86.101.8.212:28960 b9244420950f24d871ab96505ea3a29e [HPP]GYuri**********
-
Sirandrish
legenda
válasz kisa8800 #10495 üzenetére
én nemtudom mivan velem ma...hogy mékeltem fel ilyen korán szerintem csak az Isten tudja...viszont így nyomathatom hajnalba a fáradt aludni szándékozó embereknek a RákenRóólt aztán had verjék azokat a radiátorokat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Napster01 #10491 üzenetére
szerintem a hétvégi warokon bőven elég használni a TS-edet...hétköznap a 10slot is bőven elég....legalábbis még nem volt panasz hogy nem férnek be a TS-re...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kisa8800
tag
válasz Boci_83 #10493 üzenetére
Jó korán keltetek, este majd lesz mire fogni a gyenge teljesitményt . Remélem jó parti lesz, már alig várom. Bár ilyenkor szoktam hozni a kritikán aluli teljesitményt
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
Boci_83
őstag
válasz Napster01 #10491 üzenetére
Nem tudom hogy mire gondolsz, hogy mit akartunk mondani, én speciel semmit, a Ts-es dologra meg szerintem Andris arra gondolt hogy mindíg Te mondod hogy használjuk a TS-edet. 7végente azt szoktuk használni, illetve azt használtuk, csak sokan szerintem még mindíg nem tudják az ip-t mag a jelszót, és nem tudom mennyire akarod ezt kikürtölni. 7köznap valóban a miénket használjuk, de szinte alig csak 4-6-an vagyunk fent, akkor is csak a csevegőben.
Egyébként a honlap elkészítését Cucmalajmc kolléga önként és készségesen vállalta, el is kezdte a munkáit, és ezúton is előre meg szeretném neki köszönni a segítségét, én nem boldogultam volna vele egy könnyen.
Lehet ötletekkel előhozakodni, esetleg némi alapanyaggal megpróbálom a munkáját én is segíteni.
Mod: Elirások javítása.[ Szerkesztve ]
-
mr.saint
tag
válasz Sirandrish #10490 üzenetére
Én meg a söröskorsot Hej hukk ez a stock rum az agyamnak ment Nagy szarban leszel holnap csigabiga
-
Napster01
tag
válasz Boci_83 #10464 üzenetére
ezt akartátok nekem ma mondani??? Vagy vmi mást?? - Mind1 az oldal karbantartását vállalom a többi a ti dolgokot lenne! - TS nem tom andrish pontosan hogy értette, de akkor folytatom a nyávogást: kevés lesz az a 10 slot, gyertek az 50 slotosra, holnaptól ha esetleg már mindenki oda járna az nem lenne nagy probléma - Am. azé szeretném mert mint soxor mondtam ott van 50 slot és vagyunk rajta max 5-6-an, így meg kicsit többen lennénk, főleg a szombati partykon
_.(-.-)._
-
Sirandrish
legenda
jahj gyerekek..most este menni akartam játszani egy kis COD-ot de nem bírtam letenni a Viva Pinatat
-
sK0t
tag
válasz cucmalajmc #10463 üzenetére
Te mit keresel itt ?
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
kisa8800
tag
válasz Sirandrish #10484 üzenetére
Megyek ma is dolgozni, ezt a 2 órát már játékal töltöm el, nem szervezésel. De aki ráér az tényleg öszeránthatná a csapatot a holnap esti mókára
Bár este ugyis megbeszéljük Ts-en.Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
-
mr.saint
tag
Ent multkor irt két csapatot ha az megfelelne mindenkinek akkor ma vagy holnap lenyomhatnánk azt partit jó lenne!
-
kisa8800
tag
válasz Sirandrish #10480 üzenetére
Hogy -hogy nem lesz? Tessék megszervezni, van még idő
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
-
gyerpi
aktív tag
Helló!!!!
Kérhetnék IP-ket PH szerverekre. Köszi!
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
szabozeee
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
majd...amugy meg TGF nem lesz...meghívásos alapu lesz mivel mi ugyse az a nagy war Klán leszünk
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #10471 üzenetére
TGF- el kapcsolatos infókat mikor hirdettek ki itt a fórumban? Tisztára izgatott vagyok!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
szvsz kb 2 körül érek majd rámert fél 2 kr el kell mennem egy cirka fél órára...de lehet háromnegyed...aztán még marad 15 percünk...ezaaaz
szerk: ezt jól kiszámoltam
nah ok akkor marad pici időnk[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #10469 üzenetére
Na akkor fél 2 kor hazamegyek munkahelyről utána 15 óra 30 ig fent vagyok. Mehetne egy kis öldöklés!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
én leszek ...meg lennék korábban is csak most is üres a szero..
ugyhogy idézve Elvis-t "Vivaaaaa Pi-nata"[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
Ma este összezörrenés egy kis ökörködésre? Vagy holnap?
-
Bencus88
nagyúr
Van szerverünk juhiiiiii
Aki akar warozni ellenünk lécci privátba írjatok rám vagy vegyetek fel msn-en.Most hétvégén én nem bizti ráérek, de írjatok többiek hátha waroznának. -
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #10464 üzenetére
ez már 99%ban csak az Online-ról szól..mi meg arról beszélünk..ráadásul CoD4 online..nem off...
-
Boci_83
őstag
válasz cucmalajmc #10463 üzenetére
Hát csak arra gondoltam hogy kellene egy honlapot csinálni a -=PH!=- klánnak, de én nem nagyon vagyok jártas ebben, és hát nekem nincs nagy gyakorlatom ebben, meg egy saját fórumot is kellene csinálni, mert nekem bántja a lelkiismeretemet hogy itt a "szakmai" topicot offoljuk szép nap mint nap.
-
Boci_83
őstag
Van valaki aki honlap készítésben jártas esetleg?
-
athomi
veterán
válasz AMD Power #10458 üzenetére
Most mit mondjunk rá?
Single-t én egyszer kijátszottam, nagyon jó volt, de második nekifutásra már nem kötne le. Multit meg Cod2-vel nyomom, Cod4 már nem férne bele. Valószínűleg azért maradtam Cod2-ben, mert ott megvan a jól megszokott társaságom. Lehet e társaság nélkül már engem sem kötne le, tudatomon kívül valószínűleg ezért nem járok egyedül játszani, csak ha jönnek ők is velem (TS-re is!).
Egyébként elővettem a Worms World Party-t is. Multiba a barátaim ellen nagyon leköt, gépigénye meg nulla.Kicsit el is gondolkodtam, hogy felesleges gépfejlesztésre már vagyonokat költenem, azért az egy-két játékért felesleges...
[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
Helo! Valaki esetleg tudna nekem küldeni privátban egy-két szerver ip-t, ahol normális arcok vannak? Illetve ahol előfordulnak magyarok és ph!-sok is. Örülnék neki. Örök hála!
-
AMD Power
titán
Az én hsz-el mi volt a baj?
-
Prof01
veterán
válasz Stalker-2572 #10455 üzenetére
Ez már nagyon régi. Még a Cod 4 megjelenése előtt készült.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
CséZé
őstag
válasz Stalker-2572 #10455 üzenetére
loooool
-
Stalker-2572
veterán
Fontos közlendő [link]
All Black...
-
csana
senior tag
Nemtudja valaki véletlenül, hogy miként lehet belőni a szerveren a pam modot? Nemrég war-oztunk egy ilyen szerón, és most a sajáton is ki akarjuk prószálni, csak még nincs ezzel kapcs tapasztalat.. Gondoltam bekérdezem, hátha valaki tud segíteni. ThX!
Amúgy az ilyen egyéb mod-okról van valamiféle összefoglaló bemutatás, hogy mi mirt tud, meg mire jó? Eddig csak a hc-módot próbáltuk, és az mindenkinek bejött, de én módokból el vagyok maradva..
-
AMD Power
titán
Az gáz ha 2 hét alatt nem játszottam vele 10 percet. És nem azért mert nem volt rá időm. Nem kötnek már le ezek a játékok. Beteg vagyok.
-
mr.saint
tag
Most 59.94 dollár
-
fpeter07
veterán
google a barátod
sőt inkább ez, takarékoskodjunk az energiával[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Sirandrish #10418 üzenetére
semmi problémám nincs veled jelenleg (mert volt ),csak gondoltam szólok,hogy nem biztos,hogy a többiek a hibásak minden alkalommal
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Grenczi
csendes tag
Pont ma voltam 576ba , mondta az eladó ő még nem is látott.Elektroworld , Media Markt is mondta hogy egyszer talán lesz.(1-2 hónap akár) Akkor marad ugy ahogy eddig van , végülis lvl 55 megvan "így is".Csak gondoltam eredetivel körülnéznék német szerókon is, meg sokszor PHs szeróra se tudok felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
kerlac
őstag
válasz Sirandrish #10431 üzenetére
köszi, Talibnak is. sejtettem, de nem volt tuti biztos. akkor majd gyúrok a helire
leszedni meg igaz, én is nemegyet lekaptam már, csak azt sajnálom, hogy nem jár érte semmi pont
-
Sirandrish
legenda
válasz kerlac #10430 üzenetére
Lent jelzi hogy van-e helid..ha van és elnymod akkor az a tied.
Amugymeg kapsz pontot azért ha lelő persze..viszont ha ugy van hogy van vagy 5-6 ellen akkor biza ugy leszedik pilla alatt mint a sz*rtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kerlac
őstag
válasz Atomgeszi #10262 üzenetére
köszi, kipróbáltam, bedaráltam 5-t toltam neki az airstrike-ot, majd 7 után kaptam helit, de én azt hittem én lödözhetek majd belőle, de semmi, nyomtam a gombot, jött heli, én meg lent daráltam csak tovább (igaz 12-ig eljutottam egy élettel). de amit heli lelő, azért én kell pontot kapjak nem? mert vagy nem lőtt le senkit vagy mégse enyém volt, vagy nemtom...
-
Grenczi
csendes tag
Tud valaki egy helyet ahol lehet COD 4et kapni? Mert most lenne rá keret , csak környékemen sincs (Pécs).Köszi
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsunami73 #10423 üzenetére
Nem beszéle én be magamnak semmit...nah de OFF END...nem erről szól a topic
[ Szerkesztve ]
-
Tsunami73
tag
válasz Sirandrish #10418 üzenetére
"ugylátszik én lettem az első számu közellenség"
Ezt csak bebeszéled magadnak.Nincsen veled semmi baj. -
kerlac
őstag
nem idevág, de azért itt is rákérdek, hátha:
Van vknek vmi ötlete, hogy az xfire miért nem látja a feltelepített (gyári) MOHA-t?? mert tolnám esetleg multiban.... úgyszintén crysist sem látja, eddig fenntvolt a gamespy, de lekaptam,, így sem...
ötlet esetleg? -
Boci_83
őstag
válasz Richard #10417 üzenetére
Én nem mondom hogy te csaló vagy, de igen azt fentartom hogy van néhány dolog amit nem értek, persze én földhözragadt vagyok, mert bevallom még az életben nem waroztam, és az én játék tudásom nem is igen teszi lehetővé hogy eljussak ilyan szinre, de te vagy baromira érzed a dolgot, vagy nem is tudom mit irjak, mert amikor csak találomra lövöd a falat, és az esetek 70%-ban van ott van valaki akkor hát nem tudom mit gondoljak, hogy ez rutin, avgy csalás..!?
Mi egy pub klán vagyunk csak, és a szerveren előforduló emberek tudása sem kimagasló, néhány eset kivétel, de amit te művelsz az nem egyszerű.
Ha azt gondolnám hogy csaló vagy akkor kivágtalak volna azonnal, de éninkább azt néztem mit csinálsz, annak ellenére hogy szidtak mint a bokrot hogy miért nem váglak ki, meg hogy milyen az admin hogy nem dobja ki a wh-st...stb.
Na mindegy. Ennyit szerettem volna.**********
-
Sirandrish
legenda
válasz Kanczy #10404 üzenetére
NAh ugylátszik én lettem az első számu közellenség...nah nembaj...Will Smith nyomdokaiban járok..ugyis szeretem azt a filmet
CséZé: vagy 300al biztos nemtudom..100nál meguntam a számolást
-
kerlac
őstag
ma játszottam kicsit a ph szerveren.. hááát ami anyázás ott ment... nem semmi.
viszont figyelni kell rendesen, profin toljátok. jól megizzadtam és az uccsók között voltam 40-es szintemmel...
-
wmarci
senior tag
Van a PH! clanba tgf?
-
dr.bubo
őstag
-
Prof01
veterán
De régen jártam itt. Több mit 10000 hsz. OMG
Hétvégén már újra jövők kb. 2 hét kihagyás után. Már biztos sokkal jobban nyomjátok, mint én.Üdvözöl mindenkit Prof bácsi!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok egész Pécsen nincs COD4 Honnan rendeljem meg? Mert az sp egyáltalán nem érdekel csak az MP de úgye ott nem hátrány az eredeti.
Milyen lett az MP része a korábbi codokhoz képest? És remélem mindig sok-sok szeró van.....Ha megveszem akkor eggyel biztos több lesz. -
fpeter07
veterán
Ejnye mit csináltok
-
Racecam
nagyúr
Nyitva!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
A topicot 1 órára most bezárom!
Addig el lehet gondolkodni, hogyan is lehetne normálisan beszélgetni, nem személyeskedni, nem sértegetni.Ezen kívül: Sirandrish, gyiku kap szintén egy óra ban-t, minősíthetetlen viselkedéséért.
A topicot (úgy-ahogy) kitakarítottam, jó lenne, ha nem kellene többször ide benéznem.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Kanczy
veterán
nem azért mondom,de úgy tűnik,nem csak nekem vannak problémáim andrás bácsival...azt hiszem richard a 4. ember
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
CséZé
őstag
Andrish: Hány emberrel vesztél össze 2 nap alatt?
mod: off
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest