- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #5719 üzenetére
kb 100ember lesz.
10esével küldik őket egymásra FFA-ba.
Minden 10esből az első 3 jut tovább a középdöntőbe...és így tovább...
Először szar ötletnek tartottam az FFA-t dehát másképp nemis lehetne megoldani vadidegenekkel.Mert ugye lehet az egyik csapatba csak Prok kerülnek a másikba meg csak LOW-ok...vagy ami mégidegesitőbb ha egy Prot zárnak össze 4 Kezdővel...akkor az az egy Pro már be is bukta..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #5715 üzenetére
köszi
Ha minden kötél szakad elkezdek csipázni8800gt a fődij..de engem egy Gyári COD4 jobban csábit...mondjuk a 8800gt-t el lehet adni jó pénzéé...hm nemis tudom.
Azt utálom az ilyesmibe (fődijat leszámitva) hogy érték alapján vannak a dijak..ugye az élményfürödő belépő drágább mint a COD4 de engem pl a CoD4 jobban érdekelne...most ha jobban szerepelek szarabb dijat kapok..kurvajó -
mr.saint
tag
válasz
Richard #2004 üzenetére
Igen ilyet is tapasztaltam már
Ahoz képest hogy most kezdtem cod-ozni.De cs-ben nagyon sok ilyet láttam és mit mondjak nem vagyok fiatal szánom bánom az ilyen embert mert ez nem TISZTA JÁTÉK!! aki ilyen dologhoz folyamodik annak nem az a fontos hogy kikapcsolodjon a mindenapi munka után a stresszből
Hanem az ő neve legyen legfellül
A többi meg ...... most nem is tudom mit irjak!!! -
mr.saint
tag
válasz
Richard #1992 üzenetére
Én is kipróbáltam cfg-t de le is töröltem!
Az csak egy dolog! van olyan cfg ami nem annyira durva de van olyan ami szerintem CSALÁS!! ezt mondom hogy hétvégén uttánna jártam a témának
És az én véleményem az hogy cfg igy cfg ugy ha nincs mögötte a megfelelő tapasztalat tudás akkor basz...... od a cfg-t
De ez az én véleményem! És nem akarok senkivel vitatkozni! -
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #1730 üzenetére
hm én ezzel nem értek egyet...vagyis elhiszem hogy így van nagy tapasztalatom nincs ilyen téren így vitatkozni nem akarok de ha már nemtudok forditani én akkor is szeretem végigjátszani..ha az ellen áll vesztésre akkor meg főleg
jah és nekem az senem mindegy hogy mennyire kapok ki..azért 11:9-12:8nál nekem jobb érzés eljönni mint 20:0nál
bár utóbbi még nem volt szerencsére -
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #1723 üzenetére
jó hogy esélytelen én ezt aláirom de ha vesztek akkor se mindegy hogy mennyire..
ha 19:0nál vannak akkor se fogok előreszaladni védekezésnél hátha betudom hozni léegalább azt az egy pontot...plussz ha előrerambózok azzal se hiszem hogy sokat érekén amugyis egyelőre jobban szeretek veszteni(nah jó ez hülyeség de nem bánom)...abból tanulhatok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #1703 üzenetére
ezt mondtam énis pont...minden mapra 4v4,5v5 taktikot meg 6v6 is esetleg nem is lehet meg nemis kell...indulásnál ha védünk ketten ezt védik ketten azt--támadásnál meg mindenki fedezi a bombát ahol tudja...majd jól bekempel és kész
meg ugye akkor már borul az egész ha valakit leszednek stb stb...annyi kell hogy tudni kell mikor védünk illetve támadunk...gondolom én...Csak nálunk van 1-2 önjelölt Rambó jelölt aki ha 10 secig kell gugolnia egy sarokba már visit
-
ent
őstag
válasz
Richard #1014 üzenetére
Te klán tag vagy? Kérdem, mert csak nekik szólt a téma! Ha engem ki akarnak tenni: én miért szavaznék? Ez nem egy csicska társaság 15 évesen, mi felnőtt emberek vagyunk 30 évesen, családdal a hátunk mögött... Evidens, ha vki témát hoz fel a kirugásról az nem szavaz, de ezek már másodlagos kérdések és csak pl volt a rengeteg megbeszélés között.
Valahol igazat adok, mert eddig nem úgy néztünk ki mint felnőtt emberek. De hidd el, itt mindenki egyenlő. Nem "olyan" klán szeretnénk lenni. Léci skacok támasszatok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest