Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Az értő olvasás megy? Nem a letöltés sebességével van baj, az körülbelül tízszer gyorsabb mint maga az installációs folyamat, egyáltalán nem értem, minek kevered ide.
Egy 2013 illetve 2016-ban megjelent konzol esetében baromira gáz az, hogy egy 2 (hangsúlyozom, KETTŐ) GB terjedelmű frissítést 1 órán keresztül installál a rendszer, nem azért mert nem elég gyors a hardver, hanem szimplán szarul van kivitelezve, programozva (nevezd ahogy akarod) az installációs folyamat, és ez a Sony hülyesége. Ha ez 20 perc lenne, senki sem "sírna".Egyrészt, én értem és világosan látom az aláírásodból hogy elfogult PS rajongó vagy, de amiért nem indokolt védeni a konzolt, azért nem kell foggal körömmel harcolni, hanem elismerni, hogy igen, szar a rendszer. Mert az, ha tetszik, ha nem.
Másrészt, nem mindenki időmilliomos, és igenis vannak akiknek elég kellemetlen az, hogy ha le tudna ülni este 1-2 órát játszani a konzol elé, akkor sem tud, mert ilyen hülyeségek miatt nem lehet.
A hangulatkeltést, személyeskedést meg hanyagoljuk itt a topikban. -
raggg
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Kb. 2 órán keresztül másolta a tegnapi patchet a PS4 prom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest