- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #8433 üzenetére
A végén csak bejön a feltételezésem (S1=MW, S2=MW2, stb)
A Terminal valóban jöhetne, ahogy a Rust kb a Shipmnetnek (esetleg a Shoothouse -nak) felel meg, úgy a Terminal kb a Crash megfelelője - igen népszerű pálya volt, még az MW3 -ba is átemelték, ha jól emlékszem.
(#8441) GhostPetya: Szép gesztus volt, bízom benne, hogy jól használják -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #8357 üzenetére
Szerencsére annyi féle fegyver közül lehet választani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Lehet, csak a játékos stílusához nem passzol némelyik, ahogy mondani szokták, nem rossz az, csak másra való.
A camo vadászat számomra a gyakorlásról és a fegyver megismeréséről is szól, AR -eknél minimum 800 kill kell az aranyhoz, ez alatt meg is lehet kedvelni egy - egy fegyvert. Így voltam az Odennel és az M13 - al is. Mire az ember odaér az utolsó előtti szinthez, ahol kiegészítők nélkül, csak az alapfegyverrel kell lehozni 100 killt, már egész jól megy, az M13 -al pl nagyon jókat mentem a kis - közepes pályákon így. -
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #8350 üzenetére
A fejlesztésnek, kiegészítők megszerzésének én látom értelmét, ezekkel sokszor hatékonyabbá lehet varázsolni az adott fegyvert az alapmodellhez képest. A camok gyüjtögetése valóban nem túl hasznos, de néha szórakoztató. Ellenben kicsit sincs jó hatással a K/D arányra, ha valakinek ez fontos.
(#8351) LorenzoHUN: Az szép vállalás, jó sok " munka" lesz benne! Grat az eddigiekhez, nekem nem hiszem, hogy lenne türelmem a pjzs, kés és pisztoly fejlesztésekhez. Ha az AR kész, visszaállok a kedvencekre (FAMAS, AK + SMG vagy Sniper, pályafüggően), és megpróbálok valamit javítani a nagy fejlesztgetésben lerontott statomon.
(#8352) venom8888: Ezzel nem tudok egyetérteni, HC -n is erősen kijönnek a fegyverek közötti különbségek, a pontosság, vissarúgás, de még a sebzés is. A HC mód nem egyenlő azzal, hogy egy lövés egy halál bármilyen fegyverből. -
Acheron
őstag
Tegnap az M13 is bearanyozódott, ezzel - a RAM kivételével - teljes lett az AR arany kompánia, és elérhető lett a platina skin. Ezek szerint csak az alapjátékban már meglévő fegyvereket kell bearanyozni a platinához, a később érkezőket nem. Azért a RAM -hoz is hozzákezdtem, ezzel remekül lehet haladni, kézre álló kis fegyó.
SMG -ből csak MP7 van meg, AUG folyamatban - a többit meglátjuk, nem hajtok a Damascus -ra. -
Acheron
őstag
Mi viselt meg ennyire?
(#8276) Csokishurka: Jah, néhanap és néhány pályán összefújja őket a szél, sajnos. Tegnap nekem is volt egy afférom, kétszer kiszedtem a legpofátlanabb ürgét, de túl sok halálba került, így amikor harmadszor is visszamászott, léptem a játékból. Néha rosszabbak, mint anno a cheaterek az MW2 -ben, lehetetlen helyeken tudnak egész játék alatt feküdni / gubbasztani.És ami a legrosszabb, amikor a játék a párosító rendszer miatt erősebb ellenfelek közé dob, nem egyszer kiderül, hogy az erősebb ellenfelek ilyen guznyadék kemperek, világi jó stattal...
(tisztelet a kivételnek, azért sok jó játékos is szaladgál a játékban - a statomon érzem)
De azért a HC -t én jobban élvezem, ezzel együtt is.
(#8268) GhostPetya: Dettó, bár a lányom már megjegyezte, hogy Apa sokszor nagyon csúnyán beszél este, amikor játszik (azóta próbálok rá figyelni)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #8169 üzenetére
Remélem, kap egy jó csomagot
Feltételezés, nyilván csak feltételezés, de az eddigiek alapján számomra logikus lenne, hogy az 1. szezon az MW -ból kap pályákat (Vacant, Crash), a 2. az MW2 -ből (Terminal? Rust?) a harmadik az MW3 -ból. A negyedik a BO legújabb verziója lesz (úgy mint az aktuális idei új játék)
(#8180) raggg: Így keresd a HC filter alatt:(#8197) Dave567: Konkrétan, nekem semmi
(szerintem nem nekem szántad
)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #8158 üzenetére
Ahogy a Season One az MW -ből emelt át elemeket, feltételezem a Season Two az MW2 -ből fog (főleg) táplálkozni, Ghost pedig ikonikus figura lett a történet szövésnek köszönhetően. Erre az operator skin -re alighanem én is beneveznék (bár gyanítom, ha elérhető lesz, rengeteg Ghost rohangál majd a meccsekben. A minap pl egy platónyi Mara -val utaztam együtt
)
-
Acheron
őstag
válasz
Csokishurka #8105 üzenetére
Én az M82 -t (aka Barrett) várom, remélem valamelyik frissítéssel bekerül, közép - hosszútávon szerettem vele "operálni".
(#8120) astro12: Hasonló konfig mellett (ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM) nálam nincsenek ilyesmi problémák. A vidkaridnak is simán bírnia kellene, így első körben én is szoftveres (driver) problémára gyanakodnék.
(#8065) Casanova*:
Nem hinném, hogy bejönne. A gyakorlás ugyan mindig elkel, de most is remekül el tudom találni az ellenfeletDe a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #8045 üzenetére
A frissítés után a filter módosítás megviccelt, így két meccset normál módban toltam végig HC helyett. Ugyanezt éreztem, a HC - hoz képest bántóan sok ideig kell pumpálni ólommal az ellent (közben még fedezékbe sétálni vagy visszalőni is volt ideje, nem egyszer) Úgy érzem, ennyi HC után számomra játszhatatlan a normál mód (anno az MW2 -ben nem volt ennyire legyengítve a sebzés normál módban) Teljesen egyetértek, minden pályát és játék típust át kellene vinni HC - ra is, hogy ott is teljes legyen az élmény.
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #7896 üzenetére
Van HC -n is only Shoothouse & Shipment mód.
A frissítéshez:
PC -n semmilyen fennakadást nem tapasztaltam a patch letöltése után, ugyan megkérdezte, hogy akarom e csökkentett módben indítani (nem akartam), de utána minden ment rendben, semmi nem tűnt el, csak az új elemek jöttek.
Sajnos a fentebb is írt "játék típusba való beragadás" továbbra is fennáll, ha nem lépek ki, csak KC, csak DOM, csak Shipment&Shoothouse, vagy éppen ahol felakad a lemez. De ki- és visszalépéssel szerencsére orvosolható.
A párosító rendszeren is lenne még mit reszelni, egyszer kezdők, máskor meg szupermenek (?) közé dob be, viszonylag ritka a kiegyenlített meccs.
Ettől függetlenül (vagy ezzel együtt) játék maradt ugyanolyan jó, mint eddig. -
Acheron
őstag
válasz
adamssss #7671 üzenetére
Hivatalos beszerzési forrás PC -re a Battle.net, most megint visszaugrott 60 EUR -ra az alapjáték (némi extrával), az ünnepi időszakban volt pár kedvezőbb ajánlat is - talán lesz még ilyen pár. A Hardveraprón időnként találni HW (leginkább videokártya) mellé kapott kódot jó (legalábbis a fentinél jobb) áron.
A COD és a BF mindig is különbözött kicsit - nekem az idők során a COD jött be jobban. Ha szeretnél belekóstolni a klasszikus COD feelingbe, akkor ez a játék jó alkalom, és bár meg van fertőzve kissé a mai kor jellegzetességeivel, de - szerintem - a COD egyik legjobb időszakába (MW sorozat) nyúlt vissza, és - szintén szerintem - nagyon eltalálták. 60 EUR meglehet nem kis pénz egy játékért, de én javaslom a kipróbálását - ha szereted a pörgősebb játékmenetet (sajnos camperből itt is van elég - de hol nincs?) -
Acheron
őstag
válasz
BusinessGuy #7669 üzenetére
Elvileg 01.31 -ig elérhetőnek kellene lennie, ahogy GhostPetya jelezte korábban. Azt sajnos nem látom, bent van -e még a választhatók között (ha megveszed, már nem dobja fel).
-
Acheron
őstag
válasz
laragirl83 #7592 üzenetére
Láthatóan mindenki értette a HQ lényegét.
(#7581) BusinessGuy: Dehogy hiszti, szórakozás. BIzonyos időközönként bedob ide egy csontot. Bár már le van rágva, mindig van valaki, aki ráugrik. Engedd el. -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #7301 üzenetére
Távol áll, de van, kb ugyanazt mondjuk. Tudom mikori, de a csalás az csalás, nincs időtávhoz kötve. Véleményem szerint üldözendő bármilyen idősíkon. Szerencsére a mostani játékban 10, vagy inkább 15 az egyhez találkozok ilyesmivel (az MW2 -ben sajnos 2 - 3 az egyhez lehet belefutni, nagy kár, mert igen szerettem azt a játékot)
-
Acheron
őstag
válasz
BusinessGuy #7295 üzenetére
Sajnos tényleg észrevehető, PC -n kezdenek beköszönni a cheater -ek. Szerencsére messze nem olyan arányban, mint pl a MW2 -ben jelen vannak mostanság, de azért érezhető, hogy ezek nem az ügyesebb játékosok. Teljesen más feeling, amikor szemtől szembe találkozunk, és érzem, látom, hogy mozdulni fog a srác, de nem tudom lekövetni - egyszerűen ő a jobb. És megint más, amikor háromszor egymás után ugyanaz a tag úgy ugrik ki a fal mögül, hogy a fegyvere már rám néz és bumm, headshot. Nem vagyok egy profi játékos, de egálra általában le tudok hozni egy meccset. De amikor kezdés után három perccel hét fejest kapok úgy, hogy gyakorlatilag azt sem látom, honnan lőttek, és bármennyire keresem (rush), elém egy ellenfél sem kerül, akkor én is kilépek - szórakozni megyek a játékba, nem agyaggalambnak
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #6951 üzenetére
Nem könnyű kérdés, kinek mit. Hivatalosan az a profi, aki ebből él. Nem hivatalosan az, aki s...ggberúg bárkit a pályán, mert az átlagnál jobbak a reflexei (vagy a pingje
), jobban ismeri a pályát, a játékot, stb.
(#6952) k-adi: Ha úgy érted, hogy jelen idő szerint 9000 -el több Kill, mit Death, akkor talán
Csak simán a 9 - 10k killen már többen túl vannak itt. -
Acheron
őstag
HC -ben amikor a field upgrade feltöltődik, vagyis aktiválható, ad egy jelzőhangot. Ezt a játék hevében elég nehéz kiszúrni, így marad, amit oriic is írt, néha érdemes rápróbálni.
(#6970) Tomko78: Egér makróval tetted sorozatlövővé?
(#6993) Casanova*: Le kell támasztanod a fegyvert. Épületek sarkánál, mellmagasságban lévő fedezéknél a program jelzi, hogy hol tudod ezt megtenni. Nem tudom, mi a default billentyűje (nálam Y + spec egér gomb), a Keyboards & Mouse / Weapons & Equipments beállításoknál meg tudud nézni: Weapon Mount. -
Acheron
őstag
Hosszú idő óta ez a COD tetszik a legjobban, mióta kijött, gyakorlatilag csak ezzel játszom. Mindemellett valóban van néhány furcsa, bosszantó bug benne. Egy dolog a "pálya beakadás", amikor a Quick play módban mindig ugyanazt a pályát, esetleg mindig ugyanazt a játéktípust dobálja egymás után mindaddig, míg ki nem lépsz és újra nem indítod a játékot. Jellemzően a Shoothouse vagy a Shipment "akad be", a játékmód változó, többnyire KC, de tegnap pl csak HQ -k sorát vonultatta fel, végül ki kellett venni a játszható módok közül.
Ami sokkal idegesítőbb, hogy ugyanez a beakadás jelen van matchmaking -nél: OK, hogy időnként bedob erősebb ellenfelek közé, ahol gyorsan leamortizálnak, de amikor ezt sorozatban teszi, az lelombozó. Szintén tegnap az első játéktól sorban cseppentem olyan lobby -kba, ahol 0 - 10, 1 - 10 arányban aprítottak össze. Vagy egy nap alatt teljesen elfelejtettem játszani, vagy az ellenfelek voltak folyamatosan erősebbek (no meg sikerült jó sokszor pont az ellenfél előtt respawn -olni - instant death)
Itt is az újraindítás segített, utána azonnal visszaállt a rend, és tudtam hozni a meccseket a szokott ritmusban, ez nyilván nem véletlen.
Remélem ezek a problémák idővel javulni fognak.
(#6933) Casanova*: UAV, Personal radar nincs fent ilyenkor az ellenfélnek? Azzal hamar kiszúrnak. Ghost, Cold blooded segíthet, de nem mindenható egyik sem. -
Acheron
őstag
No igen, HC -n mondhatni a FAL adja a másikat
Normál módban nem kell hozzá noobnak lenni, ott, ahol 3 - 5 (esetleg több) lövés kell egy halálhoz AR fegyverből, egyértelmű hátrányban van a nagyobb tűzgyorsaságú automatákkal szemben. Normálban nekem inkább az FR 5.56 (aka FAMAS) jön be - két pontos burst általában elég egy killhez. -
Acheron
őstag
válasz
boogie84 #6911 üzenetére
+1
Pontos, nagyon erős, HC -n gyakorlatilag egy lövés -egy halál (OK, ott nagyjából majd minden az - de mégsem). Próbáltam burst perkkel, de az is nagyon lassú, normál félautomata módban gyorsabban lehet ismételni, ha kell, két meccs után ki is kapcsoltam.
Persze van nála jobb, de nekem jobban bejött félautomataként is, mint néhány full automata. -
Acheron
őstag
válasz
danilla #6755 üzenetére
+1
A családtól erre nem vennék el időt, így csak akkor kerülök gép elé, ha már mindenki elaludt - gyakran éjfél után. Napi 1 - 2 óra (nem is minden nap), hétvégeken 3 - 4 max, de az éjfél utáni kezdés sajnos már a pihenés rovására megy, főleg munkaidőben. Nem könnyű egyensúlyt találni. -
Acheron
őstag
Minden fórum- és játékostársnak kívánok ez úton is boldog, békés új esztendőt, és persze a lehető legtöbb szórakozást és kikapcsolódást a játékokban!
(#6737) etrop01: Van ilyen is, olyan is, meg lehet próbálkozni egy Sorry -val a chat -en, van, aki értékeli. De lesz, aki ezzel együtt is bosszúért fog lihegni, és hátba lő, ha elé kerülsz - beteg lelkek mindig is voltak.
K/D arány: Mióta ráálltam a fegyver / camo unlockra és a feladatokra, drasztikusat esett az arány, a kezdeti 0,97 -ről már 0,9 -ig sikerült letornászni magam - kicsit le kell állni a feladathajhászással, mert most már kezd zavarni (alapból nem ezt kergetem pedig). Cserébe öt arany fegyver van a polcon (ebből 4 AR). -
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #6642 üzenetére
Ahogy a mondás tartja, sok lúd disznót győz
Nagy lutri ez a pálya kiegyenlített csapattal is, így meg...
De darálásra, hipfire unlockra keresve sem lehetne jobbat találni
Ha már Shipment: másnál is előfordul még, hogy ha be van jelölve a választható pályák között a Shipment - Shoothouse páros (nekem speciel HC -n), akkor időnként "beakad" a rendszer, és csak ezeket dobálja sorba? -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #6429 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam. Meglehet azért újdonság nekem, mert mire az MW2 multiját elkezdtem tolni, addigra kihalt ez a mód. Az MW3 multiba pedig viszonylag kevés időt toltam az MW2 -höz képest (Gyakorlatilag a kezdetektől játszom a COD -val, sztorikat leginkább a megjelenés évében játszottam ki, de a multi valahogy csak 2 - 3 éve jött, okot nem tudok, így alakult)
(#6430) regener: Thanks, lásd fentLehet, lesz még egy - két dolog, ami rám a meglepetés erejével hat
(#6431) RazoR: Az szép, tegnap én is ott "unlockoltam" a csípőlövést, a FAL -t próbálom aranyozni. Nekem így nem sikerült 15 -ig eljutni. De a hipfire azért gyűlik szépen (csak a KDR -ra ne nézzen az ember
)
-
Acheron
őstag
Ez úton is kívánok boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
-
Acheron
őstag
Ma még csak a Vacant pályát adta be, kb 8. alkalom. Jó pálya, de kezdem unni...
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #6265 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy a közelmúltig nem kellett, de ez sem teljesen igaz. A tapasztalatom, hogy 3 - 5 évente meg kell építeni egy aktuális igények szerinti erős felső - középkategóriás gépet, ha az AA játékokat (számomra elsősorban a COD -t)mindenkor jó minőségben akarod futtatni (azért nem csúcs gépet írok, mert az mindig aránytalanul rossz ár / érték arányú) És egy ilyen fejlesztés bizony manapság 5 - 800k (monitorral), attól függően, van -e valami, ami átemelhető az előző konfigból. Avagy lehet konzolban gondolkodni (jövőre lehet én is bepróbálom a PS5 -öt), ott a periódus kb ugyanez, de a ráfordítás jóval kisebb.
Én mondjuk elmondhatom, hogy egy - egy gépem bagóért van - szó szerint.
Mióta letettem a cigit (13 éve, anno napi másfél doboz...), az árát tudatosan a hobbikra költöm, ebből bőven kijön ötévente egy erős PC -
Acheron
őstag
válasz
Nagy.Úr #6227 üzenetére
Dettó, de ahogy először a Shoothouse -al sem tudtam mit kezdeni, úgy a Shipment is szokhatónak tűnik, ha az ember rájön a logikájára. A videók alapján azt látom, hogy bár az a mondás, hogy ez a nagy daráló miatt nem kedvez a kempereknek, szerintem épp az érvényesül, aki a hátát biztosítva kis helyen marad, és elkapja a berohanókat. Minden más esetben oldalról - hátulról pillanatok alatt kiszednek, iszonyú szűk a hely és ahhoz képest sok a játékos
-
Acheron
őstag
válasz
Shadowfax #6202 üzenetére
Tegnap ugyanez volt HC -n, 5xVacant és egy Shipment. Már azt hittem, new map weekend van, de utána elkezdte beadni a többit is.
(#6203) boogie84: Rá kell érezni. Tegnap már sikerült egy 56-45 K/D kört hozni, sajnos a choppert már nem tudtam behozni (egyel előtte szedtek ki...), de a Wheelsonnal nagy dara volt az ellenfél zászlójánál. Fegyver upgrade - re tényleg kiváló. -
Acheron
őstag
Grat!
No igen, csak ott a farmolásnak gyakran nagy ára van K/D -banTegnap én is ott gyűjtöttem be a harmadik aranyat, a hipfire killek hiányoztak az M4A1 -hez (úgy tűnik, nekem a hipfire a mumusom), nem is gondoltam, hogy meglesz,de a meccs végén bedobta a gold plakettet.
(#6169) Segal: Jó még erre a Shoothouse -on a "C"-ből "A" felé nézve jobb oldal, a középső udvaron autónak támasztott palánk. Azon megtámasztva pont az "A" felőli faház sarkára látni, onnan gyakran ugranak elő az "A" -nál spawnolók. Ronda kemping, de a feladat pörög vele. Bár mióta a Shoothouse kikerült a 24/7 -ből, marad a legtöbb helyen a fal mögül kihajolva kinézés / lövés. -
Acheron
őstag
Ma próbaképp HC -ról visszamentem a "normál" játékra - hát, bizony, szokni kell, hogy egy -két találat helyett egy fél tár kell az ellenbe, hogy kimúljon, cserébe visszalő közben, és négyből háromszor ő nyír ki
Azt hiszem, ebben az évadban maradok a HC vonalon
-
Acheron
őstag
Szép. Hosszabb ideig csak így lehet talpon maradni, ha hátulról fedezve van egyébként másodpercekben mérhető egy - egy élet.Tegnap én is kipróbáltam a Shipment pályát, első alkalommal pillanatok alatt ledaráltak (valami 20 death mínusz), másodszorra már jóval kisebbel megúsztam, de ezzel együtt sem lett kedvenc. Szerintem is zsúfolt, ezért egyelőre nálam inkább Skipment, mint Shipment (hacsak épp nem nagy hentelésre vágyom)
A Vacant viszont nem lett rossz, szokni kell még picinyt. Emellett számomra is meglepő módon hiányoltam a Shoothouse pályát. -
Acheron
őstag
válasz
ProEvoFan #6022 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy amikor elkezdi, akkor már be is adja a killt, csak az animáció nem megy végig. Engem többször is félbeszakítottak gyilok közben, mégis gyorsan összejöttekezek a pontok.
Egy ismerős játékostárs szerint neki azt is beszámolta a rendszer, amikor rajta követték el a kivégzést (nekem is gyanús volt, hogy talán nem végeztem el annyiszor a finishing move - ot, mint amennyit számolt) Érdemes követni a számlálón (ha a finishing move küldetést csinálod, vagy épp Krueger -t akarod unlockolni.)
Ellenben én eléggé belejöttem, a minap hátulról kivégzett egy ellenfél, majd őt is lelőtték. Respawn után nem messze előttem futott be egy romos épületbe, nosza, utána, sikerült futtában elkapnom hátulról ugyanúgy egy kivégzéssel. Ennyiben maradtunk a továbbiakban -
Acheron
őstag
A fórumokon javarészt nem a problémamentes játékosok írnak a működési gondokról, én sem írom le mindennap, hogy a játék remekül megy, az indulás óta összesen két alkalommal tapasztaltam fagyást (az első két hétben, azóta semmi). Nem eszi meg sem a rendszer-, sem a video memóriát, nem hajtja százon a processzort, stb. Igaz, beállítottam az fps limoteket, ahol kellett, igazítva a monitor sebességhez (feleslegesen ne akarjon ingame 144 fps -nél többet kitolni, menüben pedig a 60 is bőven elég). Én semmit nem látok abból, hogy a rendszer akadna, laggolna, kifagyna, ezért nem gondolom, hogy ez a játék hibája, sokkal inkább kliens oldalon kell megkeresni a hiba okát. Jah, a sok golyó kell az enemybe engem is zavart: remek megoldás a HC mód, max két skuló, és kész. No persze akit zavar, hogy ő is fekszik egy - két golyótól...
Ha valakinek gondja van a játékkal, az jó helyre jön ide, mert sokan próbálnak segíteni, és egyre több a tapasztalat. De a céltalan fikázásnak semmi értelmét nem látom, sem az egyént, sem a topikot nem viszi előre. -
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5948 üzenetére
Ez jó hír, én hiányoltam, a nagy "tömegsport" jelenetek között remek kikapcsolódás egy - két ilyen 2v2 meccs
(#5950) Csokishurka: Igen, nagyon erős és nagyon pontos, de a burst miatt nem alkalmas "permetezésre", nagyon pontosan kell vele célozni. De némi megszokással erősen halálos, ezért is lett az elsők között arany nálam.
De közelharcra nem javasolt, oda sokkal inkább egy SMG kell (pl tegnap MP7 -el mentem nagyot shoothouse -on, egy nekifutással a chopper gunnerig sikerült eljutni.)
(#5951) raggg: Grat, alakul az arany kompánia -
Acheron
őstag
Eddig egy "aranyos" fegyverem van, az AK (korábban pedig nem volt nagy kedvenc). Hamarosan (22 hipfire híján) követi majd az FR 5.56 (aka FAMAS), és felzárkózóban van az M4A1, illetve az MP7 is. AR fronton lehet lesz platinázás, a többivel nem biztos, hogy szeretnék bajlódni, a "fényezés" feladatai néha a játékélmény rovására mennek.
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #5694 üzenetére
Tegnap este belekezdtem a Finishing move küldetésbe, ahogy számítottam, a KDR t keményen lerongyolta, de hét enemit sikerült elkapni - néha csendes üzemmódban, néha csak úgy, mezei módon
(ma még három biztosan meglesz) Thanks mindenkinek a tippeket, működtek, tényleg nem kell kés másodlagos fegyóként, és tényleg, futtában is el lehet kapni az ellent, nem kell, hogy épp kempelve lesse a lehetőséget.
Szemtől szembe sajnos nem működik a finishing move (mindenképp valahogy az ellenfél hátába kel kerülni), de hátulról zseniális elintézni így az ellenfelet - igen jó momentum a játékban!
-
Acheron
őstag
Ebben van valami, néha nekem is fura, amikor ugyanabban az épületben egyszerre lép ki egy fazon az ablakba az emeleten, és ugyanabban az ütemben a földszinti ajtóban is. Esélyed sincs mindkettőt kiszedni
Vagy ugyanez Dom -ben: bettámadod a zászlót, de két sarokból egyszerre soroznak meg - esélytelen.
Btw Domination: tegnap a "foglalj húsz zászlót" challenge -et vettem elő, és sürgetettségérzéssel eltelve próbáltam foglalni. Hááát, ne mondjam, milyen KD arány lett a vége. Egy foglalás kb 4 - 5 kill - mivel masszívan rá vannak kempelve emberkék a zászlóra, mindenféle zegzugban, ahonnan rálátni. Tegnap szó volt róla, hogy miért játszanak pl Dom alatt TDM -et az emberkék - hát jó részt ezért
(#5814) propetya85: Szerintem ez később normalizálódni fog, most még a legtöbben ezekre mennek, később már csak az újak. Akinek megvannak a feladatok, már csak játszani fog - remélem. -
Acheron
őstag
válasz
regener #5792 üzenetére
Jujj, ez nagyon galád...
Gratula, villogtasd, hadd lássák, hogy ilyen is van
(#5789) Segal: Biztosan sokan vannak, akik 10 kill alatt nem hoznak meccset, de ez nagyban függ a stílustól is. Nekem pl sem a rush, sem a camp nem jön be, előbbi esetben lelőnek a kemperek, utóbbi esetben pillanatok alatt megtalálnak a rush -olókÉn valahol a kettő között tolom, több - kevesebb sikerrel, néha több tíz killel, néha 1 - 2 -vel beérve
A tegnap tárgyalt játékos párosító metódus pedig tud vicces dolgokat produkálni, egyik nap 20 - 30 kill -t (10 - 15 + K/D -vel) hoz az ember meccsenként, másnap pedig fogcsikorgatva is ugyanezt - csak fordítva. Én pl sosem leszek pro játékos, de néha olyan ellenfelek közé dob a rendszer, hogy örülök, ha 2 - 3 killt össze tudok kaparni 10 - 15 halál ellenében. Máskor meg robog a szekér, és minden ellőtt skuló talál, ömlenek a killstreak -ek, az ellenfél meg írogat, hogy "...how?" (nos, mondjuk abban az egy esetben én is csak lestem, oltári mák volt)
(#5803) ProEvoFan: Jah, de csak a nézésével!44! Még lőnie sem kell!
Ezért nem játszok már normál játékot, csak HC -t
(#5805) Nagy.Úr:: Ezek szerint ez messze nem egyedi probléma -
Acheron
őstag
válasz
laragirl83 #5717 üzenetére
Ezekben a játékmódokban sokkal inkább előtérbe kerül(ne) (legalábbis a játék igényelné) a tényleges csapatmunka. De itt nem csapatok, hanem csoportok csapnak össze többnyire, akik egy meccs erejéig verődnek össze, nincs csapategység, nincsenek szerepek, jó esetben mindenki a legjobb tudása szerint próbálja támogatni a "csapatot", vagyis próbál minél több kill -t szerezni. Ha valaki foglalni megy, támogatás híján borítékolható, hogy foglalás közben egyszer - kétszer kiszedik, a mártírságot pedig kevesen vállalják szívesen egy (értsd jól) ismeretlen csapatért. Tisztelet Neked, ha ezzel együtt is így tolod a foglalásokat!
Más lenne egy összeszokott csapatnál, ahol pl a foglalót ketten fedezik. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5700 üzenetére
Napi szinten vezetem az eredményeim (megszokásból). Ezen nagyon jól tetten érhető ez a két - három napos hullámzás, szinte kiszámítható, hogy a következő nap milyen lesz K/D arány szempontjából. A rendszert alapból jónak tartom, nekem csak a váltások amplitúdója zavaró: néhány nap kifejezetten jól megy a játék, pár napra rá pedig 1 - 10 arányú alázások potyognak úgy, hogy azt sem tudom sokszor, honnan lőttek le. De a frekvencia nagyjából adott, kb 2 nap (ez nálam némiképp ellentmond az utolsó 5 meccs tézisnek, lévén naponta több is lemegy) Alighanem az én teljesítményem nem egyenletes, egy konzisztens játékkal szépen 1 fölé lehet tolni az arányt (ha épp valakinek ez a fontos)
-
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
Tegnap gyalázatosan kezdtem a napot, esés kelés volt jó darabig, szerencsére a végére megjött az ihlet. Az AK után elkezdtem az M4 és a FAMAS "aranyosítását", már csak a letámasztós killekből hiányzik pár, persze, amíg erre figyelek, könnyebben szednek ki. A ShootHouse pályán tényleg jól gyűjthetők ezek a killek (ha nem is az A - C palánk párbajban)
A pisztolyos challenge -eket is megcsináltam tegnap, a végére annyira belejöttem a .45 -el, hogy le sem akartam tenni (nagyon lehet vele zúzni)
A következőkben van a "kivégzéses" kihívás, ehhez van jó taktika? Eddig egy játékost próbáltam így becserkészni, de pont, ahhogy mögé értem, megfordult és lelőttBezzeg engem már vagy háromszor intéztek el ilyen megalázó módon
(#5691) bulikavagyok:
Volt erről szó korábban, valóban nem a szint szerint sorsol össze, hanem a legutóbbi meccsek eredményeit valamilyen algoritmus szerint alapul véve párosítja a játékosokat. Ilyen formán gyakran futhatsz össze veled hasonló kvalitású játékosokkal. Ez nálam pl. abban nyilvánul meg, hogy rendszeresnek mondhatóan két, három jó nap után a tegnapihoz hasonló esek - kelek játékba futok bele.
-
Acheron
őstag
Az Advanced Warfare utániakkal már kevésbé (bár mind megvan), a falon ugrabugra nékem nem jött be. De pll MW2 ben bőven 1000+ óra van, de ott nem tapasztaltam,taltam ilyesmit. Tegnap épp kipróbáltam újra a normál módot, három burstot küldtem a kómába, mire megfordult, és simán előtt. Mentem is vissza HC -zni.
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #5265 üzenetére
Akkor még csak - csak megértem valahogy, ha pl előtte véletlenül én lőttem le (igazán akkor sem, mert pl én sosem megyek az után, aki lelőtt, betudom a véletlennek, és kész) De azzal mit nyer, ha direkt lő le? Nem hiszem, hogy beleszámítana a kill -ekbe a csapattárs lelövése (bár sosem néztem). Ámbár ölésnek az is ölés...
-
Acheron
őstag
Én még teljesen áttértem a HC -ra, annyira bosszantóan sokat kell az ellenfélbe tunkolni a normál módban. Többnyire csak a figyelmet hívom fel vele magamra, és vagy a delikvens, vagy valamelyik társa lelő, mielőtt a célszemély kimúlna. A HC -ban legalább egy lövés, egy halál (no jó, majdnem). A teamkill mondjuk tényleg kínos, főleg, ha nekem sikerül összehozni
(pedig néha elég, ha csak beugrik valaki a tűzvonalba.). De a másik oldal sem jobb, tegnap volt olyan meccs, ahol háromszor lőttek le a csapattársak - már azon gondolkodtam, szándékos -e?
Btw, a Gun Runner pályán valamit csinálhattak a ventilátorral, már nem süvít annyira, mint a Season első napján. -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #4927 üzenetére
Érti, aki akarja
Ezeken a pályákon, akinek van kis sütnivalója, nem rohan ész nélkül, hogy valamelyik ablakban ücsörgő nyugdíjas szépen leszedje. És tény, ha épp átrohantál az új fedezékbe, ha onnan lősz ki valakit, az azt hiszi, egész nap ott ültél, és őt vártad. Néha én is megkapom a kemper címkét, pedig én aztán bejárom a pályát egy meccs alatt (meg - meg állva) Meg is látszik a statomon (értsd, többnyire többször halok, mint ölök
)
(#4944) LorenzoHUN: Nekem a HBAR változat jött be a korábbi játékokból, jelenleg hiányzik az erő, de még így, SMG -ként is igen jól használható -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #4785 üzenetére
Wow, na hadd jöjjön
Ez azt is jelenti, hogy az 55 fölött elért szintek nullázódnak? (nem hiszem, hogy 12.03 -ig meglesz a 155 szint)
Más: tegnap, tegnapelőtt jó meccseket játszottam - viszonylag kevés sikerrelA nagy kedvenc Gunfight -ban pl sorozatosan futok rá, hogy a csapattárs" az első vagy második menet végén lelép, és maradok 2v1
Mondanom sem kell, többnyire lealáznak (mégha néha sikerül is mindkét ellent puskavégre kapni) Beh jó lenne, ha nem engedné innen kilépni a mihasznákat - inkább haljon harcban, mintsem elfusson, szarban hagyva a társat (engem
).
-
Acheron
őstag
válasz
boogie84 #4684 üzenetére
Nehéz kérdés. Játszani azért megy az ember, hogy szórakozzon, de a szórakozáshoz kell, hogy jól érezze magát a játékos, ahhoz pedig szükséges némi sikerélmény. Ezt (nem) kicsit elveszik ebben az esetben. De remélem, ezek a népek előbb utóbb továbbállnak valami más könnyű siker érdekében.
Korábban nem vetettem meg a lecövekelést bizonyos helyzetekben, de ez a játék valahogy hív a mozgásra, élvezem keresni az ellenfelet. Ellenben az ilyen atrocitások ezeket gyorsan kiölik, ja, ha így lehet érvényesülni, akkor én is így fogok - csak éppen így már nem olyan izgis a a játékLehet, nálam ezen úszik el, pedig nagyon vártam és nagyon tetszik, de sokáig biztosan nem szívatom magam ilyen miliőben.
-
Acheron
őstag
Tegnap nagyon felb@sztam magam a játékon (annyira, hogy visszamentem MW2 -re inkább egy időre), gyakorlatilag jópár meccs játszhatatlan volt a kemper kartársak miatt. Nem mondom, magam is beállok területet védeni néha, de hogy a komák mindig ugyanott üljenek egy egész meccs alatt? Akárhova mozgok, mindig ül egy ablakban valaki. OK, hogy kiszedtem egy idő után, de addig négyszer lemészárol... És ezekből volt 3 - 4 meccsenként. Mi a fene lett ezzel a játékkal
K/D arányom kuka.
Azt hiszem, megcsinálom a kötelező feladatokat, K/D arány ide vagy oda, azután én is beülök kempelni, hogy nullába hozzam magam - rohadt izgis lesz, mármint a második rész -
Acheron
őstag
Egy korábbi beszélgetésre visszautalva: a napi feladatoknál, ha a másodlagos fegyverrel kell lehozni x killt, az overkill perk -el beállított másodlagos fegyverekkel szerzett killeket is számolja (ha azok valójában a perk nélkül csak elsődlegesek is lennének).
-
Acheron
őstag
Igen, PC. Még nem vettem rá magam konzolra - talán jövőre, ha kijön a PS5.
Ami a másik dolgot illeti, remélem nem. Jó dolog ez a crossplay rendszer, bővíti a játékosbázist, nagy kár lenne, ha a PC -s csalók miatt sérülne ez az együttműködés
(#4532) RazoR: Köszi a tippet, ezt kipróbálom. Van érezhető hatása az erőforrásokra, hogy megy a felvétel? -
Acheron
őstag
válasz
minimumgame #4521 üzenetére
Utólag bajos lenne realtime játék esetén.
Csak kilépés után jutott eszembe, hogy megtehettem volna - remélem, volt olyan, aki meg is tette. -
Acheron
őstag
Tegnap találkoztam az első sebezhetetlennel, ketten lőttük közvetlen közelről egy csapattárssal, a fickó pedig még ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy visszalőjjön, csak illegette magát. Gondolom kiélvezte a szitut
Nem tudom, mi lett utána, azzal a lendülettel kiléptem a játszmából. Utólag gondolkodtam, hogy fel kellett volna venni és jelenteni, remélem másnak több esze volt. -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #4467 üzenetére
Ha így könnyebb azonosítani és kirakni a csalókat, ám legyen, bár ettől sajnos számomra unalmas a várakozás ilyenkor. Egy pár játékban mintha lett volna olyan eset, amikor a kör legszebb multikilljét mutatták, bár az is lehet, hogy tévedek, és mindig pont az utolsó volt ilyen szép
. Pár napja viszont csak a last killcam van a végén. Mindegy, ha nem lehet kapcsolni, nem lehet, akkor ezzel kell együtt élni. Max tolok néha egy MW2 -t
Most egyébként én is megtapasztaltam a jót, nem tudom mi volt ma, de ennyi kemperkedő játékostársat még egyben nem nagyon láttam. Sajnos én sem voltam a topon, rég kaptam ki ilyen csúnyán, de hogy a sok killből mennyit kaptam ablakokból, falak mögül, szobasarkokból (egyszer még talán valami komód tetején is gugolt egy srác)... Remélem a holnap jobb lesz.
-
Acheron
őstag
Én talán ma elérem a 100 -at, (nincs még benne 2 napnyi játék de nem is hajtom a feladatokat, csak ami épp érdekel - pár száz óra után úgy is meglesz minden, minek kapkodni)
Két kérdés:
A játék közben meg tudom nézni a pont táblázatot. A killek és assist -ok száma mindig szerepel benne, de a halálokat (mármint a sajátom) nem látom, csak az utolsó, összesítő pont táblán. Lehet ezt valahogy állítani, hogy az is megjelenjen már a játék közbeni ponttáblázatban?
A játék lassúságáról - gyorsaságáról több szó esett már. Nekem maga a játék nem tűnik lassúnak, sőt, mivel jobb szeretek megfontoltan közlekedni a pályán őrült rohangálás helyett, némely pályán még gyorsnak is mondhatnám - magát a meccset. Ellenben a lobbiban töltött idő, az átvezető videók, vagy akár az, hogy a játék végén kötelezően végig kell nézni az utolsó killt, eléggé belassítják a teljes játékélményt - néha úgy érzem, többet nézem ezeket, mit játszom a tényleges játékot. Különösen az utóbbi zavaró számomra, ha vége van a játéknak, vége van, mennék a következőre, veszettül zavaró, hogy ilyenkor a kilépés gomb az utolsó kill után a killcam videó és a pontok megnézéséig inaktív. Szeretném én eldönteni, akarom -e ezeket végignézni, avagy sem. Lehet ezzel valamit kezdeni? (az MW2 -ben például ki lehetett lépni, de ilyenkor bukta az ember az XP -ket. Saját döntés, mi a fontosabb, egyszer ez, egyszer az) -
Acheron
őstag
Hehe, tegnap ugyanez volt akármennyit toltam az ellenbe, nem akart exitálni, ellenben ha szigorúbban visszanézett rám, végem volt
Valami hálózati gond lehetett (nálam), mert az fps folyamatosan 90 fölött volt, de a kép szaggatott - ergo a hálózati adatcserével volt némi fennakadás. Be is szedtem vagy 50 death élményt
Azután átmentem HC -re, és láss csodát, az ellenfél a találatra valóban elhalálozik, nem lő vissza 5- 6 találat után (ami ugye alapból szokatlan is lenne egy valós helyzetben). Pluszban ugyan nem sikerült zárnom, de csak 6 elhalálozás száradt rám a végére. Szóval azt hiszem, áttérek HC módra.
-
Acheron
őstag
Tegnap az új Geforce driver telepítése után egyszer nekem is lefagyott. Ami változott a meghajtó kívül, hogy a sima Home Theater helyett a Dynamic Home Theaterre kapcsoltam. Visszaáltam a Home Theaterre inkább. Fogalmam sincs volt -e közé hozzá, utána ugyanúgy nem volt fagyás, mint ahogy eddig sem volt egyszer sem.
-
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
A Realism mód visszatérése várható még vajon? Nekem tetszett, sajnálom, hogy kikerült a kínálatból.
-
Acheron
őstag
Nahh, 12GB frissítés elkezdett csorogni.
Megvárom, míg a család elcsendesedik (még vagy két óra) azután csapatás hajnalig. Fárasztó egy hobbi...
Kíváncsi vagyok, a gyakorlatban hogyan jelentkeznek a fegyver módosítások. Itt is szívesen használom az FR 5.56 (aka FAMAS) AR -t, de valahogy nagyon gyengének találtam - sajnálattal olvasom, hogy tovább gyengítettek rajtaFogalmam sincs, mi lesz a befutó fegyó, szégyenszemre ki kellett próbálnom az LMG -ket, pedig nem vagyok híve - eddig egész jól adták a killeket.
Meglátjuk, a módosítás után milyenek lesznek az erőviszonyok.
Nekem eddig nagyon bejön a játék, és bár nagyon más, mint a nagy kedvenc MW2, de azért a párhuzam is sok. Egyelőre élvezem a mókát, nincs camp (részemről), futok, megállok, vadászok (levadásznak
), szóval élvezkedés van, a K/D arány is majd 1 (tudom, ez nem nagy dolog - proéknál), pedig erre aztán végképp nem figyeltem eddig. A gunfight még mindig nagy kedvenc, még ha el is pics@znak néha alaposan
(#3752) kidboy_46: Dettó. Közelről remek az M4A1, de távolra már sokkal jobbak is vannak, van, hogy fél tár belemegy az ellenbe (hit hang szerint), majd elszalad, rosszabb esetben visszalő (és két hitből leszed...)
-
Acheron
őstag
Jah, hogy az igazi...
No igen, kettőt még csak - csak lehet lőni gyorsan, ha duplacsövű, de a hátrarúgás, nos az valóban nem kicsi
(Volt szerencsém hozzá, bár őszintén, a Dragunov nagyobbat üt)
#3643) lowzor : Ez igaz, de nekem ezzel együtt is bejön (bőven van mit gyakorolnom vele, de kifejezetten kedvelem. Itt egy kicsit másképp viselkedik, mint az MW2 -ben, de szokható)
Más:
Pár napja azt tapasztalom, hogy amikor a játék elindul, mintha egy kék szűrőn át látnám a képet, nagyon, alig észrevehetően enyhe kékes árnyalatúvá válik minden. Találkoztatok már hasonlóval? -
Acheron
őstag
válasz
mcwolf79 #3637 üzenetére
Egy ilyen hosszú csövű sörétes fegyvernek a valóságban sincs nagy szórása 20 méteren, az bizony "hitel" rendesen
Én úgy tapasztalom, annak a kezében különösen hatékony, aki egyébként is pontosan lő.Ha nem pont telibe lövöd vele az ellent, akkor bizony sokszor nem elég az egy lövés vele. A több száz méteres pontlövések viszont tényleg nevetségesek. -
Acheron
őstag
Régebbi részekben (MW2) a hátra akasztva részleges védelemet adott a hátulról jövő lövedéket ellen, illetve a háton lévő pajzzsal hasra vetődve a Predator cirkálórakéta támadást is túl lehetett élni (olyan videót is láttam, ahol a Harrier lövedéket fogta vele a játékos)
Gondolom itt is hasonló, még nem próbáltam.
Jó cucc, hozzáértő kezében nagyon veszélyes, de nem mindenható. Használat közben oldalról - hátulról védtelen, szemből az alul kilátszó lábfejekre lőve semlegesíthető, illetve a mellé - mögé beejtett gránát vagy gl lövedék is nullázza. -
Acheron
őstag
Tegnap nekem nagyon gyatrán ment a játék, volt pár pálya, ahol gyakorlatilag csak esés-kelés volt (pl Euphrates Bridge) Próbálom élvezni a játékot, sokat mozogva, ellenfelet keresve, de tegnap elég fáradtan ültem le, részben ennek is tudható be, hogy leginkább az áldozatok között szerepeltem. Ami fura volt, hogy a sniper kivételével mintha sokkal gyengébbek lettek volna a fegyvereim, nagyobb távolságból már az M4A1 -el is kín volt leszedni valakit (szinte több assist -em volt, mint killem. Azt hiszem, ki kell aludnom magam
Próbáltam a 725 -ös shotit. Lehet, pimpelni kell rajta még valamit, mert erős fegyver, messzire is jól hord, 95% -ban egy lövés elég az ellennek, de azért néha rá kell duplázni, és a távolsági lövést sem adja be mindig. Egy srác három lövést is benyelt belőle messzebbről (hallható hit volt), majd ezek után lelőttAzért egyenlőre marad néhány loadoutnál másodlagosnak.
Az egyik napi feladatnak (20 kill egy négy kiegészítős fegyverrel) 13 -ig számolt, utána nem, pedig jóval több kill volt - ha jól olvasom, ez rendszeres hiba -
Acheron
őstag
Pontosan, nekem mindig volt talonban egy ilyesmi felszerelés, "Helilelövő" néven (
), akkor került csak elő, ha kétszer - háromszor ledarált a légierő. De ezzel gyorsan pontot lehetett tenni a madárkodás végére. Nem mellesleg viszont a Harrier és Chopper gunner killstreak -ek nagy kedvencek, szívesen használom őket, ha tudom.
Btw, néha kicsit sajnálom, hogy nem veszem fel a játékokat, tegnap volt egy epic Gunfight zárás: az utolsó kört sotival (680 -al) kellett vinni, egy konténert kerültem meg, amikor felbukkant az ellenfél szemben. ahogy lenyomtam a tűzgombot, mögüle kilépett a társa is - egy lövés vitte mind a kettőt, ezzel vége lett a menetnek és meccsnek. Persze ez inkább szerencse volt, mintsem tudás, de baromi látványos volt -
Acheron
őstag
válasz
#15779328 #3294 üzenetére
Szerintem mindegyik platformon vannak jó, és kevésbé jó játékosok. Én láttam nagyon jó kotrolleres játékosokat, és nagyon rossz egereseket, nem hiszem, hogy a teljesítmény csak az eszközön múlna
A magam részéről örülök, hogy egy csapatban játszhat mindenki, manapság a játék ( és nem csak a COD) nagyon áttolódott konzolra, a nagyobb játékos társadalom ott van, ezen nincs mit szépíteni. A PC -nek megvannak az előnyei (kvázi korlátlan grafika, fps, konfigtól függően), vannak komoly hátrányai (csalók minden mennyiségben), emellett a PC, a jó PC, tipikusan drágább mulatság, mint egy konzol (egy erős PC alapvetően nem csak játékra jó, én pl munkára is használom, ha kell).
Az, hogy "összeengedték" a platformokat, abszolút üdvözlendő, a magam részéről nagyon örülök neki, annak már kevésbé, hogy az input alapú összeeresztést ennyire nem vették komolyan - a gyakorlatban semmi ilyesmit nem tapasztalok - kontroller az egér ellen napi szinten - ez a rendezésig csak vitát fog szülni.
Mivel sosem próbáltam, nem tudom, hogy az aim assist jelenthet -e bármilyen előnyt, hiszen konzolos fórumtársak többen jelezték, hogy ez inkább rossz számukra, mint jó (semmi okom nincs kétségbe vonni az állításuk). A fenti példa lehetett aim assist, lehetett aimbot, de lehetet egy valódi pro ténykedése is - eddig egyszer láttam ilyet, így nem vonnék le belőle komoly következtetéseket -csak szokatlan volt. -
Acheron
őstag
Hmm, nos, nem szeretnék egyik fél mellett sem pálcát törni, de tegnap volt egy nagyon fura killcam -om: elsőre fel sem tűnt, azt gondoltam, a "mester" kiszedett a szemben lévő erkélyről. De a cillcam -en azt láttam, hogy a mi erkélyünkön hárman voltunk (én csak egy társat vettem észre ingame), a szemben lévő igenügyes ellen pedig egy (azaz egy) M4A1 sorozattal (értsd, egy gombnyomás, míg a tár ki nem fogy) mindhármunkat kiszedett, a célkereszt pedig mindig pontosan a következő áldozat (az egyik én voltam
) hitboxára ugrott). Ez azért fura volt, akár aimbot is lehetet volna, de az talán nem pont így működik, amennyire az MW2 killcamokból emlékszem (engem aprítottak így (is) elég gyakran). A konzolos aim assist -et nem ismerem (bár a gondolat nem szimpatikus, nekem nem segít semmi...), nem tudom, milyen, nem játszom kontrollerrel, bár van itthon DSPro elfekvőben a TV -hez. Lehet le kellene tiltanom a crossplay -t és csak PC -sekkel játszani?
(#3271) Lifer092 Meglehet, ahogy írták, a hangrendszereddel van gond. Fülesen nagyon jól hallani, mikor merről jön az ellen, gunfight -ben jóformán erre építkezem, nagyon működik
(#3293) Cshavez: Ok, OK, értem én, hogy ez jó egy gyereknek, mert sikerélményt ad, de amikor face to face ügyességről van szó, akkor engem pl zavar, ha a másiknak van némi automata, gépi, 0,000x másodperces segítsége, ami ellen mondjuk esélyem sincs -
Acheron
őstag
Tegnap én is toltam pár órát, volt egy pár fura meccs, ahol gyakorlatilag lenulláztak, de ezzel együtt sem tűnt úgy (még), hogy csalókkal kellene küzdeni. A késleltetési probléma validnak tűnik, többször nem ugyanaz van a killcam -en, mint amit előtte érzékeltem - persze ez lehet erősen szubjektív. Volt olyan, hogy éppen kiléptem a sarok mögül, és már telibe is lőttek, de az is sokkal inkább tűnt campernek, mint WH -nek. Utóbbit jól ismerem, a Steam -en az MW2 -ben mindennapos manapság, sajnos
Őrült mód rohanni egyébként sem szeretek, időnként megállva, hallgatózva jókat lehet harcolni, sokszor elcsíphető a rusholó ellen - a camperek meg respawn után úgy is ugyanott lesznek, visszamegyek és kiszedem őket (persze nem mindig sikerül, nem vagyok én pro).
Ami nagyon tiszta játéknak tűnik, az a Gunfight, ott még csak hasonlóval sem találkoztam, nagyon jó meccseket lehet tolni 2 v 2, ilyenek kellenének 4 v 4 vagy 6 v 6 -ban is (bár a S&D nagyon hasonló), Általában minden negyedik - ötödik random meccs után behívok egy gunfight módot - igazi, gyors vadászat a kis pályákon, a random fegyverek miatt csak a tapasztalat számít - ragyogó mód, nekem nagyon bejött. -
Acheron
őstag
válasz
bulikavagyok #3060 üzenetére
Nekem még ezek mellett a S&D jött be nagyon, eddig nem is játszottam ezt a módot, de most kipróbáltam, élvezem - csapatmeccs 6 győzelemig, lehet alkotni egyéniben és csapatban is - tetszik
Tegnap kifejezetten élveztem a multit - cheaterekkel (szerintem) nem találkoztam, nálam ügyesebb játékosokkal többel is, de tőlük lehet tanulni, szóval igen jó volt, még ha mínuszban zártam is a K/D statot
.
Pár cimbi jelezte, hogy megfertőződtek, veszik a játékot (oltom őket már egy ideje), várom már, hogy együtt toljunk pár agymenős meccset
.
-
Acheron
őstag
válasz
bulikavagyok #3056 üzenetére
Hétvégén én is felteszem 1.0 fölé, remélem, campelni nem kell hozzá
Viccet félretéve, lekopogom, de nekem eddig nem volt fagyás, kidobás, élvezetes meccseket toltam tegnap (még ha többször alaposan el is pics@ztak) Ez a gunfight mód nagyon bejön, nagy élmény levadászni az ellent ezeken a kis pályákon (még ha gyakran ők is a jobbak). A Realism mód szintén igen bejövős - ott legalább normális statokat tudok csinálni
De a GW továbbra sem az én játékom, bár bizonyos fokig élvezem a nyüzsgést, de hogy lépten - nyomon kiszednek valahonnan, amihez közöm nincs, az nem annyira jó
Eddig nagyon bejövős a játék, azt hiszem, sokkal több MW_19 meccsem lesz mostanság, mint az eddig fő kedvenc MW2 (bár oda vissza - vissza fogok nézni, azt hiszem)
-
Acheron
őstag
Próbáld meg újratenni a vírusirtód (már ha van), nálam anno az MW2 esetén ez oldotta meg. A vírusirtó tűzfala fogta a játékot, a portokkal hiába varázsoltam bármit is. Vírusirtó újra install és alkalmazások újra engedélyezése után minden helyreállt. Nem biztos, hogy ez a gond, de ez is egy eshetőség.
-
Acheron
őstag
Hmm, elég rég tolom már ahhoz, hogy jó eséllyel be tudjam lőni, ki a cheater, és ki az, aki spontán jobb (utóbbi nem kevés, egyáltalán nem gondolom nagy spílernek magam
)
Egyébként sosem hagyják, rövid időn belül ki fognak szedni. De addig jó eséllyel kettőt - hármat kikapsz a bolyból. Ugorj át az MW2 -be, ha mostanság nem jártál arra, meg fogsz lepődni, ha a fegyóid nem azok, amiket beállítottál magadnak, sőt, a billentyűid sem úgy működnek. De ezek nem cheaterek, á, dehogy
Félreértés ne essék, kicsit sem akarom védeni a campereket - ebben az új játékban eddig többet szívattak, mint bármilyen cheater (utóbbival még eggyel sem találkoztam itt, hála az égnek - nálam jobb játékossal viszont többel is, c'est la vie).
(#2964) mcwolf79: Ez sajnos tényleg így van, pedig pl egy Dom teljesen másról szól. Azt én sem értem, hogy ha valaki nem tudja feldolgozni, hogy az ő rossz K/D arányával is tud nyerni a csapata, akkor minek megy ilyen meccset játszaniAzért (is) jó ez a játék, mert mindenki megtalálhatja a neki való játékmódot.
-
Acheron
őstag
válasz
bulikavagyok #2928 üzenetére
Persze, mindenki megy kiszedni, és előbb - utóbb ki is szedik, de addig három - ötször lelő, míg te egyszer őt, így a KD aránya jó lesz. Ha kifejezetten a KD arány miatt megy valaki játszani, akár ki is fizetődhet. Az MW2 -ben, ami mára sajnos tele van csalóval PC -n, néha én is bekempeltem így egy -egy pályát, ahol észrevettem, hogy komolyabb cheater activity van. Ott jó dolog szívatni őket, de tisztességes játékban jobb szeretem a FtF harcot, lássuk, ki a gyorsabb (vagy inkább kinek jobb a pingje
) Többnyire nem én, de azért jól szórakozok - végül is ez egy játék
-
Acheron
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2902 üzenetére
Köszönöm, este csekkolom
Csak skin végül is, de futok vele pár kört, ha már van.
Egyenlőre még csak próbálgatom a fegyvereket, az MW2 -ben anno a FAMAS -nál ragadtam le, kíváncsi vagyok, itt mi lesz a befutó elsődleges fegyó nálam (erős és messzire is pontos legyen)
Tegnap még csak a 11 -es szintig jutottam, erősen úgy tűnt, hogy a kezdő fegyvereim gyengébbek a haladóbbakénál, persze lehet, ez csak placebo. -
Acheron
őstag
válasz
bulikavagyok #2877 üzenetére
Én tegnap csaptam bele a multiba, kb kétszer bedobta ezt a pályát is, azt sajnos nem jegyeztem meg, melyik módban.
Amit írsz, az szerintem sokkal inkább területvédelem, mint kempelés, bár biztosan van, aki erre is azt mondja. Vannak módok, ahol én is használom a módszert - sokkal jobban fekszik, mint a fel - le rohangálás, vagy akár az egy helyben fekve ellenfél várás.
A játék során akadással nem találkoztam (PC), hála az égnek, kemperekkel viszont tényleg sokkal (a legjobb az a srác volt, aki egy 1x1 méteres szobácskában ácsorgott, és mindenkit lelőtt, aki elment az ajtó előtt. Milyen izgalmas játéka lehetett...
)
Mindegy is, majd kikopnak.
Ma este még finomhangolnom kell a multihoz a billentyűket, egeret, remélem ez segít kicsit, tegnap még inkább engem lőttek, mint én lőttem, bár azért volt pár pluszos meccs is.
Btw: Az Armory - ban megtaláltam az XRK fegyvereket, de még nem fértem hozzá (sokat mondjuk nem próbálgattam, inkább játszottam) ennek van valami trükkje? Ugyanígy, az Operator Editionhoz járó plusz Operator skinek mikor, hogyan érhetők el? -
Acheron
őstag
Kampány kész, realism mód, 10 óra körül lehetett nálam is az idő. Tetszett, jó volt ismét egy mai korba helyezett sztoriban csatangolni, COD viszonylatban a grafika is rendben volt számomra.
Ami az erőszakosságát illeti, az előzetes beharangozás alapján durvább jelenetekre is számítottam (nem mintha az hiányozna), őszintén, nem bántam, hogy most nem volt "No Russian" küldetés...
Holnaptól mehet a multi, kíváncsi vagyok az új (és a régi) pályákra, jó lesz végigpróbálgatni a módokat is. -
Acheron
őstag
Nnna, és akkor el is jutottunk eddig a pontig, ahogy látom
Annyi irományt láttam már a multiról, hogy viszket a tenyerem a kipróbálásra, de már belekezdtem a kampányba, előbb kitolom azt (kár, hogy épp most alig egy - két órát tudok rá szakítani)
Ez a camp dolog továbbra is megosztó, úgy látom, pedig az is egy stílus (és közelebb áll az életszerűséghez, mint a rush...). A magam részéről szeretem a pörgős játékmenetet (rush), de ha kell, bizony bevédek egy területet a csapatért - és ha ismerem a pályát, akkor ember legyen, aki kiszed az állásból)
-
Acheron
őstag
No, én még csak most értem gép elé, pedig azt hittem, már délelőtt tolni fogom. Azt hiszem, kampány, multi lesz a sorrend nálam, mert bár viszket a tenyerem jófajta multi meccsekre, egy kis belerázódás a környezetbe nem fog ártani. Hátha addigra a kemping szakosztály is átalakul némiképp (bár sokkal inkább kemperek legyenek, mintsem csalók)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #2188 üzenetére
Az enyémet nem veszi el. Pár órára a várt megjelenés, holnap már tuti tolni fogom, akinek már ma van ehhez szerencséje, élvezze, nem sajnálom tőle
Ez már így maradt, a lényeg, hogy holnaptól a legjobban kiélvezze mindenki a játékot - nagyon bízom benne, hogy olyan jó lesz, amilyennek sokan vártuk. Ez a mondás jelmondatnak is jó lenne egy PH csapatnak, Chill & Play
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest