- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
Sziasztok. Lehet rossz helyre teszem fel a kérdést, kérnék majd egy útbaigazítást ez esetben.
A sztori rövide annyi, hogy feltörték az activision accountomat, és az oldal leírása szerint egy másikat nyitottam. A battle.net-en vettem a játékot, így az mevan, de az összes fegyóm, operátorom, stb odalett. Írtam a supportnak, illetve egy egyszerű kérdőívet kellett kitölteni a hasfájásomról, majd rövid szövegben meg kellett adni a körülményeket. Azt az automata választ kaptam, hogy 10 munaknapon belül ragálnak.. ugyanakkor pár fórumon pár bejegyzésben azt olvasni, hogy gyakorlatilag baxnak rá. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? kicsit sem vagyok ideges.. hogy 5 napja lett meg a damascus.Azt hogy mégegyszer nem húzom ki a fegyókat az 1000%. Köszi a z építő jellegű hozzászólásokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest