Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Semmi gond ezzel, "odaát" nemrég volt egy Barad Dur beszámoló - és kábé pont ezt írták az összerakási útmutatójáról, amit te is, hogy gyakorlatilag egy kép, egy elem.
ÁLLÍTÓLAG az ennek a magyarázata, hogy több ezer darabos a készlet és nem akarják, hogy tévesszen, aki rakja.(Mondjuk erre korábban volt olyan megoldás, hogy pirossal be volt karikázva az az alkatrész, ami az adott lépésben bekerült az épülő szerkezetbe. Az alkatrész is ki volt emelve, meg láttad a pontos helyét is.)
-
Pötyi
őstag
válasz
Neurotoxin #452 üzenetére
Na jó, de erre MIT írtak vissza? A lényeg lemaradt! Esdeklő bocsánatkérést, és szent ígéretet, hogy legközelebb atombiztosan belesz csomagolva, vagy elküldtek a... Tudodhova. Szóval melyik?
-
Pötyi
őstag
(Tudom, topic-idegen, ha eredeti Lego-ról írok, de a szín helyesség miatt ide illik.)
Amikor az UCS Lambda-osztályú Birodalmi űrkompot raktam össze, ahhoz is SZÜRKE színű 40 fogú fogaskereket adtak gyárilag, pedig az egész jármű hófehér. Mintha hallottam volna olyat, hogy szándékosan adják azokat az alkatrészeket eltérő színben, hogy a szemedet is odavonzza a más szín a működő funkcióra, jelen esetben a lehajló szárny zsanérjára. Hetekig BrickLinkeltem, de sikerült összevásárolnom 8 db fehér színűt, mert létezni létezik fehér színű is...
-
Pötyi
őstag
Nos, a Playmobil Mr. Spocknak _van_ füle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest