Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Ebben egyet kell értsek, viszont én szeretem a kihívást. A Mercedes AMG ONE építésébe is emiatt vágtam bele. Első ilyen motorizált készletem volt, így picit felcsesztem magam a kábeleken. A Yangwang esetén jóval több kábel van, és valóban egy rémálom őket begyömöszölni az előírt helyekre, de azt általában végül megoldom, szerencsére ezen a téren eléggé találékony tudok lenni.
Itt viszont az zavar, hogy mindent úgy csináltam, ahogy kellett, mégis maradt benne hiba. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljességgel kizárt a saját hibázásom, simán előfordulhat, hogy a nagy odafigyelés dacára végül sikerült benéznem valamit. Ezért is fúrja nagyon a csőrömet, és magamat ismerve - bármennyire kiráz a hideg még ennek a gondolatától is -, a vége az lesz, hogy szét fogom szedni, és újra összerakni.
De egyelőre sajnos ez nem megoldható. Karácsonykor itthon leszek 10 napig, akkor megcsinálom, mert ehhez több idő fog kelleni, mint simán öszerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest