- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkarthur
senior tag
válasz
Kareszovics #691 üzenetére
Pont emiatt gáz a privát szerver!
-
Nova96
őstag
válasz
Kareszovics #688 üzenetére
warez???
-
Nova96
őstag
válasz
Kareszovics #688 üzenetére
warez???
-
Boglya
senior tag
válasz
Kareszovics #684 üzenetére
Naa, az szép
. És hogy sikerült leállnod? Egyszerűen eleged lett a béna rendszerből (ahogy olvasom ez volt az ok)? Én még annak ellenére is szerettem, de aztán vizsgaidőszakban rájöttem, hogy nem lesz ez így jó, és egy reggel felkelve letöröltem a játékot minden előzmény nélkül, háát nem volt könnyű.
Sajnos úgy érzem az a fajta vagyok aki akár a fél életét végig tudná játszani egy ilyen játékkal, nagyon addiktív és veszélyes is, amellett hogy élvezetes, a mértéktartáshoz szükséges lelkierő nélkül nem szabad belekezdeni.
-
darkarthur
senior tag
válasz
Kareszovics #675 üzenetére
Én is ezért hagytam ott. Talán észreveszik a fejlesztők.... vagy nem
-
bigadam94
tag
válasz
Kareszovics #673 üzenetére
Egyetértek.. A "közösség", mint fogalom gyakorlatilag teljesen eltűnt a játékból..
-
darkarthur
senior tag
válasz
Kareszovics #629 üzenetére
Én Panic Cave-ben voltam párszor, de az nem tetszett. Ez az új Creazy ez egész jó kis DX Dungeon. Am SoD-ot szeretem, mert az még talán a leg érdekesebb
Legtöbbször adja is nekem a droppot. Eod2-t is bírom, bár sokan utálják. Most, hogy a ganaj gyűrű miatt Eod-ba kell menni.. hát am is unalmas így meg aztán... borzalmas.
Hát nem tudom, hogy Mercen vagy Marson olcsóbbak e a dolgok, ami jó azért fizetni kell. Bár sokan rohangálnak most ampos mithrilekbe nálunk
Az van ám, hogy a legnagyobb, legjobb játékosok sorra abbahagyják, és köztük vannak jó krafterek. Legalább is Mars-ról fogynak az emberek. Másokat meg bannolnak XD Pl. most legutóbb Egween-t. Fa Bringer volt. Nem tudom miért rakták ki, de ez folyt tegnap.
Most abban reménykedem esnek jobb cuccok, mert lassan le kéne cserélgetnem pár cuccot.
-
darkarthur
senior tag
válasz
Kareszovics #627 üzenetére
Nekem is R9 a BL-el. Lassan meg is lesz a 10.
Am update előtt lett volna érdemes megválnod az egyik gyűrűdtőlIgaz ismerek két embert akik eladták mindenüket, és CR2-be fektették... hogy majd felmegy sok 100kk-ra az ára, és marha gazdagok lesznek. Hát én akkor sem hittem benne, de most egyre inkább. Mars-on 100kk-n stagnál az ára.
Am borzasztó, hogy már semmi érdekeset nem tudnak kitalálni a játékban. Ezek az övek is... hát kalap sz@rt nem érnek. Mikor berakták a szintén értéktelen Sig-Metalt ami am rettentő ronda is.. akkor is csak néztem. Ennyire kifogytak volna a kreatív ötletekből?
Kicsit érdemes volna fellendíteniük érdekesebb dolgokkal az egész játékot. -
YunaAngyal
tag
válasz
Kareszovics #624 üzenetére
Az télleg nem valami sok.
-
darkarthur
senior tag
válasz
Kareszovics #620 üzenetére
Sajnos a PoH am is véges. Valamint többe is kerül mint a TG.
mennyi most a Honourod?
YunaAngyal Ha van két RoL+2-őd akkor nem olyan fontos.
-
YunaAngyal
tag
válasz
Kareszovics #620 üzenetére
Szeintem a Ring fontosab mint a Honour
-
darkarthur
senior tag
válasz
Kareszovics #618 üzenetére
Szerintem pohozni sem éri meg
TG!
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #615 üzenetére
quest az kell hozzá, úgyhogy ne vedd ki
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #613 üzenetére
fogalmam sincs, tavaly szeptember óta már nem játszok, csak a fórumot olvasom még most is
de szerintem semmi ilyen nincs
valaki még mutatott is képet hogy kiskarival első eodjában kiesett a ring, na hát azzal tuti nem ment 100 eodot -
YunaAngyal
tag
válasz
Kareszovics #590 üzenetére
Miért ne ?
-
LLam
senior tag
válasz
Kareszovics #565 üzenetére
user does not existed kis "o" nulla? Kovi ??
fire aurát vettem fel az jó?
-
LLam
senior tag
válasz
Kareszovics #563 üzenetére
mi az ingame neve felvenném a buddy listára, te lehetsz az első
-
LLam
senior tag
válasz
Kareszovics #516 üzenetére
3 év aktív wow után 2 év pause. most meg itt ez a cabal
brand new vagyok ebben a világban és Kareszovics mester bejegyzése alapján akkor abbahagyom a BL ( =blade?) fejlesztését ami kemény 10es szinten jár már és nekikezdek egy WA-nak. tank voltam wowban is -
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #542 üzenetére
Hehe. Sziasztok megint. Jó rég jártam erre. Csak történt egy vicces dolog, és gondoltam megkérdezem, hogy találkozott e már valaki ilyesmivel, vagy magyarázatot lát e valaki rá.
Néhány nappal ezelőtt kaptam 2 auto mailt a cabaltól rendszertől.
website password changed
game account password changed.Ez több dolog miatt meglepő. Egyrészt (bár a játékot az ingyenessé tételénél kezdtem, de) 1 éve be se logoltam, cabal közelében sem jártam.
Másrészt account nevemet , jelszavamat soha az életben nem adtam ki senkinek, még barátaimnak se.(és ezt , mint az egyik legnagyobb Mo.-i Cabal site volt moderátora sulykoltam is mindenkibe)
Harmadrészt életemben nem használtam cheatet, botprogit, nem látogattam alz-seller oldalakat... stb.
Ezek után ha megmondja valaki, hogy hogy törték fel az accom, akkor azt megköszönöm.
Bár mint említettem, nem játszom már régóta, és nem is tervezem, hogy visszamegyek, de azért kicsit sajnálom a dolgot, és furdal a kíváncsiság, hogy ezt hogy.
Mellesleg írtam azonnal support ticketet, természetes, hogy nem válaszoltak rá. Most csak azért nem fogom már feltenni a játékot, hogy megnézzem , hogy a karakterem hol áll épp mesztelenül... tényleg csak kíváncsi vagyok az ötletekre, hogy ezt hogy. -
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #531 üzenetére
na ja megint elszaporodtak a botok
utoljára mikor beléptem, rs card volt 100k, eod b1f meg 170k, tiszta vicc (gyorsan vettem is annyit, hogy pár kiskari inventory-ja tele legyen velük, de aztán nem tudtam rávenni magam, hogy elkezdjem csinálni őket)
egyébként a legtöbb event csak arra jó, hogy van ingyen HP/MP potid/return stone-od, a haloween event is tipikusan ilyen
egyébként no duration cuccok szerintem nem eshetnek a tökökből, item shopból ha megveszed a 10-20-30 eurós "szeretetcsomagokat", azokból jöhetnek...2 évvel ezelőtt a haloween event olyan volt, hogy minél több gift ticket-et kellett gyűjteni, az első 3 kapott egy rw3-at, a következő 10 ember meg black board-ot (mondjuk ez is azoknak kedvez, akik otthagyják a botot 24/7....)
-
KiLlHeIm13
csendes tag
válasz
Kareszovics #516 üzenetére
Értem.
De azon agyaltam hogy csak Wa-m llesz és a Wi-t meg eladom(vagyis a cuccait) -
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #509 üzenetére
egyikőtök lehetne WI, és akkor (szinte) bármit meg tudnátok csinálni a játékban együtt
-
Anjunabeats
csendes tag
válasz
Kareszovics #506 üzenetére
Szerinted, ha már eladtam volna, írtam volna ide?
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #500 üzenetére
az :p
én 078-at vettem 10k-ért még vagy 1.5 éve
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #489 üzenetére
most már inkább csak voltam
-
mate0217
aktív tag
válasz
Kareszovics #489 üzenetére
Én még nem hallotam felölle
Mivel most kezdtem nem rég a játékot
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #487 üzenetére
Mars, TheBlase (vagy Blase87 korábban)
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #481 üzenetére
amíg USA-ban voltak a szerverek, nem volt semmi gond (igaz akkor még nem volt 6 TG/nap, és kevesebb játékos volt) - persze azért lehetett érezni játék közben, de teljesen jó volt
emlékszem mikor jött a hír, hogy a szerverek visszaköltöznek EU-ba, úgy vártuk, mint óvodás kisgyerek a karácsonyt
aztán megtörtént a költözés, és semmi sem változott, sőt, akkor kezdett elindulni ez a "hanyatlás"
eleinte csak állandó lag volt néha, aztán jött az, hogy TG kezdete előtt nem lehetett channelt váltani, mert mindenki a channel-választó képernyőn várta hogy megjelenjen TG (és ez persze blokkolta a ki-belépést a többiek számára...)
utána már CA előtt is ez volt, aztán lassan kialakult ez, hogy CA/TG ideje alatt percekig tart belépni/channelt váltani - ami miatt pl. lehetetlen bossokat keresni
most meg már úgy áll, hogy akármikor belépek, AH-ban 15-ször kell rákattintani valamire, hogy meg tudjam venni, vagy mikor a warehouse-t akarom megnyitni az RW3-mal, 5 percig kattintgatok rá mint a hülye mire végre megnyílikés az egészben az a vicc, hogy nem ismerik el, hogy náluk van a gond, először kitalálták, hogy az adatközpontban van valami hálózati gond (persze, hónapokig...
), utána meg azt hogy biztos a játékosok ISP-jével van valami
szerk: ja premium
1.5 évig voltam premium
eleinte "kiváltságosabbak" voltak a premium tagok (pl. dummyt csak ők tudtak használni), meg az sem volt, hogy alz-ért meg tudsz venni bármit, amivel mindent megkapsz, amit egy premium tag
persze egyáltalán nem bántam meg még utólag sem, de ahogy cabal most kinéz, tuti nem fizetnék semennyit sem érte -
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #471 üzenetére
diablo2 talán?
én most starcrafthoz tértem vissza a cabal-tól :]
-
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #469 üzenetére
GZ GZ GZ!!
Ja én most már csak read only módban vagyok Cabal ügyileg.
De lassan 80-as a druidám.
Meg 50-es a palám.... Szóval tul sokat nem tudok írni Cabalhoz. Csak szeretem még olvasgatni. -
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #466 üzenetére
+1
-
bpx
őstag
válasz
Kareszovics #441 üzenetére
átutalás költsége 3000 Ft?
ha kivárod a 4-5 napot, akkor semmibe se kerül, ha meg azonnal akarod, akkor 3,9% extrát kell fizetned (click&buy), ami 30 euro-nál kicsivel több ,mint 1 euro (legyen 3-400 Ft), ami közel sem annyi
a trükk az ott van, hogy a 3havi premium kerül 27k cabal cash-be, de csak 30-at lehet venni egyszerre
-
nepszter1
addikt
válasz
Kareszovics #445 üzenetére
ja azt hittem annyit adnak érte
de mostmár gyüjtöttem magamnak egy kis lóvét pontosan 74000ret t
és pl : mikre lehet beváltani ? vagy fölösleges 10es szinten akámire váltani
-
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #428 üzenetére
Jo volt az. Nekem tetszett.Ha valaki erre jár, és nem tudja esetleg miről van szó:
PVP Tournament
De az FS ellen 1-1 et játszottál nem? FB vert 2-0ra. Vagy valamit elnéztem?Megyek megnézem megint... rég láttam. -
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #426 üzenetére
Hát kb 2 hónapja nem játszom, mert meguntam kicsit.
Csak fórumozgatok ebben a témában. Ideiglenesen visszamentem egy másik mmo-ba. Amugy a PVP tournamenten elért teljesítményhez gratuláltam már? Végignéztem videon.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #423 üzenetére
Most nézem, milyen jó a részidőm
; azóta már lehet a 15-dik accountjával tolja...
-
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #413 üzenetére
Igen, tudom, de mivel én a marson vagyok, így a marsi tournamentet igyekszem hirdetni
Amugy igen. Én is csak a fun kedvéért jelentkeztem. Mert esélyem nem sok lesz. -
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #410 üzenetére
Koor nemtudom. Ennek ellenére nekem nincs bajom a frissítésben hozutt újítások nagyrészével. Még ezzel a szint-skillrank témával se. Pedig toporogtam egy ideig ez miatt sword completer maxon, mert nem volt meg a 100-as lvlingup Q.
Amugy (nemrég vettem ki az aláírásból.. hogy miért, azt most nem részletezem) : WA LVL115 DT Mars -
sptkyle
senior tag
válasz
Kareszovics #408 üzenetére
Én is lassan másfél éve kezdtem. Volt 2x kis kihagyáson mondjuk. De ennek ellenére azt mondom, nyugodt szívvel, hogy nyugodtan vágjon bele bárki.
Szerintem még mindig a legjobb ingyenes MMO a piacon.Bár azóta jöttek ki, és van olyan "ujonc" , ami jobb grafikával rendelkezik talán,ki is próbáltam néhányat, de szerintem még mindíg a Cabal a legjobb. Persze megvannak a maga hibái.De tökéletes játék szerintem nem létezik. Mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik.
Ki kell próbálni. Ha nem tetszik, akkor abbahagyod. Nincs vesztenivalód, mivel nem fizetsz érte.
Kareszovics: Mint bizonyára te is tudod, bevezették a Tierra del Bruto-t, ami a low lvl kariknak nyújt war-feelinget. Ez miatt muszáj volt bevezetni ezt a szabályt, mert valljuk be, elég nagy mészárlást tudott volna okozni egy tapasztalt játékos dual trans karival az inkább kezdők részére készített csatatéren. És ismerve néhány játékost (akinek ez örömet okoz), meg is tették volna.
A Helper Questek díjazásának átírását én sem értem.De biztos meg volt rá az okuk.
Ami a dummy használatot illeti... hát én is prémis vagyok, de nem sajnálom másoktól ezt.Ezzel téged nem károsítottak meg. Te is ugyanugy használhatod. Nem értem miért fáj.
Ráadásul ez egy önzetlen cselekedet volt a készítőktől, mert ha az lett volna a felállás, hogy mindenki használhatja, és most lett volna csak prémis kiváltság, akkor azt mondom, hogy ezt azért tették, mert több prémist akarnak összeszedni, hogy nagyobb legyen a bevételük. De pont fordítva történt. Szerintem ez egy pozitív változtatás volt.
Mindent összevetve én azt mondom, hogy mindíg az lebegjen mindenki szeme előtt, hogy ellenszolgáltatás nélkül játszható, összetett,sokak által kedvelt, jo grafikájú, és hangulatú MMORPG-ről van szó.Itt a hangsúly az ingyenesen van. A játékosok örülhetnek, hogy még léteznek ilyen játékok a mai világban.Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest