Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkarthur
senior tag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
Nekem már régóta nem laggol.

-
darkarthur
senior tag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
A Thunder nagyon pofás, nekem az van

-
darkarthur
senior tag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
LOL

Keress valami leírást, hogy lehet kikeveredni

Sajnos odáig még én sem jutottam

Más:
Légyszíves segítsetek! Privát is jöhet, azt hamarabb meglátom

Az aprobléma, hogy napok óta sokszor kapok DC-t. Eddig szinte egyszer sme fordult elő most viszont idegesítő, mert egy dungiba sem tudok bemenni, mert nem tudom mikor dob ki.
Bent vagyok, és látom, hogy már kiírja, h logged out
Már újra installáltam a game-t, check file sis megvolt, tűzfal sem lehet probléma, game guard is újra lett frissítve, minden. Ötletek?! Esetleg router? (D-Link DI-604)Előre is köszi a válaszokat! Jó dropot mindenkinek

-
Kareszovics
addikt
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
Az elmúlt bő másfél évben kb. 4x PK-ztam, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni.

-
LLam
senior tag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
köszi

-
LLam
senior tag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
köszi a felhomályosítást

lyukas itembe mit tudok tenni? nem vágom ezt a core/craft upgradet :S
"C.A. Transmuter performs 3 different functions; Professional Craft, General Craft and Item Extraction. " ez nem a lyukakra vonatkozik ugye?
+3-mas cuccból tudok csinálni +4-est?
kérdésem van még de most türtőztetem magam

-
bpx
őstag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
bárhol, ahol esik titanium
de reális esély a Lv70 party DT-k utolsó 3 boss-ánál van rá -
bpx
őstag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
nem tudom mire számítasz, de ez cabal EU, itt nincs egy normális event se
szerk: 1 hete be se léptem, szóval nem tudom milyen a mostani halloween event, de azt így látatlanban megmondom, hogy ugyanolyan gagyi mint a többi

-
bpx
őstag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
na hát ugye megölöd a +-os mobokat, amíg eljutsz a barlang végére, ott a csontvázon megcsinálod a questet és elkezdesz visszafele futni
aztán amikor beszorul és nem tud utánad jönni, akkor megölöd (itt még nem kapsz semmit) és visszafutsz a barlang elejére, ott meg kell ölni mégegyszer, viszont nem szabad közel menni hozzá, mert akkor 1 ütésből lecsap akármelyik fokozaton (igazából csak akkor nem szabad, mikor elkezd warning-ozni, mert akkor használja a spec. támadását)
ha azt is megölöd, kapsz egy legendary chestet, kinyitod, és ennyi volt a dungeon
a nehézségi fokozatok közt az a különbség, hogy nehezebb fokozaton több def/HP-ja van mindennek és nagyobbakat ütnek rád
én az ingyen belépőimet elhasználtam, akkor még ezt nem tudtam, és meghaltam, aztán bementem easy-n és esett vmi slotnélküli mystic cucc, aztán meg normalon egy uch
többet nem próbálkoztam, mert ennyiért a belépő nekem nem éri meg, meg mostanában amúgy se játszom
egyébként eshetnek egész jó cuccok is, pl. ékszerek, vagy kraftolt shine/terra/mystic, de azokkal az a baj, hogy character bindesek, szóval még tradelni sem tudod (WI-vel kapsz egy shine WA cipőt 7% sword amp craft + slottal, és nem tudod használni semmire....)
-
bpx
őstag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
persze, nem nagy kunszt
-
bpx
őstag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
WI/WA pont az a 2 class, ami kell mindenhova
viszont egyszerre 2 karit húzni felesleges, 1 jó kari helyett lesz 2 gyenge
ha meg már 136 vagy, nem tudom minek akarsz újat kezdeni, pár hét, max 1 hónap alatt meglenne a Lv160 is -
Kareszovics
addikt
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
Én biztos nem bontanám le a WI-t.
Itt Mercuryn nálunk tapasztalataim alapján igen értékes társ.Mi klánunkban 2 WI van. Az egyik inaktív lett (
), a másik pedig még alacsony szintű; elég nehéz normálisan haladni nélkülük. -
Kareszovics
addikt
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
Figyelj!
Idő van, mint állat én kezdenék egy WA-t a WI-d mellé az tuti.

Amúgy meg mindkettő jó, mert ennél a két kasztnál egyértelmű csak tisztán, hogy hova osztod a statokat (nem tudsz beleszaladni ilyen baromságokba, hogy mFS, meg heavy FA, na meg a főkedvenc a Battle WI
; egyedül talán a heavy BL-nek van egy darabig értelme, nekem is van egy, de ahogy egyre jobban közeledik Pontus, inkább azon agyalok, hogy szereljem fel Mithril (BL) cuccal). -
bpx
őstag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
mint bárki másnak, 2x rol+2
-
Ocelot
csendes tag
válasz
KiLlHeIm13
üzenetére
hi vmié állandóan kidob a cabal amikor be szeretnék lépni ez mé van .

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest