Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
-
had423
aktív tag
válasz
darkarthur
üzenetére
valamikor le tudom törölni valamikor nem.
amikor letöröltem az sem segített. Letöltöttem a gameguard új verzióját. Akkor elindult, de következő alkalommal nem. nagyon ritkán elindul a játék csak mindig akkor amikor nem érek rá játszani. De ne adjuk fel.
Már csak valahogy el kell indítanom valami updt.exe. nem tom mit a updatel de a mappában van. szerintem a gameguardot. -
had423
aktív tag
válasz
darkarthur
üzenetére
nálam nem lehet letörölni a game guard mappát.
Írásvédett vagy mi a f*szom.
de azért kössz. -
YunaAngyal
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Ugy hallotam hogy jött ki egy uj privát cabal ez igaz ??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
ne fáradj, túl sokan kérdezték már, még pénzt is ajánlottak érte, de már megszoktam, és szemrebbenés nélkül mondtam volna nemet

-
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
sry, de most csak ezért nem fogom feltelepíteni a játékot

-
YunaAngyal
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Ez inkább csak is a pénztöl függ hogy milyeneket kraftolsz
-
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
hát igen, ez ma már ilyen
csak pénz kérdése az egész, ha van elég pénzed AH-ból annyit veszel amennyit akarsz (ha elfogy, akkor is 1 nap múlva megint ott vannak az alapanyagok), és nagyon sok krafter van, az árak is alacsonyak, szóval nem feltétlenül nyereségesde mikor én csináltam, akkor AH-nak még híre sem volt, kevesen kraftoltak, és az árak az egekben voltak
cserébe materialt volt nehéz szerezni, naponta több órát töltöttem azzal, hogy jártam channelről channelre és shoutban (sima, akkor még title-k sem voltak) hirdettem hogy mit vennékaz "új" játékosok, akik 1-1.5 éve kezdték, azok már egy más cabalt ismernek, előtte teljesen más (és sokak szerint jobb) volt

-
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
tudtam egy pár dolgot kraftolni

martialhelm Lv7
martialboots Lv7
martialgloves Lv6
martialsuit Lv4
basic lv8
osmium katana1.5-2 éve főleg SEL krafttal szedtem meg magam, mikor az egész szerveren volt 3 ember aki tudott csinálni, de közben mindenki mithrilt kraftolt FT-ben (és emiatt 30-35m volt egy SEL

igazán nagy dropom nem volt (csak egy blue bike 2.5 éve), illetve egy volt, de akkor már amúgy is volt sok cuccom/pénzem (osm blade 36dmg SoD-ban amikor esett, 2.2milliárdért vitték el)
egy mithril esett mikor már 170 voltam, de hát az akkora fail volt hogy nem igaz (WA sisak magic amppal) -
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
ezt még a fórumon is mindenki beismeri, hogy marson a legolcsóbbak a cuccok, mert ott volt/van a legtöbb a csaló

egweent elvileg azért bannolták, mert bringer shoutban beírta hogy heil hitler
azt mondjuk csak mellékesen jegyzem meg hogy az összes bringer aki hirdetésre használja a spec. shoutot meg ott beszélik meg amire senki sem kíváncsi, megérdemelne egy kis pihit
hónapokig voltam bringer és egyszer sem hirdettem semmit... aztán persze mikor rámírt valaki, hogy hirdessem az eladó cuccait, és nemet mondtam, akkor én voltam a rossz... -
Kareszovics
addikt
válasz
darkarthur
üzenetére
Tényleg semmi érdekes nincs benne. Az újfajta dungik közül gyakorlatilag egyben sem voltam még (AoS-ok; Illusion; Panic Cave-ek; FI), meg amikor feleségem ment nagyobb partykkal és láttam hogy is néznek ki... hát nem is tetszenek.
2008 júniusában kezdtem el vele játszani. Akkor az volt a menő, hogy minél több MapPart, EoD, SoD legyen kitolva. Tisztes hasznot lehetett produkálni, és volt értelme kiskarikat indítani, vagy éppen haverokat hívni játszani.
Most mi megy? Van egy csomó imba player, aki uralja az egész játékot, horror áron ad mindent és akkora a pofájuk, mint senki.
Prémes vagyok; múltkor Mercury CH3-mon kilenc ForceofRussia klános gyerek virított full egyedi epa + RW3. Van köztük egy Orb krafter, nem egyszerű, mert Mith Orbot kratol.

Van hogy két slotos "nyers" Topaz Orb of DB-ből vagy 15-20-at árul egyszerre. (Nálunk az árak úgy alakulnak, hogy egy Topaz Orb of DB +0 2 celan slot 3 Crit Rate 50 millánál kezdődik; de egy 4 rate-ért már van pofa 75 millát kérni).
-
YunaAngyal
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Igen akkor nem olyan fontos.
-
Kareszovics
addikt
válasz
darkarthur
üzenetére
"mennyi most a Honourod?"
sajnos kevés, a 3 karival összesen olyan 5.5kk.
WA R9
BL R8
WI R5MOD: és igen, van 2 RoL+2-őm, tehát ezért nem fontos.

-
Kareszovics
addikt
válasz
darkarthur
üzenetére
Nem szeretem TG-t, bár tökéletesen tisztába vagyok vele, hogy sokkal egyszerűbb Honour szerzési forma, mint a a PoH. PvP-zni se nagyon szeretek, abszolút PvE centrikus vagyok.
-
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
persze mert a megamerph ring miatt mindenki azt tolja
majd idővel visszamegy az ára -
YunaAngyal
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Meik karakteredet viszed ?
-
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
amp fegyver mithril alatt annyit ér mint sz*rnak a pofon - titanium meg aztán főleg
add el (ha egyáltalán megveszi valaki) és vegyél minimum osm deathblow-t, még a leggagyibb 3%rate+20%dmg-el is jobban jársz -
bpx
őstag
válasz
darkarthur
üzenetére
pláne nem privát szerveren...
-
YunaAngyal
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
ÉN régen Sima cabalon gameltam de már nem de ot 105 FB full Forcium sett fegyo és crysal 24% amp =D de már nem azzal nyomulok hanem infernalcabal.eu meg paradox cabalal=P
-
KiLlHeIm13
csendes tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Hát visszatért a lagg de egy napig élvezhettük a játékot

Én is Marslakó vagyok ált 12 ch! -
Hiftu
senior tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Nem volt mostanság Cabal frissítés, mert régebben előszeretettel szúrták el és dobálta ki az embereket.
Labirintus:
Ha jól tudom akkor nagy kis eséllyel találod meg a kijáratot.
A lényege az, hogy a megadott időre bezárnak oda büntiből. Aki sok galibát okozott azt egyre több időre. (Azt hiszem a legvégén talán végleges ban is lehet belőle..)De érdemesebb a Cabal fórumon a magyar részt átnéznetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...