- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
nem kell bot, hack, stb ahhoz hogy valakit "feltörjenek", elég ha nem elég körültekintő
- keylogger, bár ha 1 éve be se léptél nem valószínű
- esetleg máshol is használod azt a felhasználónév/jelszó párost, és onnan megtudták
- túl gyenge jelszó, stb...support ticket kb. felesleges is volt, az egész gm.com egy vicc, majd hónapok múlva jön egy automatikusan generált válasz, hogy nem tudnak mit kezdeni
-
Kareszovics
addikt
Meglett a LV140 meg a hozzá tartozó Class 15-ös BSLV. Soha többet nem megyek EoD B2F-be...
ennyire genyó Dungeon nincs még egy.
Megcsinálom Honour Rank 9-et (most 86%-on járok): kb 25 Ruina Station kell. Ezzel párhuzamosan meglesz az Old Station Conductor III is ami azért nem gyenge.
Most Te jössz, ha már a csendnél tartunk.
-
Kareszovics
addikt
"De a prémije cabalban meg van minden hónapban
"
Az egészben különben az a poén, hogy a Cabal többe kerül, mint a WoW, ha Prém vagy:
60 napos WoW Card: 6950 HUF / 60 nap: 1 havi költség 3475 HUF
90 napos Cabal prém: 27 Euro + 3000 HUF az utalás költésge: 11100 HUF: 1 havi költésg: 3700Persze ebbe nincs benne az alapjáték megvétele WoWnál, de az egyszeri beruházás, amit ha lebontasz 365 napra elenyésző összeg.
-
Kareszovics
addikt
Nem csoda, egyre több a "kisköcsög", meg hát az Event-ek minősége egyre szarabb. Komoly kapcsolódási hibák vannak, a War Title lószart se ér, mert utolsó noob is lehet Praetor of Silence vagy magasabb, ha van ideje bent kockulni minden háborún.
Prémbe se lehet normális dolgokat venni, AH tönkrekúrta a gazdaságot, sorolhatnám.
140 felett meg baromira nincs motiválva az ember; megcsinálod a dögnehéz BSLV-t, aztán 10 kemény szint jön totális esemény nélkül. Persze ez LV100-től is igaz, de akkor legalább még kihívás egy EoD vagy egy SoD.
Ahelyett, hogy minden szaros ünnepkor új Eventet csinálnak, meg új Dungeont (ez a Forbidden Island is röhej, 125-ös a Dungeon ha jól tom erre 6 170-es kari tudja kitolni kb 2/3 idő alatt
), ahelyett inkább kidolgoznának valami fasza Quest-rendszert mondjuk LV125 fölött amikor nagyon monoton a cucc.
KB ennyi a meglátásom a dologgal kapocslatban.
PS: nem nézted el tényleg 1:1-et játszottam, csak annyira paráztam az egészen, hogy már alig emlékszek valamire belőle.
-
Kareszovics
addikt
"Amugy a PVP tournamenten elért teljesítményhez gratuláltam már?"
Nem, de a szándékot értékelem.
Egyszerűen azt a TerrorisT klános FS-t az Istenért se tudtam megölni, a másik FB-nél meg feszt CB volt; már nem is szóltam miatta.
Én ezzel is meg vagyok elégedve; klántárs az alattam levő kategóriába második lett, úgyhogy jól jöttünk ki a "buliból".
-
Kareszovics
addikt
"Mint bizonyára te is tudod, bevezették a Tierra del Bruto-t, ami a low lvl kariknak nyújt war-feelinget. Ez miatt muszáj volt bevezetni ezt a szabályt, mert valljuk be, elég nagy mészárlást tudott volna okozni egy tapasztalt játékos dual trans karival az inkább kezdők részére készített csatatéren."
Ehhez hozzá tartozik, hogyha valakinek már az Update előtt volt karija, akinek magasabb volt a SkillRankja, mint ami a Tierra del Bruto-hoz tartozó szint azt be se engedte.
Barátom erre a példa: DualComp volt már a srác olyan alacsony szinten, hogy az talán az első Bruto-ba nem akarták beengedni (nem botter; KOCKA)
AMúgy melyik szerón tolod, klánod rankod, ilyesmi?
Az enyém: WA LV128 DT Capella Mercury
-
-
steba
tag
" Az egér szoftverében való állítgatós viszont nem. Azt meg lehet próbálni, hátha müködik. Azt szabad "
Attól tartok, tévedsz.
Amikor feltuningolták a GG-t (pff, március-április?, vagy talán még korábban?), rengeteg Logitech G15-ös és egyéb szuper bill., illetve egér tulajdonos panaszkodott, hogy miért is bannolták csak úgy hirtelen? -
bpx
őstag
shadowtita ruhákat utólag rakták be a játékba, és akkor már volt epaulette +3-tól +8-ig (de lehet akkor még csak +7-ig)
+5-ös a titaniumra való, +6-os meg már osmium
kettő között van olyan hogy shadow epaulette of fighter/sage/guardian+5
mivel csak lidben esik így elég ritka, 10-15m alzba kerül (míg a +6-os már 4-5m)
statjai kb. a 2 között vannak -
bpx
őstag
sokkal jobban jársz ha szerzel aramid/shadowsteel +4 skill expes setet (kb a komplett set annyiba kerül, mint shadowtitanium 4skillesből csak 1 darab)
(adept set-nél nem a defence a lényeg, hanem hogy minden rész maximum (+4) skill expet adjon, ugyse olyan helyen használod)
aztán irány olyan mobokat ölni, amik még igy is kicsit ütnek rád és sokáig bírják az ütéseket
kedvelt helyek pl. Port Lux-ban stone golemek vagy dark bladerek, esetleg később Fort Ruina-ban mechazardok
de a legjobb, ha egyedül bemész vmilyen D.T. Cardos party(!!) dungeonba egyedül(!!), itt ugyanakkorát ütnek a mobok mint kint máshol, viszont vagy 5-10x annyi HP-ja van mindnek, szóval jóval több skillt tudsz használni folyamatosan célpontváltás nélkül is
Lv50 Ghost ship party (crag turtle dobja a card-ot),
Lv60 cardokat a phantom crew-ok
Lv70 cardokat auto cannon-ok dobnak fort ruina-baneleinte én is skilleztem, aztán később befizettem premiumra ami maga volt a megváltás, mert tudtam dummy-t használni (mind a mai napig premium vagyok de most már a dupla inventory/warehouse és warp miatt)
kraftról: én martialsetet + artifactot kratolok (1 karakter csak 1 félét tud, de másik karakterrel választhatsz másikat)
martialhelmből mystic-ből bármit tudok, mithrilből simát és vampire-t, de ott már 10 próbából 9 kraft fail..
martialboots-ból szintén mystic-kel bezárólag mindent
orbot aqua szinten
(ha martialos lennél és orbot használnál akkor tudnék csinálni :p)magyarok közül még 1 valaki kraftol, ő armorsetet, de azon belül csak gloves-t, abból shineguard-nál tart
StarGhost néven játszik, ha gondolod írj rá, szerintem ha beszerzed a hozzávalókat csinál neked kesztyűt
(de mint már mondtam a shadowtit vagy annál magasabb drága lesz, csak a hozzávalók kerülnek 2-3m alzba, és akkor még az eredmény sem garantált, lehet 1,2,3 vagy 4 skill expes, amiből hát ugye az alacsonyabb a valószínűbb) -
bpx
őstag
ilyen cuccokkal inkább állj ki trade channelre és nyiss shopot, ott gyorsan elmennek, egyszerűbb mint várni valakire akinek kell
shadowtita adept setet kétlem hogy találnál
egyrészt mivel skillezni bőven elég a shadowsteel is, másrészt meg senki nem kraftol shadowtitanium ruhákat (ruhánál kraftban shadowtitanium és osmium ugyanaz a szint, lehet tippelni melyik éri meg jobban)
ugyanakkor magyarok közül szerintem rajtam (+még 1 valakin) kívül senki nem foglalkozik komolyabban krafttal, tavaly augusztus óta játszom, és a legtöbb kraftert már ismerem a játékban (titanium/pherystin szintig könnyen megy a kraft, titaniumról továbblépni igen nagy szerencse kell, utána már csak pénz kérdése az egész hogy milyen gyorsan halad) (ja és Marson játszom, Mercuryn/Jupiteren fogalmam sincs mi a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged