- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Szerintem elobb probald be egy masik tapegyseggel is, mielott megvenned. Egy uj BIOS is neha csodakat muvel.
hobizoli
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Nezd, orulj neki, szerencsed is lehet, nekem par nap hijan pont 2 eve egy komplett 1GHz alatti(!) K7-s gepet vagott gallyra egy az akkori ''nehez'' Codegen-nel is ~1.5x dragabb 300W-s tap, es ''csak'' egy HDD egy DVD egy CDRW es egy GF3Ti200 volt benne.
Elotte en is ugyanezt mondogattam, hogy mi a francnak olyan dragabb, hisz' jo ez is...azota mar nekem is Enermax van. Akkor szumma 230k-ba kerult az a ''hisz' jo ez is'', es megegyszer nem szeretnek ugy jarni.
Egy hettel kesobb egyik munkatarsam Tualatin Celeron konfigja is elpatkolt, szinten egy gyengebb fajta 300W-s taptol.
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Khm...nem tunik fel senkinek, hogy az alacsonyabb energiaigenyu allapotban fexik meg a gep? :U
hobizoli
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest