Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer
tag
Köszi a segitséget srácok, de a Visual Studio 2006ba nincs ilyen hogy continue csak step into, step over, stb, ilyenek vannak amik hatására előugrik a dissasembly
a 2008 meg valamiért le sem akarja compilolni a forráskódomat (szürke a gomb). Vasárnap megyek vissza koliba majd elsírom a nyügömet valami okostojásnak. 
Azért thx még1x... -
Dealer
tag
Semmit sem akarok azzal a dissasemblyvel csinálni hát épp ezaz! De mégis állandóan oda lép be bármit csinálok.
Tegyük fel hogy a programom nem az elvárt ereményt dobja ki. Figyeltetni akarom a változókat és sorrol sorra végigmenni a programon a debug programmal hogy rájöjjek hol csináltam ökörséget.
De most akkor mit hogy csináljak hogy békén hagyjon ez az assembly ablak, és hogy lépésről lépésre tudjam figyelni a programot mikor mit csinál. Kb úgy mint a borland féle turbo C debuggere... -
Dealer
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem konkrétan ez a Disassembly nem fekszik! Ehez még elég kezdő vagyok tudom, és engem teljesen bezavar. Csak sejtem hogy miaz, és hogy mire való. Állandóan valami source pathot akar tőlem kérni ahogy lépek tovább a programban. Másik problémám hogy nemtudok rendesen változókat figyeltetni vele, hozzá adom watchokat de semmi hatás. Szóval úgyahogy van semmi értelmeset nemtudok vele csinálni

-
Dealer
tag
Hali! Tudnátok linkelni nekem valami értelmes tutorialt hogy hogyan lehet profin debuggolni c+ progit Visual Studio 2008 vagy 2006-ban? Eddig a sima Borland TC-hez voltam hozzászokva ott teljesen egyértelmü volt hogy mit is csinálok de ezen a VS-en nemtudok kiigazodni
...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a kutya itt volt elásva utólag rájöttem 

...