- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer
tag
Köszi a segitséget srácok, de a Visual Studio 2006ba nincs ilyen hogy continue csak step into, step over, stb, ilyenek vannak amik hatására előugrik a dissasembly
a 2008 meg valamiért le sem akarja compilolni a forráskódomat (szürke a gomb). Vasárnap megyek vissza koliba majd elsírom a nyügömet valami okostojásnak.
Azért thx még1x... -
Dealer
tag
Semmit sem akarok azzal a dissasemblyvel csinálni hát épp ezaz! De mégis állandóan oda lép be bármit csinálok.
Tegyük fel hogy a programom nem az elvárt ereményt dobja ki. Figyeltetni akarom a változókat és sorrol sorra végigmenni a programon a debug programmal hogy rájöjjek hol csináltam ökörséget.
De most akkor mit hogy csináljak hogy békén hagyjon ez az assembly ablak, és hogy lépésről lépésre tudjam figyelni a programot mikor mit csinál. Kb úgy mint a borland féle turbo C debuggere... -
Dealer
tag
válasz
Sk8erPeter #1753 üzenetére
Nekem konkrétan ez a Disassembly nem fekszik! Ehez még elég kezdő vagyok tudom, és engem teljesen bezavar. Csak sejtem hogy miaz, és hogy mire való. Állandóan valami source pathot akar tőlem kérni ahogy lépek tovább a programban. Másik problémám hogy nemtudok rendesen változókat figyeltetni vele, hozzá adom watchokat de semmi hatás. Szóval úgyahogy van semmi értelmeset nemtudok vele csinálni
-
Dealer
tag
Hali! Tudnátok linkelni nekem valami értelmes tutorialt hogy hogyan lehet profin debuggolni c+ progit Visual Studio 2008 vagy 2006-ban? Eddig a sima Borland TC-hez voltam hozzászokva ott teljesen egyértelmü volt hogy mit is csinálok de ezen a VS-en nemtudok kiigazodni
...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest