Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 FE - később
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer
tag
válasz
Sk8erPeter #1753 üzenetére
Nekem konkrétan ez a Disassembly nem fekszik! Ehez még elég kezdő vagyok tudom, és engem teljesen bezavar. Csak sejtem hogy miaz, és hogy mire való. Állandóan valami source pathot akar tőlem kérni ahogy lépek tovább a programban. Másik problémám hogy nemtudok rendesen változókat figyeltetni vele, hozzá adom watchokat de semmi hatás. Szóval úgyahogy van semmi értelmeset nemtudok vele csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest