- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
válasz
Milgram1 #5796 üzenetére
Ha feltételt vizsgálsz, akkor a te esetedben
if (letezik==false)
helyett írhatnálif (!letezik)
, true-nál meg értelemszerűen nem kell a !, ez csak egy tipp.
Lefordítottam a kódot és nekem tele volt errorral. C99-es szabványt nekem nem fordítja le a compilerom for(int i=0;....) miatt. Illetve még a struktúrából létrehozott példányt sem fogadta el. Ezt a javítást kellett megcsinálnom.typedef struct nevek{......}nevek;
Ezek után letudtam fordítani a kódot hiba nélkül, és nekem teljesen jól működik, egyedül az a nem jó, hogy a db változónak 0-át adsz mert így csak az azonosítókat kéri be. Ezt javítsd ki valahogy. -
BTminishop
aktív tag
válasz
Ereshkigal #4957 üzenetére
C nyelven programozok,csak mi az iskolában úgy szoktuk meg a microsoft visual studio-t,hogy c++
Tehát akkor ha C nyelven szeretnék programozni akkor a fenti tutoriálok nem érvényesek,igaz?
-
BTminishop
aktív tag
válasz
alapz@j #4955 üzenetére
Igen,le is tudtam futtatni és működött csak én igazából arra vagyok kíváncsi,hogy amit megírtam programot azt összetudom "kovácsolni" egy ablakkal (nehéz elmondani mire gondolok
) vagy külön kell megírnom,bonyolult elmagyaráznom de hát a programozás is bonyolult,és ez fogott meg benne!
Az előző hozzászólónak köszönöm a segítséget mindenféleképpen utána nézekpl.
#include <stdio.h>
void main ()
{
printf("Hello World!\n");
}
Most leirtam a világ legegyszerűbb programját,és igazából azzal nem vagyok én kibékülve,hogy ha ablakot akarok neki késziteni akkor ezt a programot másképp kell leírnom,más szintaxis szerint vagy ezt valahogy belehet helyezni?! -
BTminishop
aktív tag
Sziasztok,új vagyok még a programozásba még csakkonzol applikációt írtam és valamelyik nap nézegettem a c++-t és megtaláltam ez a WindowsFormsApplication-t megjelent egz ablak amit saját ízlésem szerint testre tudtam szabni.A kérdésem a következő,lehetséges olyan hogy ami konzolba megy program,azt úgy megoldani,hogy egy önnáló "program" legyen?! Tehát ablakja legyen ne a konzol nyitódjon meg és gyakorlatilag egy önnáló program legyen? Vagy ez,hogy lehetséges megoldani?Tudom nem egyszerű de legalább valami nekifutó kellene.Az olyan kommenteket kerülném,hogy "rossz pályát választottál" mert szerintem senki sem született programozónak.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest