- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok,új vagyok még a programozásba még csakkonzol applikációt írtam és valamelyik nap nézegettem a c++-t és megtaláltam ez a WindowsFormsApplication-t megjelent egz ablak amit saját ízlésem szerint testre tudtam szabni.A kérdésem a következő,lehetséges olyan hogy ami konzolba megy program,azt úgy megoldani,hogy egy önnáló "program" legyen?! Tehát ablakja legyen ne a konzol nyitódjon meg és gyakorlatilag egy önnáló program legyen? Vagy ez,hogy lehetséges megoldani?Tudom nem egyszerű de legalább valami nekifutó kellene.Az olyan kommenteket kerülném,hogy "rossz pályát választottál" mert szerintem senki sem született programozónak.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest