Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gitanaa87

csendes tag

válasz Sk8erPeter #2536 üzenetére

pénzt is áldoznék rá, mivel ezen múlik hogy lesz e plusz 1 év csúszásom. ezért kérek valakit aki megcsinálná nekem, írjon egy üzit.

• gitanaa87

csendes tag

Sziasztok!

A Miskolci Egyetemre járok és ott tanulok műszaki informatikát és van két beadandó feladatom, de sajnos nem értem ezt a programozást teljesen. Ezen a két feladaton múlna a tárgyam, ezért nagyon hálás lennék ha valaki megcsinálná nekem a feladatokat és elküldené privátban.

1. C Grafikai feladat. Egy tetszőlegesen megadott z=f(x,y) kétváltozós függvény adott síkbeli
    négyszögtartomány feletti maximumát (minimumát) kell keresni egy
    megadott rácsközű koordinátarács fölött gradiens-eljárással. Meg kell
    rajzolni egy extrémum-keresés pályagörbéjét megadott kezdőpontból
    kiindulva, a mindenkori függvényértékek és koordinátáik táblázatos
    megjelenítésével.

2. Dolgozzon ki legalább kétszintű osztályhierarchiából és egyedekből álló objektum orientált megoldást C++ nyelven az alább megadott témakörökre! A feladat megoldásában alkalmazza a vektorok dinamikus foglalását. Definiálja az objektumok adattagjainak történő értékadást és lekérdezést lehetővé tévő tagfüggvényeket.
    Hozza létre a Bútor osztályt a Súly, Jellemző anyaga és a Legnagyobb magassága adattagokkal. Származtassa belőle az Asztal és a Szekrény alosztályokat. Az Asztal osztályt lássa el Asztallap-alak és Fiókos adattagokkal. A Szekrény osztályt bővítse Üveges és Kulccsal zárható adattagokkal. Írjon programot, amellyel létrehozhatók az Asztal és a Szekrény egyedeket tároló vektorok. A program tegye lehetővé a feltöltést és a legnehezebb Üveges szekrény összes adatának kiiratását, valamint a Kulccsal zárható fémszekrények közül azoknak a kilistázását, amelyek ráadásul Üvegesek is.

Nagyon hálás lennék, ha valaki szakítana egy kis időt rám és megoldaná. Üdv: Judit

Új hozzászólás Aktív témák