- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Igen közben megkérdeztem más embereket is, és ők is ezt mondták, hogy a rekurzívan való megoldás is backtrack, és alap helyzetben én is erre gondoltam (hiszen itt is visszább lépkedek, csak itt a rekurzió old meg mindent majdnem).
Azért hittem azt, hogy a rekurzív nem az, mert ez egy feladat volt és az előadó kihangsúlyozta, hogy az ötöshöz backtrackel kell megoldani, viszont ha valaki rekurzívan csinálja meg, azt is elfogadja (csak az gondolom nem 5-ös, de ez lényegtelen), és ez miatt alakult ki teljes káosz bennem
A vicc az, hogy még ma is ezt mondta, szóval úgy lehetett érteni, mintha csak a ciklusos megoldás lenne backtrack, viszont ebből és az itteni kommentekből rájöttem, hogy mind a kettő az, csak az egyik így a másik úgy működik. Tanulság: amit mond az oktató, azt azért 3 helyen legalább le kell ellenőrizni, hogy tényleg úgy van-e
Szerencsére már minden működik, köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Szerencsére már minden működik, köszönöm a segítséget.