- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Igen közben megkérdeztem más embereket is, és ők is ezt mondták, hogy a rekurzívan való megoldás is backtrack, és alap helyzetben én is erre gondoltam (hiszen itt is visszább lépkedek, csak itt a rekurzió old meg mindent majdnem).
Azért hittem azt, hogy a rekurzív nem az, mert ez egy feladat volt és az előadó kihangsúlyozta, hogy az ötöshöz backtrackel kell megoldani, viszont ha valaki rekurzívan csinálja meg, azt is elfogadja (csak az gondolom nem 5-ös, de ez lényegtelen), és ez miatt alakult ki teljes káosz bennem
A vicc az, hogy még ma is ezt mondta, szóval úgy lehetett érteni, mintha csak a ciklusos megoldás lenne backtrack, viszont ebből és az itteni kommentekből rájöttem, hogy mind a kettő az, csak az egyik így a másik úgy működik. Tanulság: amit mond az oktató, azt azért 3 helyen legalább le kell ellenőrizni, hogy tényleg úgy van-eSzerencsére már minden működik, köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hollow Knight: Silksong - Szeptember 4!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vallás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest