- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
köszönöm a tippeket a 9 adatbites témában, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy egyéb okoknál fogva akkor sem úszom meg egyelőre a PIC használatát, ha még meg is oldom valahogy a ST olvasást szoftverből linux alól... ugyanis kell még nekem 1-2 csatornányi input freq capture funkció is, amit értelmesen csak interrupt kezelős kernel modul szinten lehetne szerintem megvalósítani - és akkor jön még a probléma hogy hardverfüggő lesz a kód... még nagyon messze állok attól hogy ilyenekbe belemerüljek...
So, you want to write a kernel module. You know C, you've written a few normal programs to run as
processes, and now you want to get to where the real action is, to where a single wild pointer can wipe out
your file system and a core dump means a reboot.továbbá még pár ki/bemenetre is szükségem lesz amiből nincsen elég a célvason. vagy valami port expandert építek - vagy akkor már olcsóbb és egyszerűbb ha mindezt egyetlen USB-re kötött PIC-el lefedem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest