- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
ToMmY_hun #3750 üzenetére
Azt a stroupasos könyvet kezdtem el én is de tényleg elég nehéz, viszont ha nekem úgy mond elég a 2d meg alap számítások(excelbe már csináltam hozzá pár dolgot, hogy kicsit automatizáljam) igazából a 2d-s grafikus felület hiányzik(térkép, kezelőfelület) a játék pedig a civilizationra hasonlít kicsit
-
Hannibhál
őstag
válasz
ToMmY_hun #3747 üzenetére
van egy nagyon régi álmom miszerint az általam kreált stratégiai játékot csinálnám meg pc-re(eddig papíron ment). sima kis négyzethálós game lenne amit eddig pl papíron is lehetett csak mindent nekem számolni, meg rajzolni....ai nem lenne s egyszer valamelyik ismerősöm ezt javasolta. de ha van jobb alternatíva akkor hallgatom
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok! AZt szeretném kérdezni, hogy most kezdenék megtanulni c++-ul és hogy van e valami jó könyv kezdőknek(régen nagyon alapszinten tanultam pascalt, meg egyetemen kicsit vba-t excelbe) és hogy milyen program lenne ajánlott c++-hoz(pl codeblocks stb). Válaszaitokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest